Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA PRAG LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Prag Lufthavn med Auto Europe

  Med mere end 60 års erfaring kan vi give kunderne nogle af de skarpeste priser på biludlejning i hele verden. Vi tilbyder samtidig en super kundeservice og et stort udvalg af bilkategorier at vælge imellem. Auto Europe er klar til at hjælpe dig med at organisere den perfekte oplevelse på en biludlejning fra Prag Lufthavn. Efter at bilen er blevet afhentet, er der tid til, at opleve den kulturelle oplevelse i Tjekkiet. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Prag du kan læse på anmeldingssiden .

  Lufthavns information

  Václav Havel Airport Prague (PRG)
  Officielt navn: Václav Havel Airport
  Adresse: Aviatická, 161 08 Prag 6, Tjekkiet
  Tel: +420 220 111 888
  Lokation: Lufthavnen ligger ca. 10 kilometer vest for Prag.
  Flyselskaber, som betjener Pisa Lufthavn: Lufthavnen i Prag er den største luftbase i landet og er et samlingspunkt for Czech Airlines. Der er over 30 flyselskaber, der flyver til og fra Prags lufthavn, herunder SAS og Norwegian, der tilbyder direkte afgange fra Danmark. Der findes også sæsonbetonede flyselskaber.

  Terminaler

  Prag Lufthavn har fire terminaler. To hovedterminaler og to generelle terminaler. Terminal 1 og 2 er også kendt som Nord Terminalerne. De fleste afgange betjenes af disse to. Terminal 3 og 4 er kendt som Syd Terminalerne og håndterer specielle afgange, VIP samt små fly. Terminal 1 har 3 etager, hvor man på første etage vil finde ankomst, afgange og paskontrol. Udover dette vil man også finde butikker, restauranter, barer og toiletter. Anden etage er vært for MasterCard lounge sammen med et par restauranter og et bederum. Terminal 2 har fire niveauer, hvor grundetagen tilbyder en lille café og en toldfri butik. På første etage vil man finde ankomst, bagageudlevering, en informationsskranke, toldfrie butikker og cafeer. De samme faciliteter kan findes på anden etage. På tredje etage vil man finde et VIP område.

  Billeje afhentning og aflevering

  Der er mange selskaber, der tilbyder billeje fra Prag Lufthavn. Biludlejningskontorerne er beliggende i stueetagen ved parkeringspladsen C. Når man foretager en reservation, er det meget vigtigt at tjekke leverandørens placering, da der findes selskaber, der ikke har kontorer i lufthavnen, men i selve byen.

  Åbningstider for biludlejningsfirmaerne

  Leverandører Åbningstider
  Budget Man-Søn: 08:00 til 22:00
  Enterprise Man-Lør: 08:00 til 20:00
  Søn: 08:00 til 22:00
  Sixt Man-Lør: 08:00 til 20:00
  Søn: 08:00 til 22:00

  Lufthavns faciliteter

  Der er mange gode faciliteter i lufthavnen, som omfatter gode cafeer, barer, restauranter, VIP-lounges, rejsebureauer og et postkontor. Ud over dette vil man også finde gratis internet, en informationsskranke, der har åbent 24 timer i døgnet, apoteker samt toiletter med bad.

  Transport

  For at ankomme til lufthavnen med bil, skal man bruge afkørsel 2 fra R7 motorvejen. Lufthavnen er dog forholdsvis nem at finde, da man vil finde mange skilte, hvor et fly vil være synligt. Besøg vores kørselsinformation, for at lære meget mere om de lokale færdselsregler i Tjekkiet.

  Der er ingen direkte metro eller togforbindelse til byen. Der er en Airport Express bus og en lokal bus, som går via lufthavnen. Hvis du hurtigt vil nå til byens centrum eller metrostation, skal du bruge bus rute nr. 119 eller 100. Hvis du ønsker at komme til togstationen direkte fra lufthavnen, bør du anvende Airport Express bussen. De lokale busser er mindre hyppige. Den sidste bus til centrum afgår fra lufthavnen 23:40. Ankommer man senere end dette tidspunkt, bliver man nødt til at anvende en taxa.

  Der er mange taxier til rådighed fra lufthavnen til Prag. Taxierne er alle gule og let genkendelige. De holder alle parkeret ude foran ankomsthallen.

  Parkering tips

  Prags lufthavn har cirka 3.000 parkeringspladser til rådighed med omkring 1.000 til korttidsparkering. Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt for passagerer at holde parkeret i første vognbane ved Terminal 1. P1 og P2 anvendes kun til afhentning og aflevering. Begge disse parkeringspladser er direkte foran terminalen. Det er tilladt at holde 15 minutter gratis. Efter dette vil et gebyr forekomme.

  Der er findes korttidsparkering, der er lokaliseret ca. 70 meter væk eller 2 minutters gang fra Terminal 1 og ca. 3 minutter fra Terminal 2. Skal man holde længe parkeret, så bliver man nødt til at anvende langtidsparkering, der er ca. 10 minutters gang fra terminalerne.

  Når du parkere din biludlejning fra Prag Lufthavn i byens centrum, skal du sikre, at du holder parkeret korrekt og ikke i de forbudte områder, der er markeret med blå skilte. Generelt kan man altid parkere i orange og grønne zoner for en begrænset tid. Billetterne kan betales i parkometerne i nærheden. For langtidsparkering anbefales det at bruge byens parkeringskældere.

  Nyttige links

  Prag Lufthavn