Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I RUMÆNIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Rumænien

  Selvom vejrforholdene vil give dig mulighed for at fange noget solskin på Sortehavskysten, er Rumænien meget mere end blot et solrigt feriemål. Det er et spændende land at opleve og en destination for dem, som er villige til at lære mere om den lokale kultur og mennesker. Der er kun én rigtig måde at udforske dette land på, og det er med en biludlejning. Du vil ikke fortryde at udforske dette fascinerende sted. Nedenstående oversigt over billeje kategorier i Rumænien vil præsentere dig for alle de tilgængelige slags vores leverandører kan tilbyde.

  Hvorfor leje en minibil i Rumænien?

  Lej bil i miniklassenMinibiler er bedst til bykørsel i f.eks. Bukarest, som er den sjette største by i Europa. Afhent en minibil for en hurtig kørsel gennem byens travle gader og for den nemme parkering. Minikategorien er ideel til to rejsende med mindre tasker.
  Populære modeller i miniklassen: Toyota Aygo, Chevrolet Spark og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Rumænien?

  Lej bil i økonomiklassenLigesom minikategorien er økonomibiler økonomiske med brændstof og en god løsning til en byferie i Constanta eller Cluj-Napoca. En økonomibil giver lidt mere plads, og fire personer kan komfortabelt rejse i bilen med en stor og en mindre taske.
  Populære modeller i økonomiklassen: Dacia Logan, Renault Clio eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Rumænien?

  Lej bil i kompaktklassenMed mere kraftfulde motorer vil en kompaktbil køre dig ubesværet gennem byen såvel som på landet uden at ødelægge dit budget for brændstofudgifter. Kompaktkategorien giver plads til fem personer og bagagerum til to kufferter og en taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, Ford Focus eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Rumænien?

  Lej bil i mellemklassenDenne kategori indeholder større biler, hvor rejsende finder plads nok til fem personer, rigelig benplads og et rummeligt bagagerum. Biler i mellemklassen er en blanding mellem kompakte og store biler, som er en perfekt løsning til køreture for små familier eller vennegrupper.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Renault Fluence, Ford Mondeo eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Rumænien?

  Lej bil i familieklassenFamiliestørrelsen er anbefalet til familier eller grupper af fem personer, der rejser på lange afstande. Familiebiler er kendt for deres rummelige kabiner og store begagerum, som passer til to store og to små stykker bagage. Afhent en familiebil for en sikker køretur på landet.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Audi A4, Skoda Octavia samt andre modeller.

  Hvorfor leje en luksusbil i Rumænien?

  Lej en luksusbilRejs med al den komfort du fortjener, hvad enten du er på forretning eller en ferietur. Vores luksusbiler i Rumænien spænder fra prestige sedans til sporty SUV'er. Kig igennem vores søgemaskine for at se vores tilbud eller ring til vores team som kan hjælpe dig med at arrangere din luksusbil.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes E-Klasse, BMW 5 og yderligere modeller.

  Hvorfor leje en SUV i Rumænien?

  Lej en SUVDette er en meget populær kategori både blandt besøgende og lokalbefolkningen. Robuste SUV-køretøjer giver en uovertruffen køreoplevelse og er det naturlige valg for rejser til Karpaterne, der krydser Rumænien fra nord til sydvest og dækker en tredjedel af landet. Disse biler kan rumme op til fem personer og opbevare tre store tasker og to mindre.
  Populære modeller i SUV klassen: Dacia Duster, Opel Antara og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Rumænien?

  Lej en van/minibusHvis du rejser i en gruppe på mere end fem personer, bør du overveje at leje en van/minibus i stedet for at afhente to sedanbiler. Afhængigt af model kan disse køretøjer rumme op til ni personer. Med masser af plads inde, er vans/minibusser meget behagelige at rejse i. Desuden giver de opbevaringsplads til hele din bagage.
  Populære modeller i van klassen: Mercedes Vito, Dacia Lodgy og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.