Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA HELSINKI LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Helsinki Lufthavn – Book og spar

  Helsinki Lufthavn er det vigtigste knudepunkt for Finland. Lufthavnen er et fantastisk valg, hvis man vil på rundtur i landet. Med en biludlejning fra Helsinki Lufthavn, kan du nemt udforske hovedstaden, der tilbyder et pulserende byliv og en smuk skærgård. Man kan også vælge at køre ud i den finske natur og opleve landskabet med alle sine skove, marker og vidunderlige søer. Auto Europe tilbyder nogle af de bedste priser på markedet, så foretag en søgning og få et tilbud allerede i dag! Du har altid muligheden for at læse vores biludlejningsanmeldelser fra Helsinki, inden du beslutter dig for hvilken leverandør du vælger, så du kan føle dig helt tryg ved dit valg.

  Lufthavn information

  Helsinki Airport (HEL)
  Officielt navn: Helsinki Airport eller Helsinki-Vantaa Airport
  Adresse: 01531 Vantaa, Finland
  Lokation: Lufthavnen er faktisk placeret inden for Vantaa's bygrænser og ligger ca. 16 kilometer væk fra centrum i Helsinki.
  Flyselskaber, som betjener lufthavnen: Lufthavnen varetager mange indenlandske fly fra Finland, men tilbyder også fly frem og tilbage til Danmark med SAS, airBaltic og Finnair. Både fra Billund og CPH lufthavn.

  Terminaler

  Der er to terminaler, Terminal 1 og Terminal 2. Tidligere varetog Terminal 1 kun indenrigsfly, men i dag varetager begge terminaler indenrigs samt internationale fly. De to terminaler er forbundet via en indendørs gangbro og er kun 250 meter fra hinanden. Når man har passeret gennem sikkerhedstjekket vil man se, at afrejsegaten er opdelt mellem Schengen og ikke-Schengen flyruter. Et specielt passager sporingssystem er nu i drift og hjælper med at forhindre flaskehalse ved for mange folk. Systemet er det første i verden.

  I Terminal 1 vil man finde check-in og ankomst på grundetagen. Sikkerhedskontrol og afgangsgaten er på første sal. Terminal 2 varetager ankomst på grundetagen, men både check-in og afgangsgaten er på første sal. Når du ankommer til Helsinki lufthavn, bør du tjekke skærmene for hvilken ankomsthal, din bagage kan afhentes på.

  Billeje afhentning og aflevering

  Det er nemt at finde leverandøren, der hjælper med din biludlejning i Helsinki lufthavn. Biludlejningsfirmaerne har deres deske inde i korridoren mellem de to terminaler. Parkeringspladserne, hvor bilerne kan afhentes samt afleveres er ved P3.

  Leverandører Åbningstider
  Addcar mandag-fredag 05:00 - 02:00
  lørdag-søndag 06:00 - 02:00
  Avis mandag-tirsdag 07:00 - 01:00
  onsdag - torsdag 07:00 - 00:00
  fredag 07:00 - 23:00
  lørdag 09:00 - 20:00
  søndag 09:00 - 01:00
  Budget mandag-fredag 07:00 - 23:00
  lørdag 09:00 - 20:00
  søndag 09:00 - 23:00
  Europcar mandag-fredag 06:00 - 00:00
  lørdag 08:00 - 20:00
  søndag 09:00 - 00:00
  Hertz & Thrifty mandag-fredag 07:00 - 23:00
  lørdag 08:30 - 20:00
  søndag 08:30 - 23:00
  Sixt mandag-fredag 24h
  lørdag 09:00 - 19:00
  søndag 12:00 - 00:00

  Lufthavns faciliteter

  Lufthavnen byder på mange restauranter. Man kan få alt fra fastfood, caféer til fine spisesteder. Rejsende, som ønsker at gøre indkøb, har også et stort udvalg med fokus på finske produkter og delikatesser, herunder mærker som Marimekko, Alvar Aalto, Iittala, og endda en dedikeret Mumi butik. Kiosker, toldfrie butikker og rejsetilbehørs butikker er også tilgængelige. Den loakle valuta fra Finland kan enten trækkes tilbage fra mange pengeautomater eller udveksles fra specielle valuta skranke. Overalt i lufthavnen vil gratis internetadgang være tilgængeligt.

  Transport

  Både Helsinki og Espoo kan nås med bil inden for en halv time via rute 45 eller E18. Den smukke kystby, Turku er ca. to timers kørsel væk via E18. Har du mod på at opleve Tampere, så skal E12 anvendes og turen tager ca. to timer. For mere information omkring kørsel i Finland, skal du klikke her.

  Et nyt offentligt netværk åbnede i 2015 og forbinder lufthavnen med det centrale Helsinki med tog. Toglinjen har også stop i det omkringliggende hovedstadsområde. Den lokale busrute 615, der drives af HSL forbinder lufthavnen sammen med banegården i Helsinki. Det samme gør Finnair City Bus. Langdistance-busser afgår også fra lufthavnen. Alle busser har stop foran begge terminaler.

  Parkering tips

  Det er relativt enkelt at finde en parkeringsplads på gaden. Dog kan det være forholdsvis dyrt at parkere i centrum af byen. Ved gadeparkering skal man betale fra mandag til fredag mellem 09:00 - 19:00 og endda nogle gange lørdag. Læs alle parkeringstegnene omhyggeligt, så du er sikker på, at du er parkeret korrekt. Underjordisk parkering tilbydes hos Forum og Kampi indkøbscentre nær hovedbanegården.

  Nyttige links

  Helsinki Lufthavns hjemmeside