Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I WARSZAWA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Warszawa med Auto Europe

  Auto Europe tilbyder de bedste tilbud til en problemfri ferie eller forretningsrejse. Vælg fra et stort udvalg af køretøjer til rådighed til afhentning i centrum eller ved nogen af lufthavnene. Et besøg i Warszawa giver en rejse gennem byens turbulente historie, som stadig er synlig i sin byform. Warszawa-arkitekturen er en mosaik af genopbyggede førkrigsbygninger, kommunistiske seværdigheder som Kultur og Videnskabspaladset (gave fra Rusland) og det moderne design fra jøderne i den polske historie. Byen blev næsten fuldstændig ødelagt under anden verdenskrig. I dag tilbyder Warszawa nu sin bedste tid siden den kommunistiske regering blev omstyrtet af den berømte solidaritets fagforening, der udløste rødtæthedets fald i resten af Europa.

  Besøg Lazienki Park med live musikkoncerter om foråret og sommeren. Gå gennem Aleje Ujazdowskie gaden for at beundre offentlige bygninger og ambassader. Følg vejen til Krakowskie Przedmieście, den genopbyggede del af byen til den gamle bydel for at få mest muligt ud af dit ophold i Polens hovedstad. Oplev denne travle storby med en biludlejning i Warszawa og tag til Służewiec Racecourse for hestevæddeløb - her får man god indstigt i det lokale liv. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Warszawa du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Det er bedst at undgå myldretiden, når du kører din billeje i Warszawa, da trafikken har tendens til at være stressende. Når myldretiden er overstået, er kørsel i Warszawa nemt og problemfrit. Biler kører på højre side af vejen i Polen ligesom vi kender det fra Danmark. Besøg vores side om færdseslregler i Polen ved at klikke her og få kendskab til de lokale trafikregler. Takket være den nye ekspresvejs- og motorvejsnetværket kan rejsende nu nemt nå andre store polske byer som f.eks Gdansk, Krakow eller Wroclaw.

  Parkering

  Der er parkering tilladt på gaden i centrum af Warszawa. Disse pladser er i drift fra mandag til fredag mellem kl. 08.00 og 18.00. Parkeringsautomaterne accepterer mønter, payPass og PayWave debetkort. Betalinger er mulige via mobiParking ansøgningen. Der er mange parkeringspladser spredt over Warszawa og der er endda Park & Ride faciliteter i udkanten.

  Geografisk information

  Warszawa ligger i centrum af Polen, hvilket gør mange destinationer inden for landet tilgængelige og behagelige at besøge i bil. Vistula-floden krydser byen og er en af de vigtigste floder på kontinentet med en længde på mere end et tusind kilometer. Sandstrande ved floden er et populært mødested med mange livlige barer. Byen har et fugtigt kontinentalt klima med kolde og snefulde vintre og varme solrige somre.

  Warszawa Lufthavn

  Warszawa har to lufthavne: Warszawa Chopin Lufthavn i byen og Warszawa Modlin Lufthavn for lavprisflyselskaber, der ligger nord for byen. Auto Europe tilbyder biludlejning i Warszawa, både i byen og i en af de to lufthavne; Så hvis du allerede har planlagt din rejse til denne vidunderlige polske by, book dit køretøj og nyd oplevelsen med fuld bevægelsesfrihed med din udlejningsbil.

  Warszawa Chopin Lufthavn (WAW)
  Lufthavnen ligger 10 kilometer mod vest fra byens centrum.
  Hjemmeside: lotnisko-chopina.pl
  Telefon: +48 22 650 42 20

  Warszawa Modlin Lufthavn (WMI)
  Lufthavnen ligger 38 kilometer nord for Warszawa i Nowy Dwor Mazowiecki.
  Hjemmeside: en.modlinairport.pl
  Telefon: +48 801 80 18 80

  Offentlig transport

  Offentlige transportsystemer i Warszawa omfatter busforbindelser, sporvogne, metro og en bybane. Netværket er veludviklet og giver dig mulighed for at nå enhver destination i byen. Talrige natbusser hjælper festgæster sent hjem om aftenen. Nationale og internationale jernbaneforbindelser tilbyder at man rejse til alle dele af Polen og også til mange europæiske hovedstæder som: Berlin, Köln, Frankfurt, Prag, Bratislava, Budapest, Kiev, Minsk, Moskva og Wien.

  Nyttige links

  Turistinformation