Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I KENYA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Kenya

  Eksotiske øer med skønne sandstrande og arabisk stemning, forbløffende safari-ture hvor der er mulighed for at opleve "The Big 5" og vidtstrakte græssletter, er noget af det, du kan se frem til ved en rejse til Kenya. Hvad end I rejser som par eller er afsted med hele familien, vil en biludlejning være ideel for en udsøgt rejse. Er du i tvivl om hvilket køretøj der passer til dine og dine medrejsendes behov, så læs mere i følgende guide.

  Hvorfor leje en minibil i Kenya?

  Lej bil i miniklassenMinibiler giver en fantastisk måde at rejse inden for meget korte afstande på grund af køretøjets størrelse. Sådanne modeller er perfekte til solo rejsende eller to passagerer med op til tre håndbagage tasker. Book en minibil, hvis du kun opholder dig i storbyer og ikke planlægger at tage længere ture i Kenya. En minibil vil være behjælpelig under dine korte byture, for eksempel i Nairobi eller Mombasa, og er en nem bil at parkere og manøvrere på travle bygader.
  Populære modeller i miniklassen: Toyota Yaris og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Kenya?

  Lej bil i økonomiklassenVores næste kategori omhandler økonomibiler. Økonomiklassen giver dig muligheden for at køre rundt i eget tempo, samtidig med at lejeomkostningerne er ret lave. Hvis du rejser let, så bestil en bil fra denne kategori og drag fordel af bilernes brændstofeffektivitet og lave pris. Økonomibiler er lidt større end biler i minikategorien, og tilbyder plads til fire passagerer, en stor kuffert og to mindre stykker håndbagage.
  Populære modeller i økonomiklassen: Toyota Axio eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Kenya?

  Lej bil i kompaktklassenSelvom kompaktbiler tilhører den mindre køretøjsklasse, imponerer de stadig med deres overkommelige priser, komfort samt brede udvalg af modeller. Deres alsidighed er en af hovedårsagerne til, hvorfor vores kunder ofte bestiller disse modeller. Med en kompaktbil kan du undgå besværet med at være afhængig af offentlig transport og stadig betale en rimelig pris for denne bekvemmelighed.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai Accent eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Kenya?

  Lej bil i mellemklassenFor alle kunder som gerne vil have mere plads til deres bagage, anbefaler vi et køretøj fra mellemklasse kategorien eller højere. Mellemklassebiler omfatter et stort antal forskellige modeller såsom sedans, crossovers eller hatchbacks, så du vil være i stand til at skræddersy din næste biludlejning i Kenya, så den passer perfekt til dine behov.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Mitsubishi Lancer eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en SUV i Kenya?

  Lej en SUVSandsynligvis de bedste køretøjer at leje, hvis man planlægger at udfordre et potentielt svært terræn i Kenya. SUV'er fra Auto Europe ikke kun overkommelige, men også meget anbefalede. SUV'er giver dig ro i sindet, stabilitet og robusthed på de afrikanske veje samt rigelig plads til passagerer og bagage.
  Populære modeller i SUV klassen: Hyundai iX35, Toyota RAV 4, Hyundai Santa Fe og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.