Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I CHILE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde og muligheder i Chile

  Chile er et land i Sydamerika der ligger klemt mellem Stillehavet i vest og Andesbjergene i øst. Chile grænser op til lande som Argentina, Peru og Bolivia. Landet er det oplagte sted at besøge hvis man gerne vil opleve lidt af hvert. Der er mulighed for at opleve sneklædte bjerglandskaber, tørre ørkener, smukke vinmarker, gletsjere og meget meget andet. Chiles hovedstad er Santiago, hvor man oplever en kontrast til naturen i form af moderne og dynamik. Lej en bil gennem Auto Europe og få det maksimale ud af din rejse til Chile.

  Hvorfor leje en minibil Chile?

  Lej bil i miniklassenDisse små køretøjer er et passende valg, hvis man er afsted som et par med begrænset bagage. Bilerne i denne kategori kan også rumme 4 personer, men det anbefales, at man lejer en større model, hvis man er afsted mere end to. Dette skyldes naturligvis et forholdsvis lille bagagerum og begrænset benplads hvilket betyder, at en minibil egner sig bedst til korte køreture og bykørsel.
  Populære modeller i miniklassen:  Chevrolet Spark, Suzuki Alto og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil Chile?

  Lej bil i økonomiklassenØkonomibiludlejning Chile er et populært valg blandt turister takket være brændstofeffektiviteten. Mindre i størrelse og ret fleksibel betyder, at disse biler er nemme at manøvrere, og fremragende til kortere ture i centrum af Santiago. Book en 2-dørs eller en 4-dørs model og rejs rundt Chile problemfrit i et selvstændigt tempo.
  Populære modeller i økonomiklassen: Peugeot 2008 eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt Chile?

  Lej bil i kompaktklassenAlle attraktioner og turiststeder er inden for rækkevidde med vores rummelige, men stadig brændstofeffektive biler fra kompaktkategorien. Medbring et par ekstra passager, da kompaktbiler uden problemer kan rumme op til fem personer med to store stykker bagage samt en mindre taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Chevrolet Sail, Hyundai Accent eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil Chile?

  Lej bil i mellemklassenHvis du har brug for mere benplads og et større bagagerum, er biler i mellemklassen Chile ideelle til at rejse i og udforske de betagende områder landet har at byde på. Bilerne i denne kategori er stadig enormt brændstofseffektive, og derfor et fornuftigt valg hvis man gerne vil prioritere komfort såvel som økonomi. Tag på eventyr på ekstraordinære Chile i en rummelig mellemklassebil fra Auto Europe.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Mazda 3, Toyota Yaris eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil Chile?

  Lej bil i familieklassenAuto Europe har den nøjagtige bil, som du har brug for til din næste ferie Chile. Hvis du har behov for et rummeligt køretøj med ekstra benplads, rigeligt bagagerumsplads og lækkert interiør, kan vi dække dig ind uden problemer. Perfekt til familierejser i landet eller til nabolande som Peru og Bolivia, er vores familiebiler din bedste chance for en behagelig tur og en afslappende ferie.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Toyota Corolla og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil Chile?

  Lej en luksusbilUdforsk Chiles skønheder med en unik luksus biludlejning fra Auto Europe. Glæden ved at køre et avanceret køretøj i udsøgte omgivelser kan være højdepunktet i din ferie. Med en ekstraordinær luksusbil, hvis du skille dig ud i mængden i dette fantastiske land. Dette er det ideelle skridt til at køre en overdådig bil!
  Populære biler i luksusklassen: Audi A4 samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV Chile?

  Lej en SUVVores SUV klasse er et oplagt valg til grupper eller familier, som foretrækker en rummelig kabine og god plads til bagage. Biler i denne kategori kan rumme op til 5 personer, men stadig bære præg af komfort. SUV'er er robuste køretøjer med store motorer, hvilket betyder, at I kan køre i selv det værste terræn uden problemer.
  Populære modeller i SUV klassen: Subaru Forester, Chevy Captiva og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Chile?

  Lej en van/minibusHvis du rejser med en stor gruppe på syv eller ni personer, bør du overveje at leje en van/minibus. Dette vil hjælpe dig med at spare på lejeomkostningerne, hvis du modsat havde valgt at leje to store biler i stedet. Denne kategori, alt afhængig af model, kan rumme mellem 7 og tolv personer plus deres bagage. Disse biler vil tage alle dine rejsekammerater sikkert gennem det engelske landskab.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Peugeot Expert 9 pax og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.