Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TAMPERE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Tampere med Auto Europe

  Resever en udlejningsbil i Tampere direkte fra lufthavenen eller i centrum, dette er både nemt og billigt gennem Auto Europe. Bestil en lejebil fra det afhentningssted du ønsker, og nyd den frihed der følger med en billeje i Tampere. Auto Europe tilbyder biludlejnings i Tampere samt mange andre lokationer, hvor vi har en bred vifte af udlejningsbiler i forskellige størrelser og prisklasser. Vi finder også en billeje i Tampere der passer netop dine behov. Du kan bestille din billige billeje i Tampere lige nu online. Billeje hos Auto Europe er enkelt og sikkert - når kvalitet tæller .

  Oplev Tampere med en udlejningsbil

  Tampere ligger i det sydlige Finland og er landets trejde største. Man oplever bedst Tampere og det omkringliggende område med en lejebil. Med din udlejningsbil i Tampere kan du f.eks besøge forlystelsesparken Särkänniemi. Besøg også Tampere Lenin museum og Kunstmuseumet med Mumidalen fra det populære børneshow Mumitroldene. Med en lejebil i Tampere kan du også nemt besøge andre finske byer, kør eksempelvis en tur til Helsinki.

  Enkel og sikker billeje i Tampere

  Hos Auto Europe samarbejder vi kun med professionelle biludlejningsfirmaer, for altid at kunne sikre den bedste service til vores kunder. Biludlejning i Tampere er let, fra f.eks lufthavnen. Book en lejebil i Tampere og få følgende fordele:

  • Når du booker en udlejningsbil i Tampere, er skatter og afgifter inkluderet i prisen
  • Der er intet ændrings- afbestillingsgebyr såfremt afbestillingen sker senest 48 timer før planlagt afhentning
  • Kundesupport 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Tampere hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside - Tampere Airport