Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED DOLLAR

  • 9.1
  • 8.7
  • 9.5
  • 9.5
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  April 11
  Very unfriendly agent (who did not have a badge with his name), almost threatening because I...
  March 26
  After booking at Auto Europe I Can strongly recommend to sign in as a member on Dollars website = very easy to get your car as you simply walk directly pas the front disk and getting your car with just showing your membership...
  January 28
  Ved afhentning var sælger meget påstålig, om bilen ikke var ordenlig forsikret, og ville rigtig gerne sælger tillægsforsikringer, selv om biler var fuld forsikret, samt da jeg skulle have bilen, var den der ikke, men fik så en...
  Læs mere

  Biludlejning med Dollar – En af de bedste!

  Dollar Biludlejning - Auto EuropeDollar Rent a Car blev grundlagt i midten af 1960’erne af Henry J. Caruso, hvor deres første flåde bestod af nogle Volkswagen Beetles, som alle havde en manuel gearkasse og ingen aircondition. Firmaet hed oprindeligt ”Dollar-A-Day-Rent-A-Car”, og havde sit hovedkvarter i Los Angeles. Herefter begyndte så virksomheden at voske en hel del. I 1990 blev de nemlig opkøbt af Chrysler og inkorporeret i Pentastar Transportation Group Inc. sammen med Thrifty Car Rental og Snappy Car Rental. I august 1994 flyttede Dollar så sit hovedkvarter til Tulsa, Oklahoma og derefter i slutningen af 1997 børnoterede Chrysler så det der dengang var kendt som Dollar Thrifty Automotive Group Inc. (DTG). Derefter blev alle deres aktier så opkøbt af Hertz Global Holdings Inc. i 2012, som Dollar stadig er under i dag. Virksomhedens hovedkvarter ligger derfor i dag i Estero, Florida, og det firma driver dermed både Hertz, Dollar og Thrifty, som samlet har en flåde på cirka en halv million biler ved tusinder af biludlejningssteder verden over.

  Virksomheden Hertz Corporation har igennem Hertz, Dollar og Thrifty mærkerne disse mange steder i Nordamerika, Europa, Latinamerika, Asien, Australien, Afrika, Mellemøsten og på New Zealand. Firmaet er dermed det biludlejningsfirma, der har flest lokationer verden over, hvor Dollar lokationerne er de mest velkendte og mest respekterede i branchen.

  I løbet af de sidste fem årtier er Dollars omdømme blevet forbedret meget på grund af virksomhedens politik om at levere en kundeservice i top med stærke principper, som de nye medarbejdere også bliver lært op efter, når de er i gang med deres unikke kundeservice oplæringsprogram. Sammen med denne fantastiske kundeservice, så bliver deres omdømme også forbedret af deres flåde af højkvalitetsbiler og tilvalg. I forhold til tilvalgene så er der massere at vælge imellem, uanset om du er på ferie eller om du er på forretningsrejse.

  Når du skal til at booke en biludlejning med Dollar gennem Auto Europe, så kunne det ikke være lettere eller hurtigere. Det kan nemlig altid gøres på vores hjemmeside eller ved at ringe til os på tlf. +45 78 75 53 06. Det eneste du skal gøre er at vælge den bilkategori, du gerne vil leje ved hjælp af vores bookingssystem, vælge om du gerne vil have nogle tilvalg og så blot bekræfte din reservation!

  Selv i disse tider med COVID-19 kan du booke en biludlejning med Dollar uden bekymringer på af deres strenge sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

  Billeje med Dollar – Kvalitet og service verden over

  Ved at udvide sit fokus til rejsearrangører udenfor USA, hvor de især fokuserede på dem i Stor Britanien, begyndte de at åbne biludlejningssteder rundt om i Europa. I Europa var det især i Frankrig, Belgien, Spanien, Polen og Luxembourg, hvor de åbnede lokationer, som gjorde, at de virkelig blev et internationalt firma. Kort efter begyndte de også at åbne biludlejningssteder i Irland og Italien, og derfra gik det meget hurtigt. De har nemlig flere tusindner lokationer rundt om i verdenen i dag, og dette antal bliver kun ved med at voske.

  Når du har fået et tilbud fra os, så kan du også vælge tilvalg såsom en GPS, et børnsæde osv. Derudover hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til noget, så kan du bare ringe til vores reservationsafdeling på tlf. +45 78 75 53 06. De vil sikre, at du får den bedst mulige aftale, og at du er indforstået med alt, så der ikke er nogle misforståelse. Auto Europe er dog ikke kun en broker for biludlejninger, men vi kan også hjælpe dig med leje af campingvogne, autocampere og luksus biler. Med Auto Europe kan du booke det køretøj, du gerne vil have ved hjælp af et par enkle trin gennem vores bookingssystem.

  Dollar biludlejningsoplevelsen

  Book din næste biludlejning med Dollar gennem os Auto Europe for at opleve deres fantastiske biludlejningsoplevelse. Du skal booke gennem os, da vi garanterer, at vores priser er de billigste, og at vores service er i top. Du skal booke med Dollar, da du altid kan finde den rigtige bil til din næste ferie eller forretningsrejse, uanset hvor du skal hen på grund af deres kæmpe store bilflåde ved alle deres lokationer.

  Derudover tilbyder virksomheden også helt vildt mange tilvalg at vælge imellem såsom skistativer, børnesæder, morderne GPS’er osv. Deres kundeservice team kan hjælpe dig med alt dette ekstra udstyr, og de vil også være der for at hjælpe dig, hvis der skulle ske noget under din billeje sammen med os. Bekræft dermed din reservation med Dollar i dag ved hjælp af vores fantastiske bookingssystem øverst på siden. Når du booker en biludlejning med Dollar kan du nemlig opdage nye steder såsom Sydafrika eller Thailand. Hvis du dog har brug for hjælp til at lave din booking, eller hvis du har nogle spørgsmål, så kan du bare ringe til vores reservationsafdeling, som med glæde vil hjælpe dig.