Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  PRAG BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Prag

  Prags historie går over tusind år tilbage. Byen står ikke tilbage for nogen anden by i Europa med hensyn til ren skønhed, med sit kompakte centrum, en fascinerende århundredelang historie med fantastiske eksempler på romansk-, gotisk-, barok-, renæssance- og jugendstilarkitektur. Prag, der gennemskæres af Vlatava-floden, vil forbløffe selv den mest berejste turist med sin graciøse gotiske og renæssancearkitektur, dets mange museer i verdensklasse og kirker og broer i barokstil. Der er også snesevis af paladser, kirker, parker og pladser i Prag. Men byen tilbyder meget mere end bare et smukt ansigt.

  Prags historiske haver og parker er virkelig nogle af byens største skatte. Der er over to hundrede - den ældste af dem blev grundlagt i middelalderen, og de fleste byder på en imponerende udsigt over byen. Prag tilbyder utallige aktiviteter for familier med børn. Tag for eksempel et dampskib fra byens centrum til Prags zoologiske have, der med rette betragtes som en af de smukkeste zoologiske haver i verden. Uanset hvad du foretrækker og hvad du vælger at se, vil en tur til Prag være en af de største oplevelser i dit liv.

  Auto Europe blev grundlagt i 1954 og kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til den smukke by Prag med et bredt udvalg af køretøjer, der passer til alle budgetter. Auto Europe er et stort internationalt biludlejningsfirma som tilbyder en meget høj servicekvalitet til de lavest mulige priser Takket være de partnerskaber, vi har cementeret med verdens mest pålidelige og prestigefyldte biludlejningsfirmaer gennem årene, kan vi nu tilbyde det bedste udvalg af biler på over 24.000 steder i mere end 180 forskellige lande. Du kan bekræfte din lejebil i Prag med et par klik på vores hjemmeside og afhente den på et stort antal steder i byen såvel som på Prag togstation eller, hvis du foretrækker det, i Prag lufthavn. Læs de kommentarer, som andre rejsende har efterladt i afsnittet biludlejninganmeldelser fra Prag, for at være sikker på at du træffer det rigtige valg.

  AUTO EUROPE PRAGUE, TJEKKIET Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Prague: