Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PRAG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Prag – Garanti for de bedste priser

  Velkommen til Prag - Hovedstaden, der oser af kultur. Der er en masse at give sig til i denne by. Man kan gå på udflugt ned gennem de gamle gader og derefter besøge byens centrum. Prag er bedst at se til fods, så derfor vil en biludlejning i Prag være det bedste valg, hvis man vil ud at opleve landskabet og se attraktioner, der ligger lidt væk fra byen. En seværdighed man ikke må gå glip af, er Petrin Tower, der i mange træk minder om Eiffeltårnet. Auto Europe tilbyder et stort udvalg af bilkategorier og samarbejder med internationale samt lokale leverandører over hele verden. Du kan vælge at afhente bilen i byens lufthavn, i midtbyen, eller få en luksusbil leveret direkte til et ønsket sted. Vi sørger for at du får de bedste priser på din biludlejning. Området ligger generelt meget tæt på Bayern, som er et område i Tyskland. Kunne man tænke sig at opleve den tyske kultur, så skal man køre et smut forbi storbyen München. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Prag du kan læse på anmeldingssiden .

  Trafik og parkering

  At anvende en biludlejning i Prag er forholdsvis nemt, så længe man ved, hvor man vil køre hen. I byens centrum skal man dog være opmærksom på de ensrettede gader og vige for busser og sporvogne. Landet har en nul-tolerance politik med hensyn til alkohol, hvor man absolut ikke må have nogen form for alkohol i blodet. Derudover er det lovpligtigt at have et førstehjælpskit i bilen, så tjek dette inden du kører afsted, hvis du lejer en bil. Er du interesseret i mere information om kørsel i Tjekkiet, så læs mere her.

  Parkering

  Undgå at parkere bilen i de blå zoner, da disse kun er begrænset til beboerne. Orange zoner betyder, at man må parkere bilen 2 timer i tidsrummet 08:00 - 18:00. grønne zoner angiver 6 timers parkering i tidsrummet 08:00 - 18:00. Uden for disse tidspunkter er parkering ganske gratis. Det er altid vigtigt at holde øje med skilte, da der er mange restriktioner gældende. I værste fald bliver bilen kørt væk. Vil man være på den sikre side, kan man anvende offentlige parkeringshuse.

  Geografisk information

  Prag ligger i det centrale Europa er og derfor en yderst populær destination til et weekendophold, ligesom andre storbyer i området som for eksempel Wien. Prag har varme fugtige somre med en gennemsnitlig høj temperatur på 24°C. Om vinteren er det dog ganske koldt med temperaturer under 0°C. Fra november til marts er der risiko for snefald. Prag er en vigtig del af Tjekkiet, da byen er hjem for det administrative og kulturelle centrum, der indebærer parlamentet, præsidenten, regeringen og nationalbanken. Nationalmuseet og det nationale teater er også beliggende i Prag. Hovedstaden er hjem til knap 1,3 millioner indbyggere og byen udgøres af den gamle og nye bydel. Med en billeje Prag åbner du op for mange muligheder. Hvis man har tid og lyst kan man køre til Bratislava, da det også er en by i nærheden.

  Prag lufthavn

  Tidligere kendt som Prague Ruzyne International Airport, er denne lufthavn den største i Tjekkiet og et samlingspunkt for Czech Airlines. Lufthavnen er placeret ca. 10 km vest for byens centrum. Man kan fra både Billund og København flyve direkte til Prag.

  Václav Havel Airport Prague (PRG)
  Adresse:Aviatická, 161 08 Praha 6, Tjekkiet
  Officiel Hjemmeside: www.prg.aero
  Telefon:+420 220 111 888

  Offentlig transport

  Det er nemt at anvende offentlig transport i byen. Der er både metro, sporvogne og busser tilgængelige og det smarte er, at det er et fælles billetsystem for alle midler. Metroen er det mest populære transportmiddel i byen. Der er 3 metrolinjer tilgængelige. Linje A (grøn), linje B (gul) og linje C (rød). Linjerne er i drift fra 05:00 - 00:00. Skal man på sightseeing er sporvogne det ideelle valg. Der er i alt 22 linjer i drift om dagen og 9 om natten, derfor kan man altid komme rundt, uanset tidspunktet. Den historisk kendte linje kører hver weekend fra april til oktober. Buslinjerne i byen bruges i særdeleshed til at give forbindelser til selve metrostationen.

  Nyttige links

  Turistinformation Prag