Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I QUEENSTOWN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Queenstown – Book og spar

  Leder du efter en udlejningsbil i Queenstown? Så se her hvad Auto Europe kan tilbyde. Auto Europe er den førende agent inden for billejeformidling i Verdenen. Når du lejer en bil fra Auto Europe finder vi de laveste priser til dig og du får altid vores gode service. Du finder billige lejebiler online allerede i dag. For telefonisk booking eller yderligere spørgsmål kan du ringe til os hver dag på følgende nummer: +45 78 75 53 06.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Picton og Auckland.

  Biludlejning i Queenstown

  Queenstown ligger på den sydlige ø af New Zealand. Det smukke område, der er velbesøgt af turister, tilbyder at hav af forskellige aktiviteter. Hertil rejser både backpackere og turister der vil have luksus, man finder i Queenstown noget for enhver smag. Queenstown er også kendt som action byen, hvor man f.eks kan flyve i faldskærm, Bungy jumpe, river surfe og meget mere. Derudover findes der også flere gode skiområde omkring Queenstown. Med en udlejningsbil i Queenstown har du alle muligheder for at opleve alle disse ting og mere af New Zealand. Du kan enten hente din billeje i Queenstown direkte fra lufthavnen eller fra et af vores steder i byen. Billeje gennem Auto Europe er altid nemt og bekvemt.

  Hvorfor leje bil i Queenstown gennem Auto Europe

  Auto Europe er den førende agent inden for biludlejning i Queenstown samt mange andre steder i New Zealand. Vi arbejder udelukkende med professionelle samarbejdspartnere, for altid at kunne tilbyde vores kunder den bedste service. Bestil en billeje i Queenstown og nyd godt at følgende fordele:

  • Intet ændrings - eller afbestillingsgebyr indtil 48 timer før afhentning
  • Enkel og sikker booking på vores hjemmeside
  • Kundesupport hele døgnet alle ugens 7 dage

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Queenstown Airport