Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I POLEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Polen

  Generel information
  I hjertet af Sydamerika ligger landet Paraguay. Paraguay er på mange måder et unikt land, og dette skyldes især landets utroligt frodige natur. I Polen er der næsten 200.000 km vej at boltre sig på. Warszawa er hovedstaden, og herfra går der flersporede motorveje ud i landet, bl.a. til byen Gdansk som bestemet også er et besøg værd. Fra disse storbyer er det muligt at køre videre ud i det polske landskab, og opdage små landsbyer og gamle fæstninger.
  Bliv ikke overrasket, hvis du på din vej møder hestevogne, og husk altid på at vise hensyn overfor disse og give dem plads.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Få bilklasser har en maksimumsalder på 70 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Derudover er det krævet at man har et internationalt kørekort. Sikkerhedsseler er lovpligtige, og ligeså er barnesæder for børn op til 4 år.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Polen er som følger:

  • By: 60 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 110 km/t

  Vejregler
  Med biludlejning i Polen kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Ved ankomst til den polske grænse vil du blive bedt vise kørekort, pas og bevis på ansvarsforsikring.

  Tankstationer
  De fleste tankstationer er placeret langs med motorvejen, og er oftest åbne fra 06 - 22. De ligger som regel med 30-40 kilometers mellemrum.

  Afgifter
  Motorvejene A1, A2 og A4 betalingsveje.

  Parkering
  Mindre biler kan parkere halvt på, halvt af vejen. Det er forbudt at parkere mindre end 5,5 meter fra en fodgængerovergang.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa. Dette kræver dog, at man ved afhentning af bilen tilkøber en "green card" forsikring.
  Derudover, på grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.