Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I PARAGUAY

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Paraguay

  Drømmer du om at opleve "det ægte" Sydamerika? Så rejs til Paraguay hvor historiske seværdigheder og pragtfuld natur stadig står uberørt. Oplev et imponerende og varierende dyreliv bestående af bl.a. aber, jaguare, pumaer, krokodiller og en masse insekter som alle kan opleves i naturområdet Chaco. Er man historie- og kulturinteresseret er det muligt at besøge ruin-byen Trinidad, der har fået en plads på listen over UNESCO's kulturarv. Da landet har en nogenlunde overskuelig størrelse, vil leje af en bil være en ideel investering under en rejse i Paraguay, da en billeje giver adskillige muligheder. Hvis du er i tvivl om hvilken bil der kan dække dine behov, så læs med i vores guide nedenfor!

  Hvorfor leje en økonomibil i Paraguay?

  Lej bil i økonomiklassenLej en økonomibil i Paraguays største by og hovedstad, Asunción, og udforsk hjemstedet for en tredjedel af landets samlede befolkning. En økonomibil er som navnet indikerer et fordelagtigt valg når det gælder pengepungen. Bilerne har et lavt brændstofsforbrug og er samtidig billige at leje. Vi anbefaler, at man lejer en bil i økonomiklassen hvis man er 3 passagerer for at opretholde en vis komfort under kørsel - de kan dog rumme 4 passagerer. Bilernes bagagerum kan rumme en stor kuffert og to mindre tasker.
  Populære modeller i økonomiklassen: Volkswagen Gol Hatchback, Hyundai i10 eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Paraguay?

  Lej bil i kompaktklassenKompaktklassen deler på mange måder egenskaber med den forrige kategori. Bilerne i kompaktkategorien er såvel som de forrige biler enormt fordelagtige økonomisk set. Lejeomkostninger er kun en smule højere, men bilerne billige i drift. En kompaktbil er den perfekte løsning for små familier på fire, og kan rumme 2 store kufferter samt en mindre taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai Grand i10 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Paraguay?

  Lej bil i mellemklassenEn bil i mellemklassen kan opfylde de fleste rejsendes behov. Bilerne kan rumme op til 5 personer, og har som bilerne i den forrige kategori plads til to store kufferter og en mindre. Bilerne egner sig godt til længere udflugter, da kabinerne er rummelige, hvilket gør køreturene komfortable.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Hyundai Accent eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Paraguay?

  Lej bil i familieklassenSom navnet på denne kategori indikerer, er bilerne særligt velegnet til familier - og kan rumme op til 5 passagerer. Bilernes kabiner er rummelige og har godt med benplads, således samtlige af familiens medlemmer får en positiv og komfortabel køreoplevelse. Bagagerummet kan rumme 2 store kufferter og 2 små, eller en f.eks. klapvogn hvis man er udflugt.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Fiat Siena, VW Suran og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Paraguay?

  Lej en SUVEr man til adventure og vil opleve Paraguays vilde liv på egen hånd, så er det en smart idé at leje en SUV. Dette køretøj kan komme igennem selv de mest udfordrende terræner, og kan samtidig rumme 5 personer, en hel del bagage eller sportsudstyr - hvis man f.eks. er til en aktiv ferie. SUV'er giver en god komfortabel køreoplevelse uanset hvor man kører, takket være deres robusthed og stærke motorer.
  Populære modeller i SUV klassen: Hyundai Tucson, Kia Sorento og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Paraguay?

  Lej en van/minibusEr I afsted med den helt store familie, eller afsted med et hold venner og derfor gerne vil blive sammen under hele turen - så skal I leje en van/minibus. Ved at leje et køretøj i denne størrelsesorden er der plads til hele 9 passagerer og dertilhørende bagage. Derudover er det et fordelagtigt valg for pengepungen, da man som familie sparer dobbeltomkostningerne ved at leje 2 mindre biler som bl.a. er lejeudgifter, brændstof og forsikring.
  Populære modeller i van klassen: Hyundai H1 og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.