Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TORONTO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Toronto med Auto Europe

  "Hvor der er træer i vand". Det er den aboriginale oversættelse til Toronto, den største by i Canada, der scorer højt på listen for de bedste steder at bo. Byen er hjem for over 2,8 millioner multikulturelle borgere, der taler over 140 sprog. Disse imponerende figurer er ikke overraskende i betragtning af, at byen er en global reference for et stort udvalg af virksomheder, finansielle firmaer og kunst, for ikke at nævne hjem for fantastiske naturskønne dale, strande, golfbaner, skove, nationalparker og over 1.600 offentlige parker. Med over 5.600 km veje er en biludlejning i Toronto den perfekte måde at opleve denne herlige by på.

  Auto Europe har lokale partnerskaber, der hjælper kunder med at planlægge deres rejse. Dette betyder at man som kunde får de bedste priser, men også den bedste service. I Toronto finder man ekstraordinære høje bygninger og et moderne design sammen med den bemærkelsesværdige historiske arkitektur af bevarede bygninger, der kan dateres tilbage til midten af det 19. århundrede, hvilket resulterer i en interessant blanding af perioder og stilarter rundt omkring i byen.

  Ved at fremme udviklingen af kunst og kultur spiller byens administration en afgørende rolle, for at sørge for kreativitet og muligheder. Denne ambitiøse plan er let demonstreret af den kontinuerlige udformning og omformning af Torontos unikke identitet og kvaliteter. Byen, der oser af kunstnerisk stil, er hjemsted for mere end 200 offentlige kunstværker og historiske monumenter, 80 filmfestivaler, 10 museer og flere årlige arrangementer, der tiltrækker millioner af besøgende fra hele verden. Byen har det hele.

  Ikke overraskende er Toronto Canadas førende turistmål, der tiltrækker mere end 25 millioner besøgende om året. Fra CN Tower til Royal Ontario Museum tilbyder Toronto så mange attraktioner og underholdningsmuligheder, at turister aldrig har svært ved at planlægge noget spændende og nyt at lave hver eneste dag.

  Toronto kan ikke kun prale af et væld af imponerende arkitektur. Den er nemlig også hjemsted for syv store professionelle sportshold. Fans kan drage fordel af landets mest elskede sport og nyde et hockeyspil. Anvend en billeje i Toronto og du vil opdage alle skjulte perler! Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Toronto du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Toronto er let at navigere rundt i på grund af dets organiserede vejnet. Området har rigtig mange veje, der alle er i god stand. Kørere i byen er opmærksomme og hjælpsomme, hvis du har brug for hjælp. Byens bilister er altid flinke overfor et stort antal cyklister og fodgængere. Husk, at alle passagerer skal bruge sikkerhedssele og børn skal have et rigtigt barnesæde til sikkerhedsmæssige formål. Det er vigtigt at altid respektere trafikloven.

  Veje og motorveje er velholdt og udstyret med tegn, der er nemme at aflæse. Hvis du skal stoppe under din rejse, skal du sørge for at køre væk fra vejen, for at parkere. Det er også værd at huske, at tegnene på canadiske motorveje vises i kilometer, og benzinstationer viser brændstof i liter som vi kender det fra Danmark. Vores vejledning indeholder flere oplysninger om kørsel i landet generelt.

  Landet henviser normalt til parkeringspladser som "parkader". Toronto har mange forskellige parkeringspladser, over jorden og under jorden, hvilket gør køreoplevelsen i byen endnu mere behagelig. De fleste af dem styres af betalte automater. Husk på, at travle gader har parkeringstidsrestriktioner. Vores råd til dig er at læse tegnene på gaden omhyggeligt med de specifikke regler.

  For at parkere din udlejningsbil uden besvær, kan du også henvende dig til Toronto's parkeringsmyndighedens officielle hjemmeside, som giver et interaktivt kort over tilgængelige steder.

  Geografisk information

  Toronto er bemærkelsesværdigt fladt afgrænset af Toronto Harbor, Lake Ontario, Etobike Creek og Rouge River. Kontrasten mellem kløfter og bakker kulminerer i et unikt landskab med over 200 km stier, der er mest egnede til at cykel- og gåture. Byen ligger 350 kilometer fra Canadas hovedstad, Ottawa. Byen er sammen med Ottawa placeret i den østlige del af landet ud mod Atlanterhavet. I den anden ende finer man Vancouver længst mod vest, der ligger ud til Strait of Georgia, som er en arm af Stillehavet.

  Indbyggerne nyder et af de mildeste klimaer i Canada, med veldefinerede sæsoner og sjælden tørke. Sommertiden er varm og fugtig, hvor temperaturen i gennemsnit er 22,2 C, mens vintertemperaturer har tendens til at falde til negative tal. Men selv sne kan ikke stoppe denne by! Der er mere end 35 kilometer af underjordiske gågader, der forbinder shoppingområder og kontorer, kaldet PATH. Dette garanterer en uforglemmelig oplevelse i byen til enhver tid!

  Toronto Lufthavn

  Den største og travleste lufthavn i Canada er Toronto Pearson International Airport, som ligger 23 kilometer nordvest for Downtown Toronto. Der er to andre mindre lufthavne, der servicerer nærliggende områder.

  Toronto Pearson International Airport (YYZ)
  Adresse: 6301 Silver Dart Dr, Mississauga, ON L5P 1B2, Canada
  Hjemmeside: www.torontopearson.com
  Telefon: +1 416-247-7678

  Billy Bishop Toronto City Airport (YTZ)
  Adresse: 2 Eireann Quay, Toronto, ON M5V 1A1, Canada
  Hjemmeside: www.portstoronto.com
  Telefon: +1 416-203-6942

  Offentlig transport

  Toronto har et godt distribueret offentlig transportnetværk. Agenturet TTC (Toronto Transit Commission) serverer byen og tilbyder forskellige former for daglige, ugentlige og månedlige billetter. Metrostationen er åben fra kl. 06.00 til 01.30 (på hverdage og lørdage) og fra kl. 08.00 til 01.30 (om søndagen). Buslinjer har specifikke ruteplaner og tidsplaner, der kan verificeres på den officielle TTC-hjemmeside. Turister kan også benytte taxitjenester. Løfter man armen på gaden, vil der ikke gå længe før at man få fat i en taxa

  Det er overraskende, men Toronto er faktisk yderst fodgængervenlig. Adskillige attraktioner er let tilgængelige til fods og byen byder på guidede orienteringer som en mulighed for at opleve skønheden og mangfoldigheden af dens gader. Mange ruter kan også opleves med lejede cykler, Segways og scootere.

  Den mest fleksible måde at forblive mobil på, er dog via en biludlejning i Toronto, som også giver dig mulighed for at besøge fjerne turistattraktioner og nabosteder, såsom Montréal.

  Autocamper leje i Toronto

  Canadas største by Toronto egner sig godt til autocamper. Byens størrelse gør det passende og overskueligt for dig at færdes med autocamper i Toronto. Autocamper er den bedste rejsemåde i Cananda, hvis du ønsker at udforske dens smukke landskab. Ønsker du at opleve Toronto centrum bør du gøre klogt i at parkede køretøjet, men ellers vil faretøjet være yderst ideelt.

  Nyttige links

  Toronto turistinformation