Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I AUCKLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Auckland – Find din perfekte leje

  Start din rejseplanlægning med Auto Europe til New Zealand med en reservation af en biludlejning i Auckland! Det er den største by i New Zealand og har ca. 1,4 millioner indbyggere. Byen ligger på Nordøen og er det ideelle udgangspunkt for at udforske det utrolige landskab i landet. Ved du, at Auckland ligger på en række vulkaner? En vandretur på Mount Eden, Aucklands højeste punkt med 196 meter, garanterer dig en fantastisk udsigt over byen. På toppen af vulkanen og One Tree Hill finder du den storslåede grav af byens grundlæggere. En anden berømt turistattraktion er det 328 meter høje Sky Tower. Her kan du både nyde en fantastisk udsigt og en god middag. Hvis du er modig, kan du gå ud udenfor på toppen af bygningen eller prøve et 192 meter frit fald!

  I Auckland er der mange muligheder for smukke oplevelser på og ved havet. Byen kaldet Sails, er omgivet af Tasmanhavet og Stillehavet. Lej en sejlbåd og oplev den smukke lava-øen Rangitoto. Slap af på strande i Motuihe Island, se truede indfødte fugle på Tiritiri Matangi eller besøg Waiheke Island, den næststørste ø efter Great Barrier Reef i Hauraki-bugten. Fortvivl ikke, hvis du ikke bryder dig om havet, fordi Auckland også har meget at byde på for dem, der foretrækker solid jord under deres fødder. Hvad med en tur til Auckland Zoo, Butterfly Creek, Ti Point Reptile Park, Rainbows End Adventure Park, Waitakere Ranges Regional Park eller Tawharanui Regional Park? Andre aktiviteter omfatter vandreture langs den smukke Auckland-kyst, en introduktion til Maori's historie og kultur på Auckland-museet og en paraglidingstur! Kan du lide at drikke vin fra New Zealand? Området har fire vinregioner: Matakana, Kumeu, Clevedon Hills og Waiheke Island. Den bedste måde at nå dem alle er ved at leje en bil. Uanset om det er by eller outback, tilbyder Auto Europe dig en billeje i Auckland og 26 andre destinationer på øen. Dette er selvfølgelig med den bedste sevice og markedets bedste priser.

  Trafik

  Når du har hentet din bil hos et af de mange biludlejningsfirmaer på øen, skal du huske på, at kørsel i New Zealand er på venstre side af vejen og ikke som i Danmark! Hvis du planlægger at køre på Nordøen, vil du finde smalle, kuperede og snoede veje. I og omkring byen er kørsel ikke noget problem. Man kan sammenligne det med en europæisk hovedstad.

  New Zealand har et veludviklet vejnet. Der er tre vejafgifter på Nordøen: Nord Gateway (nord for byen), Tauranga Eastern Link og Takitimu Drive (de to sidstnævnte er i Tauranga). Der er kun automatiske betalingsstationer. Parkeringsgebyrer på gaden skal betales på parkeringspladsens terminaler. Bemærk venligst de tilsvarende tegn. De fleste parkeringspladser kan betales kontant og nogle accepterer kun kreditkort.

  Geografisk information

  Auckland-regionen består af fire byer: Auckland, Waitakere, North Shore og Manukau. De højeste temperaturer er op til 25 grader, der normalt nås omkring januar og februar. De koldeste temperaturer er normalt med en gennemsnitstemperatur på 10 grader i juli måned. Tidsforskellen mellem Danmark og Auckland er + 10 timer. Fra hovedstaden er der 43 km til Helens, 58 km til Warkworth, 67 km til Matakana, 125 km til Hamilton, 158 km til Whangarei, 200 km til Tauranga, 365 km til Napier og 650 km til Wellington.

  Auckland Lufthavn

  Auckland Lufthavn er et stort hub for flytrafikken i landet. Lufthavnen ligger ca. 20 km syd for byen og den varetager både nationale og internationale fly. Brug vores søgemaskine til at bestille en biludlejning i Auckland.

  Auckland Lufthavn (AKL)
  Adresse: Ray Emery Dr, Auckland 2022, New Zealand
  Hjemmeside: www.aucklandairport.co.nz
  Telefon: +64 9275 0789

  Offentlig transport

  Området omkring Auckland har bus-, jernbane- og færgetjenester. Knudepunktet for offentlig transport er ved Britomart Transport Center på Queen Elizabeth II Square i det centrale centrum. Der er tre buskategorier i byen: CityLink (røde busser) og InnerLink (grønne busser), der kører i byens centrum, mens OuterLink (orange busser) kører til forstæderne og landet. Fra Britomart Station er der følgende toglinjer: Eastern Line (Manukau), Southern Line (Pukekohe), Western Line (Swanson) og Onehunga Line (Onehunga). Færgeselskaber, SeaLink NZ, West Harbor Ferry, Pine Harbour Ferry, 360 Discovery og Fuller, tager dig til øerne ved Aucklands kystlinje.

  Autocamper leje i Auckland

  Tag på rejse i New Zealand og vælg en autocamper i Auckland fra Auto Europe. Føl dig hjemme, uanset hvor du er og få mest muligt ud af dine rejser. Vi tilbyder fantastiske tilbud på autocampere af forskellige modeller for at imødekomme dig bedst muligt.

  Nyttige links

  Turistinformation Auckland