Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I TJEKKIET

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Tjekkiet

  Få nye sanseindtryk og et dejligt eventyr, mens du udforsker Centraleuropa med en biludlejning i Tjekkiet. Auto Europe forstår, at en af de vigtigste dele af rejsen er fleksibilitet. Derfor garanterer vi de laveste priser på biludlejning i Tjekkiet, og giver vores kunder en bred vifte af køretøjer at vælge imellem. Gennemse vores flåde af udlejningsbiler i Tjekkiet og foretag din reservation online ved hjælp af vores sikre søgemaskine.

  Hvorfor leje en minibil i Tjekkiet?

  Lej bil i miniklassenEn bil i miniklassen er perfekt til bykørsel for to personer med lidt bagage. En minibil er derfor et godt valg, hvis du skal på en romantisk weekend i Prag. Bilen er økonomisk med brændstof, og takket være sin lille størrelse er den let at parkere i byens jungle.
  Populære modeller i miniklassen: Skoda Citigo, Smart For Two, Chevrolet Spark.

  Hvorfor leje en økonomibil i Tjekkiet

  Lej bil i økonomiklassenLej en økonomibil i Tjekkiet og omfavn ubegrænsede mængder af nye muligheder. Økonomibilerne har ubegrænset antal kilometer, bagageplads designet til to personer samt 4 døre. Mange rejsende vælger en økonomisk biludlejning i Tjekkiet på grund af den imponerende brændstoføkonomi, som giver friheden til at udforske Prag og nærliggende områder.
  Populære modeller i økonomiklassen: Volkswagen Polo, Skoda Citigo, Skoda Fabia (stationcar eller hatchback), Ford Fiesta, Opel Corsa og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Tjekkiet

  Lej bil i kompaktklassenKompaktbiler bliver en stadig mere populær mulighed blandt rejsende, der besøger Tjekkiet. Disse små og alsidige køretøjer tilbyder frihed, mobilitet, imponerende brændstoføkonomi og plads til ca. 2 passagerer samt bagage. Uanset om du foretrækker Volkswagen Golf 4 dørs, en Opel Astra Tourer med mere rummelighed eller noget hurtigere som Ford Focus, er det altid et smart valg at bestille en kompaktbil i Tjekkiet.
  Populære modeller i kompaktklassen: Volkswagen Golf, Renault Megane, Opel Astra Stationcar, Mercedes A-Klasse, Ford Focus og andre modeller.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Tjekkiet

  Lej bil i mellemklassenDen største attraktion i en biludlejning fra mellemklassen i Tjekkiet er den ekstra benplads, rummeligheden og det store bagagerum, som biler af denne størrelse tilbyder. For familier eller små grupper på længere rejser er det absolut et godt valg at leje en mellemstor bil. Du vil ikke kun have en mere behagelig rejse med plads til al din bagage, men du vil også modtage et køretøj til en god pris, så du kan spare penge på brændstof og i stedet bruge dem på sjove aktiviteter i løbet af ferien.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Skoda Octavia (stationcar eller hatchback), Peugeot 508, Peugeot 3008, Ford Mondeo, Seat Toledo og mange andre

  Hvorfor leje en familiebil i Tjekkiet

  Lej bil i familieklassenHvis du planlægger en tur til Tjekkiet med hele familien, er en bil i familiestørrelsen et glimrende valg. En jævn kørsel, hyggeligt interiør og et stort bagagerum er blot nogle af fordelene ved at leje en familiebil i Tjekkiet. Vælg mellem en række udestående modeller, fra den populære Mercedes C-klasse og BMW 3-serie, til Audi A4 og Volkswagen Passat stationcar.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Skoda Superb stationcar, Volkswagen Passat stationcar, Mercedes C klasse, BMW 3-serie, Audi A4 og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Tjekkiet

  Lej en luksusbilHar du nogensinde drømt om at køre en Porsche eller Mercedes Benz? Hvis det er tilfældet, er du heldig, da du kan få den perfekte ferie ved at leje en luksusbil i Tjekkiet. Ikke kun vores priser er de mest attraktive på markedet, men vi arbejder også sammen med alle topleverandører i Tjekkiet, som gør det muligt for vores kunder at vælge imellem en bred vifte af luksusbiler:, da der kan lejes alt fra en cabriolet BMW Z4 til den nye Mercedes S-klasse coupe, og mange andre muligheder.
  Populære biler i luksusklassen og andre luksuriøse modeller: Mercedes E klasse, BMW Z4, Porsche Panamera, Mercedes S klasse, Audi A6 (stationcar eller sedan)

  Hvorfor leje en SUV i Tjekkiet

  Lej en SUV Med de største bagage kabinetter blandt alle mulige køretøjer, og mere plads til dine venner og familie, vil leje af en SUV i Tjekkiet være det ideelle valg for store grupper eller rejsende, som starter på et eventyr. Med en bred vifte af bilmuligheder, inklusiv 7 eller 9 personers biler, store eller kompakte SUV'er samt luksus muligheder, finder du helt sikkert den perfekte model til din rejse.
  Populære modeller i SUV klassen: Mercedes GLK, Volvo XC90, Porsche Cayenne, Range Rover Evoque, Renault Espace, Mercedes Viano og mange andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.