Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE PÅ CYPERN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde på Cypern

  Besøg denne smukke middelhavsø i stil og komfort med en biludlejning på  Cypern fra Auto Europe. I over 60 år har vi stolt forsynet alle vores kunder med uovertruffen service og priser samt forsikre de laveste priser på billeje på Cypern. Vores forpligtelse til at tilbyde rabat vil tillade dig at afsætte dine penge på en bedre måde i løbet af din rejse. Begynd i dag ved at gennemse vores vognpark nedenunder, og når du har fundet din foretrukne biludlejning på Cypern, skal du blot bestille online ved hjælp af vores sikre og nemme bookingformular.

  Hvorfor leje en minibil på Cypern

  Lej bil i miniklassenMini kategorien er det perfekte valg for et Middelhavsland som Cypern. En minibil er det bedste match til smalle, snoede "hårnålveje" som er karakteristisk for nogle kystområder. De billigste biler udlejes normalt hurtigt. Reserver venligst i forvejen, især hvis du planlægger en sommerferie på Cypern. Minibiler vil bringe dig til de mest afsondrede strande og historiske steder på øen.
  Populære modeller i miniklassen: Chevrolet Sparks, Nissan Pixo, Kia Picanto, Daewoo Matiz, Suzuki Alto, Volkswagen Up.

  Hvorfor leje en økonomibil på Cypern

  Lej bil i økonomiklassenØkonomikategorien er en meget populær udlejning blandt turister, der besøger solrige Cypern. Det er ekstremt nemt at køre rundt om denne lille ø, og når du lejer en økonomibil på Cypern, vil du få ubegrænset antal kilometer garanteret, lavere brændstofomkostninger og bagageplads beregnet til op til 3 personer. Der findes en lang rækker muligheder med fra hatch-backs til sedans med 2 eller 4 døre, hvilket gør en økonomi biludlejning på Cypern det kloge valg hvis man vil opleve Ayia Napa, stranden og meget mere.td>
  Populære modeller i økonomiklassen: Renault Clio, Nissan Note, Ford Fiesta, Hyundai I10, Fiat Panda*

  Hvorfor leje en kompaktbil på Cypern

  Lej bil i kompaktklassenBooking af en kompakt biludlejning i Cypern er det rigtige valg for små grupper, der rejser til Ayia Napa på ferie. Med en rimelig mængde bagage kapacitet og den fremragende brændstoføkonomi er disse små køretøjer utrolig praktiske, hvilket giver ubegrænset mobilitet og frihed til at komme rundt som du ønsker. Når du lejer en kompaktbil på Cypern, er der altid en bred vifte af 2 eller 4-dørs modeller at vælge imellem.
  Populære modeller i kompaktklassen: Renault Megane, Ford Focus, Alfa Romeo Giulietta, Fiat Linea, Hyundai Accent*

  Hvorfor leje en mellemklasse på Cypern

  Lej bil i mellemklassenEn biludlejning i mellemklassen på Cypern er et klogt valg for små familier eller små grupper, der rejser på ferie. Disse køretøjer har et stort bagagerum, effektiv brændstoføkonomi og et behageligt interiør, der giver mere benplads. Når du lejer en bil i mellemklassen på Cypern, kan du vælge mellem mange forskellige modeller, som f.eks. Skoda Octavia eller den populære Ford Fusion.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Ford Fusion, Skoda Octavia, Opel Zafira, Citroen C4, Renault Fluence*

  Hvorfor leje en familiebil på Cypern

  Lej bil i familieklassenEr du på udkig efter ekstra benplads og et komfortabelt og rummeligt interiør, der sikrer en jævn og stille rejse? Så anbefaler vi en familie størrelse biludlejning på Cypern. Der er masser af modeller til rådighed, perfekt til plads til en familie, mens du kører lange afstande. Med flest mulige muligheder end nogen anden kategori, tilbyder leje af familiebil på Cypern mere rækkevidde og mere komfort på din ferie.
  Populære bilmodeller i familieklassen: BMW 3 Series, Mazda 6, Ford Mondeo, Toyota Camery, Chevy Malibu*

  Hvorfor leje en luksusbil på Cypern

  Lej en luksusbilVed at leje en af vores fineste luksusbiler, kan du berige dit ophold i et af Limassols luksuriøse feriesteder og cruise rundt på øen Cypern i stor stil. Når du lejer en luksusbil på Cypern, kan du endeligt udleve dine drømme. Et stort udvalg af luksusbiler fra mærker du kender og genkender, såsom BMW, Mercedes Benz og Audi, står til din rådighed. Takket være de bedste priser garanteret fra Auto Europe, vil du nyde godt af gode priser på luksus og sportsvogne i Cypern.
  Populære biler i luksusklassen: BMW 5 Series, Volvo S80, Mercedes E-klasse, Audi A6 og mange andre*

  Hvorfor leje en SUV eller en van på Cypern

  Lej en SUV eller en van/minibusEkstra benplads, ekstra bagageplads, flere venner og familie! Disse er blot nogle få grunde til, at booking af en van eller SUV-biludlejning på Cypern med Auto Europe er en ekstraordinær mulighed. En van eller SUV'er er den perfekte kombination af bekvemmelighed og overkommelighed!
  Populære modeller i SUV og van klassen: Kia Sportage, Nissan Serena, Citreon Jumpy, Volkswagen Tiguan, Suzuki Grand Vitara*
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.