Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  AUCKLAND

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Auckland

  Udforsk New Zealand's metropoler som Christchurch og Auckland med en billig autocamper leje i Auckland. Oplev ubegrænset frihed og maksimal komfort under din road trip i en autocamper. Auto Europe, din bedste udlejningspartner, har samlet uovertruffen erfaring med at give kunderne udlejningsbiler siden 1954. For at imødekomme højere krav fra vores kunder har vi udvidet vores produktsortiment og er dermed begyndt at tilbyde autocamper leje. Auto Europe's autocamper specialister venter på dig på +49 89 412 072 98. Lad os rådgive dig om eventuelle udlejningsforespørgsler, du måtte have, så du kan begynde at planlægge din uforglemmelige tur til New Zealand fra hele Nord til Syd.

  Campingpladser i og omkring Auckland

  Vores liste over campingpladser giver dig et overordnet overblik. Yderligere information findes på de tilsvarendes hjemmesider. Udsæt ikke din road trip længere, men book tidligt for at undgå udsolgte steder på campingpladserne. New Zealand venter allerede på dig, så book din autocamper leje i Auckland allerede i dag!

  Takapuna Beach Holiday Park Nyd en fantastisk beliggenhed ved bredden af Takapuna Beach! Vågn op i solopgangen over Rangitoto Island med panoramaudsigt over den smukke Hauraki-bugt. På kun 15 minutter finder du dig selv i Auckland by og på 45 minutter kan du nå Auckland International Airport. Takapuna Beach Holiday Park ligger i gåafstand fra det livlige centrum af Takapuna med trendy restauranter, cafeer, butikker og supermarkeder. Holiday Park er det perfekte sted at besøge verdensklasse arrangementer på Bruce Mason Center. Her kan man også nyde en række farverige festivaler i hele regionen.
  Remuera Motor Lodge Inner City Camping Ground Campingpladsen, der ligger i et parklignende terræn, er egnet til campingvogne og telte. Remuera Motor Lodge har et stort fælles poolområde, der hjælper dig med at blive nedkølet i de varme sommermåneder! Poolen er tilgængelig for gæster mellem kl. 08:00 og 20:30. Der er også en fremragende legeplads inden for 10 minutters gang fra Motor Lodge.
  Orua Bay Beach Motor Camp Parken er beliggende i et roligt landskab på den nordlige bred af en lang sandstrand på Awhitu-halvøen. Der er en vidunderlig panoramaudsigt og fantastiske solnedgange. Med direkte adgang til stranden og væk fra turistmasserne er campingpladsen perfekt til familier med små børn og de, der elsker at slappe af.
  Auckland North Shore Holiday Park Parken ligger på Aucklands North Shore, kun få minutters kørsel fra smukke strande, cafeer, fantastiske restauranter og et af de største indkøbscentre i Auckland, Albany Mega Center. Et fredeligt sted, ideelt til dit ferie ophold. Slap af i spaen, dyk i poolen eller nyd en grillaften med familien og slap af.
  Avondale Motor Park Dette er den perfekte feriepark for alle familier, par, enkelt rejsende, grupper, feriegæster og langtidsboende. Med et stort udvalg af faciliteter og let tilgængelig offentlig transport, der er en kort gåtur fra parken, har campingpladsen ikke brug for mere anbefaling.

  Tilgængelige autocampere fra Auckland

  Lej autocamper i Auckland og se et udvalg af nedenstående modeller, der vil være tilgængelige fra New Zealand. Den 4,9 meter lange Hitop Camper rummer 2 personer. Der er et køkken, aircondition og en vandtank. Køretøjsmodellerne er op til 3 år gamle. Den eksklusive og 7,7 meter lange Euro Star campervan tilbyder sovepladser til op til 4 personer og indretning med 2 dobbeltsenge. Udstyret indeholder et køkken, brusebad og toilet samt vand og spildevandsanlæg. Derudover er der også klimaanlæg og opvarmning. Med Beach-camperen har du det samme udstyr men på kun 7,1 meter. Vores største model i Auckland er River modellen. Der er plads til 6 personer, der kan sove på 3 dobbeltsenge. Udstyret indeholder et køkken, bad, toilet, vandtank, spildevand, klimaanlæg, opvarmning mv. Børnesæder er også tilgængelige. Vores pakker inkluderer ekstraudstyr som campingbord og stole, som du kan reservere til enhver tid.

  Apollo-Hitop Euro Star

  Hitop

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Hi Top
  Længde: 4,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Benzin

  EuroStar

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,7 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Beach Motorhome River Motorhome

  Beach

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,2 - 7,6 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  River

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,2 - 7,6 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide omkring Auckland

  Der sker altid noget i Auckland - fra store sportsbegivenheder, koncerter og festivaler til udendørs eventyr, shoppingmuligheder og første klasses mad og vin. Coast til Coast Walkway krydser New Zealands smalleste strækning. Start ved Viaduct Harbor på Aucklands østkyst og gå vest gennem bylandskaber, smukke parkområder og vulkaner for at nå destinationen 16 km senere i Manukau havnen. På bare en 35-minutters færgetur kan du nå Waiheke Island. Dette er Auckland's vin ø. Dette paradis er en smuk oase af strande og har omkring 30 vingårde. Prøv en vinsmagningstur til frokost og nyd den vidunderlige udsigt.

  Oplev mere end 1.000 Taonga (skatte) ved Auckland Museum. Her er den største samling af Maori kunst og håndværk i New Zealand (og hele verden). Se alt fra små dyrebare genstande til at opleve en original Marae (et mødehus) og en waka (kano), der begge i originale størrelser. Her får man en fascinerende indsigt i den tidlige maori-kultur. Auckland har den største polynesiske befolkning i verden. Oplev Western Springs Park omdannet til forskellige landsbyer, der repræsenterer forskellige Stillehavsøer på den årlige Pasifika Festival og nyd autentisk mad, kunsthåndværk og levende musik og dans.

  Talrige vulkanske toppe i New Zealand har været under dvale i mere end 600 år. De er de mest slående træk ved New Zealand landskabet og det giver smukke grønne områder, vandrestier, picnicområder og de bedste udsigter i regionen. Slip din "indre udforsker" løs på den 77 km lange Hillary Trail i Waitakere Ranges. Gå eller cykel gennem uberørt indfødt skov og oplev gamle kauri træer og vandfald. Du kan færdiggøre en eller to sektioner eller klatre hele vejen.