Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I GDANSK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Gdansk – Garanti for de bedste priser

  Gdansk, kendt som "Nordens perle", er som ingen anden by, du nogensinde har stødt på. Dens unikke følelse afspejles på den slående havnefront; Resultatet af århundreder af maritim handel og investeringer fra velhavende handlende, der formede byens fortid.Denne charmerende polske by, der går tilbage til det 10. århundrede, er alt andet end skuffende. Og Auto Europe sikrer, at kunderne vil nyde fleksibilitet og stor mobilitet, mens de er på rejse med en biludlejning i Gdansk.

  Denne by tiltrækker besøgende fra hele verden.For uforglemmelige øjeblikke kan du tilbringe en spændende dag på de mange strande langs kysten, nyde den fantastiske udsigt over Motława-floden, tage del i en vandretur, udforske det udsøgte lokale lange marked eller besøge byens zoo. Sørg for at se Den Gyldne Port og Long Lane i den centrale del af byen. Nattelivet er også overraskende begivenhedsfuldt, og besøgende kan deltage i en guidet Pub Crawl tur, hvor du kan nyde godt af den berømte urtelignende goldwasser.

  For de interesserede i de historiske begivenheder er det muligt at besøge Stutthof koncentrationslejr.Det var trods alt i Gdansk, den første dag i september 1939, at anden verdenskrig startede med skud skudt fra slagskibet Schleswig-Holstein. En sådan turbulent periode med kamp for frihed og retfærdighed i Europa er veldokumenteret i multimedieudstillingen "Veje til frihed", nær National Kommission Solidarność

  Fodgængere bliver mindet om den borgerlige arkitektur, mens Gdansk brostensbelagte gader, historiske steder, kirker og monumenter udforskes. Dens berigede kultur stammer fra udviklingen af maritime handels-, fiskeri- og håndværksorganisationer for over hundrede år siden. Stykker af lokale kunstnere kan beundres i museer, kirker og gallerier i hele byen. Kultur stammer fra byens hjerte, som bliver endnu mere levende under festligheder som Gdansk Musical Summer (juli-august) og den populære fest på St. Dominic's Fair (august) for blot at nævne nogle få.

  Planlæg din rejse med Auto Europe! Med over 3,274,67 km veje i Polen er leje af en bil den perfekte måde at opleve denne fortryllede middelalderlige by. Auto Europes kunder nyder godt af lokal ekspertise, et stort udvalg af køretøjer og konkurrencedygtige priser. Derudover tilbyder vi også biludlejning i andre polske byer som Warszawa og Krakow.

  Trafik

  Kørsel af din biludlejning i Gdansk er sammenlignelig med de fleste lande i det kontinentale Europa, i den forstand, at Polen generelt har lignende vejskilte og regler samt højrehånds trafik.Polen udvider for øjeblikket sit landsdækkende netværk af motorveje, da biler er det vigtigste middel til transport for lokalbefolkningen.Det er dog vigtigt at huske på, at mindre veje ofte mangler vedligeholdelse.Gdansk lider mindre tæt trafik end andre store polske byer.>De største motorveje overvåges af hastighedskameraer, så det er vigtigt at følge trafikreglerne hele tiden.Flere oplysninger om kørsel og færdselsregler i Polen findes her.

  Parkering

  Byområdet har masser af parkeringspladser. Priserne kan variere fra omkring PLN40 pr. dag. Turistattraktioner som Amber Museum og Shakespeare Theatre tilbyder parkeringspladser. Hovedbyen og Den Gamle By er spækket med betalte parkeringszoner.Selv om mange parkeringspladser er i drift fra kl. 9 til kl. 17.00, anbefales det altid at kontrollere målerne for at undgå bøder. Lokalbefolkningen er kendt for at være meget hjælpsomme, og de kan informere bilister om mulige ledige parkeringspladser.

  Geografisk information

  Gdansk ligger på den baltiske kyst. Det er Polens fjerdestørste byområde med over 460.000 indbyggere, og også hjemsted for den vigtigste havneby i landet. Hovedstaden i bydelen Pomeranian Voivodeship, Gdansk centrum (Główne Miasto) ligger på Motława-floden, en biflod af floden Vistula, 5 km inde i landet. Dens smukke bugt omfatter Danzigbugten, hvilket resulterer i en fantastisk kystlinje, der kommer til liv om sommeren. Den bedste måned at nyde og svømme i havet er august. Men temperaturer har en tendens til at være på den koldere side gennemsnitligt. Januar er den koldeste måned, med regelmæssige temperaturer på -2 °C, mens juli er den varmeste måned i Gdansk på 17°C.

  Gdansk lufthavn

  Gdansk Lech Wałęsa Airport er beliggende cirka 16 km fra centrum af Gdansk.

  Gdansk Lech Wałęsa Airport (GDN)
  Adresse: ul. Juliusza Słowackiego 200, 80-298 Gdansk, Polen
  Hjemmeside: Gdansk lufthavn
  Telefon: +48 52 567 35 31

  Offentlig transport

  De fleste af Gdansks største attraktioner er tilgængelige til fods. Men for destinationer længere fra centrum byder byen på et meget effektivt netværk af offentlig transport (ZTM) hvis du ikke ønsker at benytte din billeje i Gdansk, og dette netværk består af røde og hvide sporvogne og busser.Billetter kan købes fra maskiner placeret ved kiosker, stop og endda ved chaufføreren. De koster ca. PLN3.20 for en enkelt billet og PLN13 for et dagskort.

  Gdansks taxier har ikke en særlig høj standard, og det er derfor vigtigt at få formidlet hvor man vil hen, inden man kører afsted, da mange ofte har svært ved engelsk. En taxa fra lufthavnen til byens centrum koster omkring PLN55.

  Nyttige links

  Turistinformation i Gdansk