Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I QATAR

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde og muligheder i Qatar

  Qatar er stedet hvor Mellemøsten og den vestlige verden mødes i en overflod af vestlige forretninger som ligger op ad hyggelige basarer og eksotiske promenader. Landet har en charme og overdådighed, som man bør unde sig selv at opleve på en tur ved hjælp af en billeje. Er du i tvivl om hvilken billeje du bør vælge, så læs videre i følgende guide.

  Hvorfor leje en minibil i Qatar?

  Lej bil i miniklassenMinibiler er nogle af de mest populære inden for biludlejning generelt. De er et godt valg for unge par med meget lidt bagage. Minibiler er perfekte til at transportere dig og din medrejsende til nærliggende strande, opdage afsides seværdigheder eller besøge de historiske dele af Doha med. Bilerne er ideelle hvis man befinder sig i en by som netop Doha, da den er let at manøvrere rundt i samt finde p-plads til.
  Populære modeller i miniklassen:  Chevrolet Spark og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Qatar?

  Lej bil i økonomiklassenEn anden forholdsvis overkommelig men alligevel komfortabel måde at komme rundt i Qatar på, er med en af vores biler fra økonomiklassen. Priserne adskiller sig ikke særligt fra den tidligere kategori med minibiler, udover at økonomibilerne giver dig lidt mere plads til to personer og to små kufferter. Bilerne i denne kategori kan rumme op til fire passagerer uden bagage.
  Populære modeller i økonomiklassen: Hyundai Accent, Kia Rio 4dr eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Qatar?

  Lej bil i kompaktklassenFor yderligere komfort og lidt ekstra benplads, skal du vælge en biludlejning fra kompaktklassen i Qatar og nyde alsidigheden ved disse køretøjer - der kommer i en bred vifte af modeller. Med så godt et tilbud vil du blive forkælet og derfor helt sikkert finde et køretøj, der helt opfylder dine behov.
  Populære modeller i kompaktklassen: Nissan Sunny, Honda City eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Qatar?

  Lej bil i mellemklassen Rejser I med flere passagerer? Nyd komforten af en bil i mellemklassen i Qatar, der kan rumme op til fem passagerer sammen med to store kufferter og et lille stykke bagage. Med en optimal andel af størrelse og funktionalitet har disse biler en god størrelse, der passer til de fleste rejsende. Takket være deres gennemsnitlige størrelse er modellerne ret nemme at køre selv på smalle veje.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota Corolla eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Qatar?

  Lej bil i familieklassenNår du rejser med familien eller flere passagerer med lidt ekstra kufferter, kan du drage fordel af vores familiebiler i Qatar. Familiebilerne er ikke kun rummelige, men også alsidige og med rigeligt udstyr. Disse biler kan gøre endnu en længere biltur med børn til en sjov og afslappende oplevelse. Det separate bagagerum er særlig praktisk til jeres kufferter eller klapvogn til den mindste i flokken.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Toyota Camry, Ford Fusion og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Qatar?

  Lej en SUVLibaon har et alsidigt terræn, som ofte betyder, at veje kan være ujævne. Det rette køretøj i sådan et situation er uden tvivl en SUV, som er robust og kan klare lidt af hvert. Vores leverandører tilbyder en række af SUV-modeller, som kan rumme op til 5 personer, rigeligt bagage samt udstyr til diverse aktiviteter som f.eks. dykning som er en attraktion ved den Persiske Golf.
  Populære modeller i SUV klassen: Honda CRV og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.