Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I MALAYSIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Malaysia

  Hvis du er kommet i feriestemning, og leder efter et fjernt land at flygte til fra den daglige rutine, har vi et godt tip! Overvej Malaysia! Med en rigdom af kontraster har denne alsidige halvø oplevet tilstrømning af besøgende fra hele verden og derved en forøgelse af turismen. Oplev landet med billig biludlejning fra Auto Europe og få den bedste ferieoplevelse. Udforsk de travle byer, frodige regnskove og unikke dyreliv i Malaysia eller tag på ø-hop i det malaysiske ø-hav. Du kan nemt komme i tvivl om, hvilken udlejningskategori der er bedst til dine behov. For at hjælpe dig med at vælge den bedste billeje til din kommende ferie, har vi samlet en guide over kategorierne i Malaysia. Se nedenstående vejledning, og hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at komme i kontakte vores reservations agenter.

  Hvorfor leje en minibil i Malaysia?

  Lej bil i miniklassenAt leje en minibil i Malaysia er den bedste løsning, hvis du er på budget og kun har brug for bilen for at komme til en nærliggende strand eller by. Minibiler er ikke egnet til større grupper eller til dem med meget bagage, men er ideelle til solo rejsende eller et par med en lille smule bagage.
  Populære modeller i miniklassen:  Chevrolet Spark, Kia Rio, Suzuki Swift og andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Malaysia?

  Lej bil i økonomiklassenOvervej et økonomikøretøj til kortere ture i Malaysia samt at køre gennem travle byområder som Kuala Lumpur. Med plads til højst fire passagerer med en stor kuffert er økonomibiler ideelle til venner eller par, der rejser sammen.
  Populære modeller i økonomiklassen: Mitsubishi Attrage, Proton Saga, Proton Persona, Volkswagen Polo eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Malaysia?

  Lej bil i kompaktklassenSamtidig med at du fastholder alle højdepunkter ved en økonomibil som f.eks. brændstofforbrug og fleksibilitet, vil en kompaktbil give dig lidt mere plads både inde i bilen og i bagagerummet. En kompaktbil i Malaysia vil give dig muligheden for at strække dit budget yderligere uden at gå på kompromis med komfort eller brændstoføkonomi.
  Populære modeller i kompaktklassen: Proton Persona, Honda City, Toyota Vios, Perodua Alza, Proton Preve eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Malaysia?

  Lej bil i mellemklassenSom den første kategori i retning af lidt større køretøjer, er en bil i mellemklassen et godt valg for mindre familier og grupper af venner. Disse køretøjer er mellemstore og kan rumme højst fire passagerer med to store kufferter og en lille kuffert. Nyd mere benplads og en jævn kørsel i et af vores komfortable mellemklasse køretøjer.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Proton Preve, Honda BRV, Honda Civic, Proton Exora eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Malaysia?

  Lej bil i familieklassenDesignet med omhu, tilbyder familiebiler masser af bagagerum og benplads, hvilket gør dem ideelle til en familietur. Med behovene hos en gennemsnitlig familie på ferie i tankerne, er disse køretøjer designet til at rumme op til fem personer med to store kufferter og to mindre tasker. Drag fordel af at have en familiebil på din rejse i Malaysia!
  Populære bilmodeller i familieklassen: Nissan Sylphy, Honda Accord, Toyota Innova, Proton Inspira, Volvo V40 Estate og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Malaysia?

  Lej en SUVForbedre din ferie i Malaysia med en stabil og stilfuld SUV, stadig overkommelig og nem at køre. Med plads til mellem fire og op til syv passagerer (afhængigt af modellen), vil enhver SUV-model kunne køre rundt om Malaysia uden problemer. Disse køretøjer tilbyder normalt nok plads til tre store kufferter og to mindre tasker. Tøv ikke med at bestille en SUV, hvis du vil prøve kræfter med vandsport, og har brug for ekstra plads til sportsudstyr.
  Populære modeller i SUV klassen: Mitsubishi ASX 4x2 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Malaysia?

  Lej en van/minibusMed plads til op til syv passagerer og masser af plads til kufferter, skal du vælge at leje en van/minibus, hvis du rejser som en gruppe og gerne vil undgå opdeling mens du kører rundt i Malaysia. Du vil ikke kun nyde godt af at holde sammen som en gruppe, men du vil også have den fordel at bestille et køretøj til en lavere pris og undgå dobbelt omkostninger i form af både leje- og forsikringsomkostninger.
  Populære modeller i van klassen: Toyota Innova og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.