Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I FINLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Finland

  Hvis du rejser rundt i Finland, er Auto Europe din fortrukne hjemmeside for biludlejning. Vores omfattende flåde af lejebiler sikrer, at alle kan finde den rigtige bil til deres behov. Vi har nedenfor anført bilkategorier, som du kan leje i Finland gennem Auto Europe, så tjek vores booking formular og find vores fantastiske tilbud.

  Hvorfor leje en minibil i Finland?

  Lej bil i miniklassenFinland er blevet opført som værende et af de bedste rejsemål. Vi anbefaler vores biludlejningstjenester til din næste biludlejning i landet. En minibil i Finland vil ubesværet tage dig til alle de berømte steder, såsom Suomenlinna med sine vandrestier, Santa Claus Village eller Levi med dets uspolerede landskab.
  Populære modeller i miniklassen: Peugeot 107, Hyundai i10, Ford Ka, Volkswagen Up.

  Hvorfor leje en økonomibil i Finland

  Lej bil i økonomiklassenRejser du på budget? økonomibiler er, som navnet antyder, godt for din tegnebog. Disse køretøjer bruger relativt lidt brændstof og er komfortable transportmidler til grupper af to personer med bagage. På grund af deres forholdsvis lille størrelse er disse biler et godt valg for storbyferier og korte turer.
  Populære modeller i økonomiklassen: Citroen C1, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Nissan Micra, Toyota Yaris.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Finland

  Lej bil i kompaktklassenKompakte biler er større i størrelse og giver mere benplads samt mere bagageplads. Den kompakte kategori er velegnet til fire rejsende med mellemstore kufferter. Prøv en kompaktbil til en bytur eller en udflugt i naturen til finske søer. Brug vores bookingformular til at tjekke de bedste tilbud på kompakte biler.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, Citroen C4, Nissan Pulsar, Volkswagen Golf, Peugeot 207, Ford Focus.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Finland

  Lej bil i mellemklassenEn bil i mellemklassen er en god løsning for rejsende der ønsker at køre i på landevejene. Biler i denne klasse er komfortable, store køretøjer, der garanterer sikker og komfortabel kørsel i store finske forskellige landskaber. Mellemklasse biler anbefales til små familier eller grupper på fire til fem personer. Disse køretøjer kommer med kraftige motorer og tilstrækkelig plads indeni.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Mercedes A-Klasse, Skoda Octavia, Volvo V40, Audi A3, Volkswagen Jetta, Skoda Yeti.

  Hvorfor leje en familiebil i Finland

  Lej bil i familieklassenEn af de mest populære kategorier blandt grupper, der rejser med fire eller fem personer. familiebiler er store, rummelige, med en masse benplads og et rummelig bagagerum. Disse køretøjer rummer op til fem passagerer og har plads til bagage. Kraftfulde motorer sikrer en hurtig køreoplevelse og gør lange køreture behagelige.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Mercedes B-Klasse, Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Volvo V60, Volvo S60, BMW 3 Series.

  Hvorfor leje en luksusbil i Finland

  Lej en luksusbilAuto Europas flåde af luksusbiler omfatter førsteklasses køretøjer designet til at gøre køreturen til en ren fornøjelse. Prøv en af luksusvognene i Finland på din næste tur, hvad end det viser sig at være en forretningsrejse eller ferieophold. Vores luksusflåde er fuld af fantastiske biler, og vi har også meget gode tilbud at tilbyde vores kunder. Se vores bookingformular eller kontakt vores prestigeteam som kan hjælpe dig med booking.
  Populære biler i luksusklassen: Volvo S80, BMW 5 Series, Mercedes A-Klasse, Audi A6, Mercedes GLC, Mercedes S-Klasse, Mercedes GLE.

  Hvorfor leje en SUV i Finland

  Lej en SUV Med en række SUV'er og vans/minibusser i Finland vil alle finde noget, der passer til deres rejsebehov. SUV'er anbefales til at køre i mere krævende terræn, som f.eks. bjerge, men kan også være et godt valg for alle, der bare nyder at køre en SUV.
  Populære modeller i SUV klassen: Mitsubishi ASX, Opel Mokka, Honda CRV, Volvo XC60.

  Hvorfor leje en van/minibus i Finland

  Lej en van/minibusVans er biler, der rummer op til ni passagerer og er et godt valg til familieferier eller roadtrips med større grupper af mennesker. Hvis du rejser i en gruppe på fem eller syv personer, er leje af en van mere økonomisk end at samle to mellemstore biler.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Volkswagen Caravelle 9 passagerer, Volkswagen Transporter 9 passagerer, Ford Turnero 9 passagerer.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.