Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED THRIFTY

  • 9.4
  • 8.8
  • 9.1
  • 9.8
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 22
  Super
  January 21
  Fin bil til prisen, var dog lidt snavset ved afhentning, som blev begrundet med kørsel på våde veje efter vask og hen til udlevering
  December 21
  Venlig og imødekommende behandling i ekspeditionen af bilen. Bilen var næsten ny og alt spillede som det skulle, ligeledes aflevering.
  Læs mere

  Biludlejning med Thrifty: Den perfekte lejeoplevelse

  Thrifty BiludlejningSiden grundlæggelsen i 1958, er Thrifty vokset støt, og ved hjælp af et stigende antal franchise- og firmaejede lokationer, er ekspansionen gået endnu stærkere de seneste årtier. Firmaet blev købt i 1989 af Chrysler Corporation, samtidigt som Dollar Rent a Car, og i 2012 skiftede ejerskabet af Dollar Thrifty Automotive Group til Hertz Global Holdings. Denne handel opnåede de gennem deres datterselskab Hertz Corporation, som også driver Hertz biludlejning.

  Thrifty, som har hovedkvarter i Estero, Californien, er velkendt som udbydere af enkel og strømlinet biludlejning, og er siden starten forblevet en af verdens største biludlejningsfirmaer. Thrifty er en vigtig del af det samlede Hertz corporation, som idag er tilstede på ca. 11.000 lokationer i Europa, USA, Mellemøsten, Sydamerika, Australien, Afrika, New Zealand og Fjernøsten.

  Under coronakrisen tager Thrifty særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger i brug, for at optimere alles sikkerhed.

  Thrifty billeje: Bedst værdi for pengene fra en ledende udlejer

  Ligesom sine søstermærker – Hertz, Dollar og Firefly – er Thrifty et af de mest anerkendte mærker i den internationale biludlejningsindustri. Med fokus på mest for pengene henvender Thrifty sig direkte til den omkostningsbevidste forbruger, hvad end det gælder forretnings- eller fritidsrejser. Dette gælder naturligvis alle Thrifty’s tusinder af lokationer i hele verden.

  Det stigende antal mennesker, der hvert år leder efter en billeje via en kendt international leverandør, kan roligt regne med at Thrifty har en biludlejning der hvorend de rejser, og at Thrifty har det køretøj de behøver, uanset om det er moderne økonomiske kompaktbiler, lastbiler, varevogne eller robuste SUV’er, som kan krydse selv det mest ujævne terræn.

  Auto Europe har hjulpet kunder i alle verdenshjørner med at finde den perfekte lejebil siden 1954. Gennem vores samarbejde med alle de bedste leverandører, heriblandt Thrifty, sikrer vi vore kunder leje af højeste kvalitet, den bedst mulige kundeservice, og garanteret laveste priser. Igennem årene har Auto Europe cementeret sin plads som den bedste samarbejdspartner med den globale biludlejningsindustri, særligt med Hertz Corporation, så vi tvivler ikke et sekund på at du bliver tilfreds med din biludlejning med Thrifty. Har du brug for råd og vejledningangående din reservation eller hvad du skal gøre ved destinationen, er du velkommen til at ringe til vores prisbelønnede lejespecialister, som står til rådighed 7 dage om ugen på telefon +45 78 75 53 06. Du kan ogå sende en e-mail.

  Den unikke biludlejningsoplevelse med Thrifty

  Uanset hvilken køretur eller fritidsaktivitet du har planlagt, og uanset hvor i verden, kan du få den helt rigtige billeje med Thrifty, så du nemt, hurtigt og komfortabelt kommer frem. Hvorend din rejse går til, om det er storbyer som New York og London eller de travleste lufthavne eller togstationer, er Thrifty der altid med de bedste tilbud og det bredeste udvalg af køretøjer.

  Som en del af Hertz Corporation tilhører Thrifty et velkonsolideret firma med rødderne solidt plantet i den internationale biludlejningsindustri. Hertz har sammen med sine forgængere været i branchen siden 1918, og er fortsat et af verdens mest aktive udlejningsvirksomheder. Med sit omfattende netværk af udlejningsfirmaer over hele verden er det i en unik position til at udbyde de mest brændstofeffektive bilmodeller til millioner af lejere. Thrifty er en vigtig del af dette multinationale netværk, og er som sådan forpligtet til at levere fremtidens bæredygtige løsninger. Thrifty er dedikeret til globalt at udbyde brændstofeffektive køretøjer, hvilket også giver Auto Europe’s kunder muligheden for at nedbringe deres kulstof aftryk. Thrifty’s langsigtede plan er at sikre praktiske og behagelige billejer ved at reducere miljøpåvirkningen på de populære destinationer, og samtidig spare kunderne penge på brændstof.