Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I USA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i USA

  USA er fyldt med vidunderlige steder og attraktioner! Går du og planlægger en rejse til staterne? Lad Auto Europe hjælpe dig med at arrangere din biludlejning i USA til de bedste priser! Takket være vores tilbud i USA, som Gold Rate-pakken, kan du også drage fordel af en gratis tank brændstof og ekstra fører uden ekstra omkostninger! Nedenfor er vejledningen til vores brede udvalg af udlejningsbiler i USA.

  Hvorfor leje en økonomibil i USA

  Lej bil i økonomiklassenLad dit rejsebudget række længere med en økonomibil i USA, der rummer op til fire passagerer med en stor og to mindre kufferter. Med stor brændstoføkonomi, er bilerne fra denne kategori ideelle til udflugter. Desuden bør det være ret nemt at finde tilgængelige parkeringspladser til biler af denne størrelse, selv i storbyer som Los Angeles.
  Populære modeller i økonomiklassen: Mitsubishi Mirage, Ford Fiesta, Chevy Aveo, Toyota Yaris, Fiat 500, Hyundai Accent og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i USA

  Lej bil i kompaktklassenInvester lidt flere penge i din biludlejning og nyd mere plads i en kompaktbil. Ofring på benzin eller kilometerantal vil ikke være nødvendigt, da biler i kompaktklassen spænder fra små til gennemsnitlige, typisk med fire døre og optimalt brændstofforbrug. Disse biler er ikke kun overkommelige, men også pålidelige og et godt valg for rejsende.
  Populære modeller i kompaktklassen: Nissan Versa, Ford Focus og Hyundai Accent.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i USA

  Lej bil i mellemklassenDenne bilkategori er et af de mest populære valg blandt vores kunder i USA. Vælg en mellemklassebil til en glidende tur, masser af bagageplads ideel til en lille familie, der rejser sammen, og lavt brændstofforbrug. Ved lave priser vil biler fra mellemklassen spare dine penge uden at skære ned på en behagelig tur.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Kia Forte, Toyota Corolla, Dodge Avenger, Toyota RAV, Jeep Patriot, Chevy Cruze og mange andre

  Hvorfor leje en familiebil i USA

  Lej bil i familieklassenVælg en bil fra denne kategori, hvis du rejser som familie og har brug for mere plads til din bagage. Den væsentligste forskel mellem mellemklassen og familiebiler er masser af benplads på bagsædet, hvilket viser sig yderst nyttigt på længere ture med børn eller venner. Nogle af køretøjerne i familieklassen er præmiebiler og tilbyder en række luksuriøse faciliteter.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Buick Verano, Nissan Altima, Chevrolet Impala, Volkswagen Jetta, Chrysler 200, Ford Fusion US Model, Dodge Grand Caravan, Toyota Camry, Hyundai Santa Fe, Ford Mustang og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i USA

  Lej en luksusbilFå dit eget stykke af den amerikansk drøm med en luksus biludlejning i USA! Nyd det overlegne design, prangende udseende og premium bekvemmeligheder i vores luksusmodeller. Oplev en lækker kørsel gennem nogle af Amerikas berømte byer, eller en roadtrip gennem staterne i din drømmebil. Husk at tjekke vores tilbud, da nogle af priserne er utroligt lave på vores luksusbiler! Hent en førsteklasses bil i Miami og nyd dit ophold i USA!
  Populære biler i luksusklassen: MFord Taurus, Chevy Impala, Lincoln MKS, Cadillac XTS, Buick Regal, Ford Expedition, Chevrolet Suburban, Dodge Challenger Coupe, Mercedes GLE og andre luksuriøse modeller.

  Hvorfor leje en SUV i USA

  Lej en SUVEt SUV-køretøj er en garanti for stabilitet på vejene, fantastisk design og masser af komfort, der er let tilgængeligt for hele familien. De SUV-køretøjer, der tilbydes, kan rumme op til syv passagerer afhængigt af den nøjagtige model og medfølger normalt et ubegrænset antal kilometer. Lej en komfortabel SUV og giv hele familien en fantastisk rejseoplevelse i USA.
  Populære modeller i SUV klassen: Nissan Rogue, Ford Escape, Toyota RAV, Jeep Patriot, Hyundai Santa Fe, GMC Terrain og mange andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i USA

  Lej en van/minibusVan leje er ekstremt populært blandt vores kunder, som rejser med udvidet familie, vennegrupper eller arbejdskollegaer. Med ekstra siddepladser, vil vans/minibusser tilbyde dig komforten i at rejse sammen uden ekstra omkostninger såsom leje af flere køretøjer for at kunne rumme alle passagerer. Gennemse Auto Europes tilbud for at finde det bedste tilbud for en van/minibus i USA!
  Populære modeller i van/minibus klassen: Nissan Quest, Dodge Caravan, Kia Sedona, Ford Transit og andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.