Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I TYRKIET

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Tyrkiet

  Hvorfor ikke overveje biludlejning i Tyrkiet til din næste rejse og lade Auto Europe arrangere billejen til de bedste priser og betingelser? Globalt anerkendt som en af de bedste biludlejningsmæglere med den største erfaring inden for industrien, kan Auto Europe garantere den bedste pris samt prisvindende kundeservice.

  Hvorfor leje en minibil i Tyrkiet?

  Lej bil i miniklassenMinibiler er en overkommelig og effektiv måde at komme rundt i travle byer og bakkede landsbyer på, især hvis du kun medbringer en lille smule bagage, og ikke rejser mere end to eller tre personer. Minibiler kan faktisk rumme op til fire personer, men dette ville minimere komforten, da dette er de mindst rummelige biler blandt vores tilbud.
  Populære modeller i miniklassen: Hyundai i20, Renault Clio, Nissan Micra, Peugeot 208, Volkswagen Polo m.m.

  Hvorfor leje en økonomibil i Tyrkiet?

  Lej bil i økonomiklassenEn anden bilklasse egnet til solo rejsende eller par med en lille mængde bagage er vores økonomiklassen, der passer bedst til kortere byture. Når du lejer økonomibiler i Tyrkiet, kan du helt sikkert rejse med ro i sindet omkring tyrkiske byer eller endda langs den tyrkiske riviera. Disse biler vil ubesværet tage dig til de nærliggende strande og turistattraktioner.
  Populære modeller i økonomiklassen: Hyundai i20, Renault Clio, Nissan Micra, Peugeot 208, Volkswagen Polo eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Tyrkiet?

  Lej bil i kompaktklassenSortimentet af kompakte biler der tilbydes samt deres effektive brændstoføkonomi, vil imponere dig. Køretøjets størrelse er stort nok til komfort, men alligevel kompakt nok til nemme parkeringer. Disse bilers fordele sammenlignet med økonomi- og miniklassens biler, er mere plads og en større række tilgængelige modeller. Du kan næppe gå galt i byen med denne alsidige bilklasse.
  Populære modeller i kompaktklassen: Fiat Egea, Renault Symbol, Hyundai Accent Blue, Fiat Linea Diesel, Ford Focus, Renault Megane, Peugeot 301 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Tyrkiet?

  Lej bil i mellemklassenHvis du er på udkig efter en fantastisk kombination af funktion og omkostningseffektivitet, bør du helt sikkert overveje vores biler i mellemklassen i Tyrkiet. Passer til et par passagerer med lidt bagage og giver dig komforten af mere benplads og plads til en ekstra kuffert. Med en bred vifte af modeller, der spænder fra sedans til stationcars, kan vi finde dig den perfekte bil til din rejse. mellemklassen
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Ford Focus Diesel, Opel Astra Diesel, Nissan Qashqai, Nissan Juke, Renault Fluence, Renault Kadjar, Mercedes A-Klasse Diesel eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Tyrkiet?

  Lej bil i familieklassenEt rummeligt bagagerum, ekstra benplads og slankt design beskriver bedst bilerne vores familiekategori. Er du ude efter mere plads i en udlejningsbil under din tyrkiske ferie? Den sikre måde at få rigelig med obevaringsplads og ekstra komfort på vejen er vores med vores familiebiler i Tyrkiet. Hvis du er vant til at køre større biler er familieklassen den rette for dig. Det vil vise sig at blive ideelt til længere ture med børn også.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Volkswagen Passat Diesel, Skoda Superb, Nissan Qashqai Diesel, Mercedes CLA 200, Peugeot 3008, Opel Insignia, Mercedes C-Klasse.

  Hvorfor leje en luksusbil i Tyrkiet?

  Lej en luksusbilTurkish delight kan påtage sig en helt ny mening med vores luksusbiler i Tyrkiet! Mestre vejene ned langs den turkisblå kyst i en cabriolet og sug de smukke udsigter og det glitrende hav til dig. Få din andel af glamour og nyd dit næste besøg i Tyrkiet!
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes C-Klasse, Mercedes CLA, Mercedes E 180, BMW 520, Volvo XC60.

  Hvorfor leje en SUV i Tyrkiet?

  Lej en SUVSUV'er repræsenterer en robust og stabil bilklasse, der er ganske populær blandt vores kunder. På grund af den store efterspørgsel anbefaler vi at reservere flere måneder i forvejen, især hvis du booker til sommeren. SUV'er anbefales især, hvis du har brug for rigelig opbevaringsplads til kufferter eller sportsudstyr.
  Populære modeller i SUV klassen: Nissan Qashqai, Nissan Juke, Peugeot 3008 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Tyrkiet?

  Lej en van/minibusRejser du i en gruppe på op til tolv passagerer? Vores vans/minibusser kan være den rigtige løsning til din rejse. Mere overkommeligt end flere udlejningsbiler samtidig. Disse modeller giver dig nok plads - ikke kun til passagerer men også til din bagage. Vores tip - book en van/minibus med flere pladser end forventede passagerer, så du har endnu mere plads til kufferter.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Ford Transit, Mercedes Vito, Dacia Lodgy, Renault Traffic og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.