Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I NEW ZEALAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i New Zealand

  New Zealand er det ultimative rejsemål, som mange feriegæster drømmer om. For at hjælpe dig med at organisere din drømmetur har vi samlet en guide om tilgængelige biludlejninger i New Zealand. Tag et kig og gør dig klar til dit næste eventyr!

  Hvorfor leje en økonomibil i New Zealand

  Lej bil i økonomiklassenØkonomiklassen er den mindste lejekategori tilgængelig i New Zealand. Disse køretøjer er perfekte til et bykørsel med lavt brændstofforbrug. Vælg denne kategori ved rejser i de store byer som Auckland eller Wellington. Bilerne kan rumme fire passagerer samt håndbagage.
  Populære modeller i økonomiklassen: Hyundai i20, Holden Spark, Mitsubishi Lancer, Toyota Yaris eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i New Zealand

  Lej bil i kompaktklassenKompaktbiler er mere komfortable end førnævnte økonomikategori, fordi de har mere passagerplads samt bagagerum til to kufferter og en lille taske. Kompaktkategorien er også velegnet til at tage dig væk fra byen og ud i det maleriske landskab.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai Accent, Toyota Corolla, Holden Trax, Holden Barina eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i New Zealand

  Lej bil i mellemklassenBiler i mellemklassen er en god løsning for rejsende på udkig efter effektivitet, lavt brændstofforbrug og et rummeligt interiør. Køretøjerne har plads til op til fem personer, og kan rumme to mellemstore og en lille taske. Et ideelt valg til små familier, da disse biler er skabt til længere tid på landevejene.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: VW Passat, Ford C-Max, VW Touran (5+2 passagerer), Audi A3 Sportback eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i New Zealand

  Lej bil i familieklassenHvis du rejser med din familie, bør du ikke kigge lavere end vores familiekategori. Du skal bruge masser af passagerplads og bagagerum, som en familiebil kan levere. Udstyret med kraftfulde motorer, tager disse køretøjer dig ubesværet gennem de viunderlige landskaber i New Zealand.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Falcon, Holden Commodore, Toyota Previa, Kia Carnival.

  Hvorfor leje en luksusbil i New Zealand

  Lej en luksusbilHvorfor ikke forkæle dig selv med en luksusbiludlejning i New Zealand? Vores luksus flåde besidder fantastisk modeller, der spænder fra sport og prestige biler til top-notch vans. Tag et kig på vores flåde eller ring og lad os arrangere din overdådige bileventyr.
  Populære biler i luksusklassen: Holden Commodore SV6, Mercedes C200, Hyundai iMax, Toyota Prado og lignende modeller.

  Hvorfor leje en SUV i New Zealand

  Lej en SUVLeje af en SUV på en ferie i New Zealand er den ultimative måde at se det meste af, hvad dette fascinerende land har at tilbyde. Disse kraftfulde og komfortable biler vil gøre dine rejser gennem krævende terræn en leg.
  Populære modeller i SUV klassen: Toyota Highlander, Ford Ranger Double Cab, Jeep Grand Cherokee og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i New Zealand

  Lej en van/minibusVans er et praktisk valg, hvis du rejser med en større gruppe. I stedet for at bestille to biler kan du afhente ét køretøj og nyde at være sammen under dine rejser. Derudover vil leje inden for denne kategori give dig nogle besparelser ved at dele brændstofomkostninger.
  Populære modeller i van/minibus klassen: LDV G10, Toyota Commuter, Hyundai iMax, Toyota Previa.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.