Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I GIBRALTAR

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde på Gibraltar

  Gibraltar er beliggende på den Iberiske Halvø med en fantastisk historie bag sig. På trods af Gibraltars placering, er halvøen under engelsk herredømme. Gibraltar kan udover historiefortælling byde på et skønt naturlandskab med grotter, klipper og små frække Gibraltar-aber som tiltrækker mange turister.

  Hvorfor leje en minibil på Gibraltar?

  Lej bil i miniklassenDisse små køretøjer er et passende valg, hvis man er afsted som et par med begrænset bagage. Bilerne i denne kategori kan også rumme 4 personer, men det anbefales, at man lejer en større model, hvis man er afsted mere end to. Dette skyldes naturligvis et forholdsvis lille bagagerum og begrænset benplads hvilket betyder, at en minibil egner sig bedst til korte køreture og bykørsel.
  Populære modeller i miniklassen:  Toyota Aygo, Fiat 500 og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil på Gibraltar?

  Lej bil i økonomiklassenØkonomibiludlejning på Gibraltar er et populært valg blandt turister takket være brændstofeffektiviteten. Mindre i størrelse og ret fleksibel betyder, at disse biler er nemme at manøvrere, og fremragende til kortere ture i centrum. Book en 2-dørs eller en 4-dørs model og rejs rundt på Gibraltar problemfrit i et selvstændigt tempo.
  Populære modeller i økonomiklassen: Ford Fiesta, Seat Ibiza, Fiat 500 Open Rooftop eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt på Gibraltar?

  Lej bil i kompaktklassenAlle attraktioner og turiststeder er inden for rækkevidde med vores rummelige, men stadig brændstofeffektive biler fra kompaktkategorien. Medbring et par ekstra passager, da kompaktbiler uden problemer kan rumme op til fem personer med to store stykker bagage samt en mindre taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Ford Focus, VW Caddy eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil på Gibraltar?

  Lej bil i mellemklassenHvis du har brug for mere benplads og et større bagagerum, er biler i mellemklassen på Gibraltar ideelle til at rejse i og udforske de betagende områder klippeøen har at byde på. Bilerne i denne kategori er stadig enormt brændstofseffektive, og derfor et fornuftigt valg hvis man gerne vil prioritere komfort såvel som økonomi. Tag på eventyr på ekstraordinære Gibraltar i en rummelig mellemklassebil fra Auto Europe.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Nissan Qashqai, Opel Zafira, Mercedes A-Klasse eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil på Gibraltar?

  Lej bil i familieklassenAuto Europe har den nøjagtige bil, som du har brug for til din næste ferie på Gibraltar. Hvis du har behov for et rummeligt køretøj med ekstra benplads, rigeligt bagagerumsplads og lækkert interiør, kan vi dække dig ind uden problemer. Perfekt til familierejser i landet eller endog til nabolandet Spanien, er vores familiebiler din bedste chance for en behagelig tur og en afslappende ferie.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Galaxy, Mercedes GLA og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil på Gibraltar?

  Lej en luksusbilUdforsk Gibraltars skønheder med en unik luksus biludlejning fra Auto Europe. Glæden ved at køre et avanceret køretøj i udsøgte omgivelser kan være højdepunktet i din ferie. Med en ekstraordinær luksusbil, hvis du skille dig ud i mængden på denne halvø som mere eller mindre minder om en engelsk provinsby. Dette er det ideelle skridt til at køre en overdådig bil!
  Populære biler i luksusklassen: Jaguar S-Type samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV på Gibraltar?

  Lej en SUVVores SUV klasse er et oplagt valg til grupper eller familier, som foretrækker en rummelig kabine og god plads til bagage. Biler i denne kategori kan rumme op til 5 personer, men stadig bære præg af komfort. SUV'er er robuste køretøjer med store motorer, hvilket betyder, at I kan køre i selv det værste terræn uden problemer.
  Populære modeller i SUV klassen: Nissan Juke og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.