Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I VANCOUVER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Vancouver – Find din perfekte leje

  Den moderne skyline placeret imod en fantastisk kulisse af majestætiske bjerge, der rækker over byen, gør Vancouver "picture perfect" og et favorit postkortmotiv blandt nordamerikanske byer. På trods af det regnfulde klima forbliver Vancouver en af de foretrukne byer i Canada med stigende livskvalitet og et pulserende multinationalt samfund, der giver byen en særlig flair.

  Auto Europe vil hjælpe dig med at bestille en biludlejning i Vancouver til de bedste priser. Derudover tilbyder vi biludlejning i andre canadiske byer som Montreal og Calgary.

  Trafik

  Bilister fra udlandet kan være tilbageholdende i trafikken i så en stor by. Men Vancouvers lokale bilister er kendt for at være ordentlige, hjælpsomme og endda ret langsomme i trafikken. Vær opmærksom på, at sikkerhedsseler er obligatoriske for både bilister og passagerer, og forlygterne skal altid være tændt, mens du kører din biludlejning i Vancouver. Skiltene på de canadiske motorveje er anført i kilometer, og benzin sælges i liter.

  Nogle gader er udstyret med trafiklys, der blinker grønt i stedet for at give væk stabilt grønt lys. Sådanne trafiklys bliver kun røde, når fodgængere har trykket på knappen for at krydse gaden. Ved sådanne kryds vil der normalt kun være et stopskilt og ingen trafiklys overhovedet. Mere information om færdselsregler i Canada findes her.

  Parkering

  Med masser af over- og underjordiske parkeringspladser bliver det problemfrit at finde en gratis parkeringsplads til din billeje i Vancouver. Parkeringspladser i Canada bliver ofte kaldt parkader. Det eneste problem du måske støder på, er at skulle spotte anlægget i første omgang, da de ofte ligger enten under jorden eller bag høje bygninger.

  Sørg for at køre langsomt når du kigger efter et parkeringsskilt. Over 6000 parkometre er i kraft i Vancouver. Få steder tilbyder parkering på gaden uden parkometer. Tjek venligst måleren for eventuelle undtagelser, notifikationer og restriktioner, før du betaler.

  Geografisk information

  Vancouver, den største by i British Columbia, er en havneby på vestkysten med over to millioner indbyggere i dens storbyområde. Vancouver ligger på Burrard-halvøen nord for Fraser-floden.

  Bybilledet er domineret af de nærliggende North Shore Mountains og havet. Som en kystby ved det nordlige stillehav er byens klima stærkt påvirket af havets nærhed. Somre har tendens til at være varme og tørre, mens andre årstider ser meget nedbør. Den gennemsnitlige sommertemperatur er ca. 21°C, mens den gennemsnitlige lave temperatur i vinteren næppe går under 0°C om vinteren.

  Da Vancouver er tæt på USA, kan du også tage en tur til Seattle eller Portland, eller søge mod andre canadiske byer som f.eks. Toronto.

  Lufthavne i Vancouver

  Vancouver International Airport - (YVR)
  Vancouver International Airport fungerer som den vigtigste lufthavn i nærheden af Vancouver og opererer fly fra hele verden.

  Hjemmeside: www.yvr.ca
  Telefon: +1 604-207-7077

  Abbotsford International Airport (YXX)
  Lufthavnen ligger i Abbotsford, tæt på grænsen til USA. Indenrigsflyvninger drives dagligt, og internationale flyvninger planlægges årligt.

  Hjemmeside: www.abbotsfordairport.ca/
  Telefon: +1 604 855 1001

  Offentlig transport

  Offentlig transport i byen Vancouver styres af Translink som opererer med over- og underjordiske tog, offentlige busser og en havnefærge. De to typer tog omtales som hurtig transit og har moderne automatiserede tog, der opererer på to linjer, Expo Line og Millennium Line. Den tredje linje, kendt som Canada Line, tager passagerer fra Downtown Vancouver til lufthavnen.

  Busser dækker dagligt et stort område af byen. De områder, der ikke frekventeres, betjenes af samfundstransport, og til tider er der udtrykkelige linjer med færre stop i drift på travle ruter. SeaBus er nok den smukkeste måde at komme fra Nord Vancouver til Vancouver på. På kun 12 minutter vil du krydse Burrard Inlet og få en fantastisk udsigt over byen.

  Hvis du beslutter at parkere din biludlejning og derefter udforske byen ved hjælp af offentlig transport, vil du helt sikkert finde mange passende muligheder for at komme frem til de ønskede destinationer.

  Autocamperleje i Vancouver

  At udforske alt hvad Canada har at tilbyde, er et must. Rejs lidt længere væk fra Vancouver og oplev et fantastisk landskab præget af vild og smuk natur. Auto Europe har mange tilbud på autocampere i Vancouver som giver dig muligheden for at rejse i ren komfort.

  Nyttige links

  Turist information i Vancouver