Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  TORONTO

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Toronto

  Kendt for dets museer og gallerier, er Toronto en henrivende metropolsk by, som er beliggende i den canadiske provins Ontario. Byen byder på mange spændende turistattraktioner såsom verdenskendte Niagra Falls, CN Tower, Royal Ontario Museum, Hockey Hall of Fame og meget mere. Toronto har alt at tilbyde til alle aldre.

  Auto Europe blev grundlagt for 60 år siden, og er idag en af verdens største bilformidlere, som beskæftiger sig med billige priser og fastastisk kundeservice. Vi tilbyder et stort udvalg af køretøjer i Toronto, så netop du kan finde den rette bil eller autocamper til dit behov.

  Sightseeing med autocamper leje i Toronto er en bekvemmelig og enestående oplevelse. En autocamper kombinere alle de nødvendige remedier, som du har brug for på din ferie. Du har ligeledes mulighed for at bringe en masse underholdning med dig, når du er på farten. Når du er i Toronto anbefaler vi den klassiske Ontariotur, som består af besøg ved Niagra Falls, Muskoka, Rideau og Blue Mountain området.

  Med total frihed og fleksibilitet har du mulighed for at køre til nogle af Canadas mest unikke byer, som eksempelvis Quebec, Ottawa og Montreal.

  Reserver din autocamper problemfrit online på vores hjemmeside eller telefonisk på +49 (0) 89 412 072 98, hvor vores autocamper specialister sidder klar til at hjælpe dig.

  Campingpladser i og omkring Toronto

  Toronto er omringet af et omfattende udvalg af campingpladser, hvor du kan parkere din autocamper og drage fordel af et bredt udvalg af faciliteter og fritidsaktiviteter.

  Riverside Park Riverside Park er beliggende ved siden af det Niagra floden, blot få minutter fra det verdenskendte vandfald Niagra Falls. Udover et stort swimming-pool område kan de besøgende benytte sig af fine toiletfaciliteter, rene vaskerum, gratis badefaciliteter og vaskerum. 
  Wasaga Pines Beliggende i det smukke Elmvale landskab omkring 90 minutter fra Toronto, finder du Wasaga Pines, som er en ekslusiv campingplads med en masse at byde på. På campingpladsen kan du eksempelvis finde en opvarmet pool, dagligevarebutik, baderum og aktivitetsområde med faciliteter som basketbll, volleyball, baseball, mini-golf osv.
  Algonquin Trails Alqonquin Trails tilbyder fuldt serviceret autocampere, som du kan nyde og gøre brug for. Campingpladsen er beliggende i hjertet af Muskoka Cottage Country, hvor det herfra tager en times tid at køre til Toronto. Udover faciliteterne på pladsen, kan du i området finde gallerier, marked, fiskeri, kano, cykeludlejning og ridning.
  Poplar Grove Tæt på den smukke by Ottawa, som er få timers kørsel fra Toronto, finder du Poplar Grove. Campingpladsen er familieejet og rummer mange sportsfaciliteter, såsom tennisbaner, rulleskøjtebane, hockeymål, ildsted og picnicområde. Dyr er velkomne på campingpladsen.
  Toronto West KOA Lige fra Highway 401 finder du Toronto West KOA campingpladsen. Campingpladsen er den tættest beliggende på selve Toronto by, ud fra ovenstående nævnte campingpladser. Tæt på campingpladsen kan du finde underholdning, som blandt andet består af hestevæddeløb, kasino og førsteklasses golfbaner.

  Tilgængelige autocampere i Toronto

  Nedenstående kan du finde eksempler på nogle af virksomhedens mest populære autocampere i Toronto. Disse er ideele, hvis du ønsker at rejse i Canada. Den 21 fods lange Roadtreek har plads til to sovepladser iform af en dobbeltseng. Den er yderligere udstyret med køkken, bad og toilet. Model C19 kan kapacitere 3 personer, hvor den er udstyret med en dobbeltseng og en enkeltseng. Den egner sig derfor til en familie med et barn. Ønsker du en model større, kan du benytte modellen Maxi Motorhome, som kan kapacitere 6 personer.Med tre dobbeltsenge og én enkeltseng er modellen C30 Large den største autocamper, du kan booke gennem os i Toronto.

  Roadtrek Van C19 Compact Motorhome

  Roadtrek

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 21 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C19 Compact

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 19 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  Maxi Motorhome C30 Large

  Maxi Motorhome

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 28 til 33 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C30 Large

  Sovepladser: 7 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 30 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Mere information om Toronto

  Canada er det perfekte land at rejse med autocamper i, specielt i Toronto-området hvor der er rig mulighed for at have det sjovt. I Toronto kan du opleve alt fra neonoplyste gader til det spektakulære Niagra Falls. Toronto er også centrum for den maleriske Ontario region, som er spredt over det østlige Canada. Området består af bemærkelsesrige træk, såsom Blue Mountains i Dundalk Highlands og Madawaska. Med autocamper leje i Toronto finder du ingen bedre muligheder at opleve Canada på.

  Toronto tilbyder forskellige attraktioner, som blandt andet består af museer, indkøbscentre, fremragende restauranter, verdensklasse teatre og kulturcentre. Ikke gå glip af det brostensbelagte Distillery Historic District og St. Lawrence markedet (verdens bedste ifølge magasinet National Geographic). Udover Niagra Falls kan du ikke forlade Toronto uden at besøge Ripley´s Aquarium og det ikoniske CN Tower, hvor du får en enestående udsigt over byen.
  Lej autocamper i Toronto og du er garanteret en vidunderlig tur i Canada. Book din autocamper idag og spar penge på dit næste autocamper eventyr.