Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  HELSINKI BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Helsinki

  Helsinki er strålende eklektisk, let at navigere og både supercool og indbydende på samme tid. Der er en fantastisk blanding af storslået neoklassisk arkitektur fra tiden i det russiske imperium, art nouveau-konstruktioner fra æraen efter landets blev uafhængigt, og det dristige moderne design, der er blevet synonymt med det moderne Finland. At gå rundt i Helsinki er næsten som at være på et museum for design og arkitektur med noget nyt spændende rundt om hvert hjørne, hvad enten det er Alvar Aalto’s modernistiske hus eller det futuristiske Helsinki central bibliotek Oodi. Du finder noget for enhver smag her, uanset om du vil bruge din tid på at shoppe, se museer, prøve alle de bedste caféer i byen, eller du foretrækker at nyde den skønne natur omkring byen, hvor der er over 300 øer og tætte gamle skove at udforske.

  Du er aldrig mere end 15 minutter væk fra forfriskende udendørs aktiviteter, herunder skiløb og skøjteløb om vinteren og vandreture i skovene eller ved kysten om sommeren. Det er en by med den perfekte blanding af fascinerende bydesign og betagende naturlige omgivelser. Hvis du gerne vil fylde din byferie med kultur, så skuffer Finlands hovedstad ikke. Sofistikeret og innovativt design ses overalt, og der er endda et helt designdistrikt for kunstelskere at udforske. Arkitekturen holder trit med designscenen med en eksemplarisk art nouveau togstation, moderne koncertsal og modernistisk kirke som er skåret ud af klipperne blandt perlerne. Art nouveau-stilen er på mange måder det Finlands arkitektoniske forløser takket være dets fremtrædende plads som ledende stil, da Finland blev uafhængig af Rusland. Wilkman-huset, Pohjola forsikringsbygningen og den finske børs, der alle er bygget på dette tidspunkt, viser stolt deres ruhuggede granitfacader, der inkorporerer autentiske finske traditioner og mytologi i en unik nationalistisk stil.

  Finland forbindes med sne, mørke og kulde, men landet er faktisk en virkelig dejlig destination om sommeren. Helsinki har et smukt øhav, der er perfekt at udforske på en solskinsdag, og i centrum finder du masser af hyggelige restauranter og caféer. Uanset hvilken tid på året du besøger Helsinki, kan du leje en bil hos Auto Europe til markedets laveste pris, både i centrum, på togstationen og i Helsinki lufthavn. Siden 1954 har vi opbygget samarbejde med lokale, nationale og internationale leverandører, hvilket betyder, at vi har adgang til et stort udvalg og de laveste priser - noget vi garanterer med vores prisgaranti. Her under kan du læse vores biludlejningsanmeldelser for Helsinki inden du beslutter dig for hvilken leverandør du vælger, derefter kan du ringe til vores biludlejningseksperter på +45 78 75 53 06 for at få det bedste tilbud, eller lave søgningen selv her på hjemmesiden.

  AUTO EUROPE HELSINKI, FINLAND Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Helsinki: