Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ANTALYAS LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Antalyas Lufthavn – Starten på din ferie

  Antalya er en fantastisk by, hvor flere millioner af mennesker fra hele verden kommer for at holde ferie i løbet af året. I 2018 kom der f.eks. cirka 16 millioner turister til byen, hvor cirka 13 millioner af dem var internationale, og cirka 3 millioner af dem var fra Tyrkiet. Det er også med god grund, da der er massere at se og at gøre i denne kystby. Vejret er naturligvis fantastisk om sommeren, som gør, at byen strande bliver fyldt op. Udover byens strande er der også en masse historie omkring byen, og den historie kan man få et stort indblik i i deres museum, som hedder Antalyas museum. Her kan du nemlig se mange af de fantastiske fund, som er blevet opgravet i området og lære en del omkring landets lange og rige historie. Hermed er hele byen også fyldt med historiske bygninger især i den gamle bydel, hvor der er bygninger, der stammer helt tilbage til tiden, hvor romerriget styrrede byen.

  Byen har også et kæmpe stort akvarium med verdens største tunnel akvarium, hvor der også er en del af akvariumet, hvor du kan lege med kunstigt sne, og en del, hvor du kan se nogle af de farligste reptiler i verden. Det er dermed meget mere end bare et akvarium, og dermed et sted, du ikke må gå glip af. Uden for byens grænser er der også mange andre attraktioner, såsom varme kilder, parker og bjerge. En biludlejning fra Antalyas lufthavn med Auto Europe gør dermed, at du kan komme ud og se alle disse attraktioner i et tempo, der passer dig, så du får den bedste ferie som overhovedet mulig. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Antalya du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Antalyas er en meget travl lufthavn på grund af den store mængde af turistme, der er i byen. Det er dermed især om sommeren, at lufthavnen er virkelig travl. I 2016 betjente lufthavnen f.eks. cirka 19 millioner mennesker, og det antal bliver kun højere for hvert år, der går. Lufthavnen er faktisk den 3. travleste lufthavn i Tyrkiet og den 13. travleste lufthavn i hele Europa. Lufthavnen er dermed også af en hvis størrelse på grund af den store mængde af traffik i den. Lufthavnen har nemlig tre terminaler, hvor to af dem bliver brugt til international traffik, og hvor en af dem bliver brugt til indenlandsk.

  Antalya Lufthavn (AYT)
  Officielle navn: Antalya Havalimani
  Adresse: Antalya Havaalanı Dış Hatlar Terminali, 07230 Muratpaşa/Antalya, Tyrkiet
  Tlf.: +90 444 7 423
  Beliggenhed: Lufthavnen ligger 13 km. nordøst for Antalya.
  Flyselskaber som opererer fra Antalya Lufthavn: Der er cirka 131 flyselskaber i dag, som flyver fra lufthavnen. Dette antal stiger dog altid, så der er massere af muligheder for at komme til denne smukke by. Nogle af de flyselskaber, der flyver dertil og derfra, er Lufthansa, SAS, Brussels Airlines og Easyjet. SAS flyver f.eks. direkte fra Danmark nemlig fra Billund og fra København til Antalyas lufthavn.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Antalyas lufthavn?

  Det er ikke noget problem at hente en billeje fra Antalyas lufthavn, da de fleste udlejningsfirmaer, der er i lufthavnen, ligger inde i terminalen. Så dermed er det bare at gå derhen til det firma, som man har lejet bilen med igennem Auto Europe såsom Hetz og være i stand til at vise dem sit kørekort, pas, kredit kort og sin voucher. Hvis firmaet ikke ligger i lufthavnen, så ligger den tæt på, og dermed er der måske en shuttelbus, som man skal med for at afhente sin udlejningsbil. Alle afhentningsinformationer er dog også i den voucher, man får, når man lejer bilen. Hvis man dog stadig er i tvivl, så kan man altid ringe til vores reservationsafdeling på tlf. +45 78 75 53 06.

  Alamo billeje i Antalya Lufthavn Alamo i Antalya Lufthavn
  Antalya Havalimanı 1. Dış Hatlar Terminali,
  Antalya, Tyrkiet 07230

  +90 24 23 30 33 16
  Åbningstider:
  Hverdag: Hele døgnet
  Hertz billeje i Antalya lufthavn Hertz i Antalya Lufthavn
  Antalya Havalimanı 1. Dış Hatlar Terminali
  Antalya, Tyrkiet 07230

  +90 24 23 30 38 4
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: Hele døgnet.
  Europcar billeje i Antalya lufthavn Europcar i Antalya Lufthavn
  Antalya Havalimanı 1. Dış Hatlar Terminali
  Antalya, Tyrkiet 07230

  +90 24 23 30 30 68
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 6:00 - 01:00.

  Terminaler

  Lufthavnen i Antalya består af tre terminaler, hvor to af dem er for internationale rejsemål og en af dem er for indenlandske rejsemål. Opførelsen af den første terminal begyndte i 1997, og stod dermed færdig i 1998. Nogle år efter fandt man dog hurtigt ud af, at den ikke var stor nok, og dermed stod den anden terminal færdig i 2005. Derefter fandt man så ud af igen, at de to terminaler ikke var store nok for den massive traffik, så dermed blev den tredje terminal færdig i 2010. Ud fra disse terminaler ankommer folk dermed fra hele verden og derefter flyver folk derfra igen til lidt over 300 destinationer verden over. Mange af disse mennesker kommer naturligvis for at holde ferie, men nogle mellemlander også i lufthavnen, hvor de så skal et andet sted hen.

  Lufthavnens faciliteter

  Der er naturligvis også massere af faciliteter, som de mange rejsende kan få tiden til at gå med. Antalya lufthavn har nemlig shopping muligheder, restauranter, lounger og meget mere. De rejsende kan f.eks. gå ind i en af lufthavnens duty-free butikker, hvor de kan handle uden moms. Derudover kan man også handle i nogle lufthavnens souvenir butikker, hvis man ikke lige har fået købt alt det, man ville. Derefter kan man dermed spise i en af lufthavnens restauranter såsom Subway.

  Hvis man dog ikke er så meget til at gå rundt mellem alle lufthavnens gæster, kan man købe sig adgang til en af lufthavnens lounger. Her kan man dermed i ro og mag yde loungens mad og drikke, mens man venter på sit fly.

  Hvordan kommer jeg til og fra Antalyas lufthavn?

  Når man har en billeje fra Antalya Lufthavn, er det naturligvis nemmere at komme ud til lufthavnen, end hvis man skulle bruge de offentlige transportsmuligheder, da man bare skal sætte sig ind i bilen og køre, når man gerne vil derud. Lufthavnen er cirka en køretur på 15 minutter væk fra byen, hvor det er hurtigst, at man tager ud på motorvejen D400, som tager en direkte derud. Der er også godt med skilte, så man kan finde vej, og en GPS vil naturligvis også være behjælpelig. Man skal dog være opmærksom på, at det kan tage længere tid, hvis man kører i myldretiden. Myldretiden er normalt om morgenen, hvor folk tager på arbejde og hen af på aftenen, hvor folk naturligvis tager hjem fra arbejde. Det er dog kun inde i byen, så når man kommer ud af byen, burde det ikke være så slemt. Dermed kan det også tage lidt tid at komme ind og parkere eller at få afleveret sin udlejningsbil, hvis der er mange, der skal flyve på det tidspunkt. Alt dette skal man dermed tænke på, når man planlægger, hvornår man skal køre ud til lufthavnen.

  Hvis du gerne vil lære mere om færdslen i Antalya, så skal du blot besøge vores færdselsguide i Tyrkiet.

  Parkeringstips

  I Antalya lufthavn er der også massere af parkeringspladser. Der er nemlig mere end 2.000 parkeringspladser, så dermed er der også plads til din bil. Det er muligt at parkere din bil på disse parkeringspladser hele døgnet rundt, så det er lige meget, hvis du kommer sent, hvis du kommer tidligt eller hvis du kommer midt på dagen, da du altid kan få en parkeringsplads. Disse parkeringspladser er også tæt på lufthavnen, hvor nogle af dem er lige ved siden af. Man skal dermed ikke tage med nogen shuttelbus for at komme hen til terminalerne. Det er også sikkert at parkere ved lufthavnen, da parkeringspladsen bliver overvåget af kameraer og sikkerhedsvagter. Priserne er også til en overkommelige, så der er ikke nogen grund til at finde et alternativt sted til at holde sin bil. Dermed er det en mulighed, hvis man er kommer for tidligt til at afslutte sin biludlejning fra Antalya Lufthavn.

  Nyttige links

  Antatlya lufthavns hjemmeside


  Yderligere information omkring Antalya Lufthavn

  Antalya Lufthavn
  Antalya Havalimanı 1. Dış Hatlar Terminali
  Antalya, Tyrkiet, 07230

  IATA code: AYT
  ICAO code: LTAI
  Wikipedia
  Breddegrader: 36.900278
  Længdegrader: 30.792778

  Generel Information: Antalya Lufthavn ligger nær byen Antalya, som navnet antyder. Lufthavnen ligger nemlig cirka 13 km. nordøst væk fra lufthavnen, og man kan sagtens komme derfra og dertil med en udlejningsbil med Auto Europe.