Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  MONTRÉAL

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Montreal

  Efter mere end 60 års erfaring har Auto Europe sikret sig en stærk position inden for biludlejning, og virksomheden er i dag en af verdens førende biludlejningsagenter. Vi kan derfor tilbyde dig de bedste tilbud til de bedste priser for din udlejningsbil samt den bedste service. Bortset fra biludlejning tilbyder Auto Europe også luksus billeje og autocamper leje. Lad os være din partner på din drømmejse. Tag et kig på vores billige autocamper leje i Montréal og book online eller ring til: 0049 (0) 89 412 072 98. Vi hjælper dig gerne personligt med din autocamper.

  Campingpladser i og omkring Montréal

  Camping Alouette Campingpladsen Alouette er et godt sted, hvis du vil være i umiddelbar nærhed af Montréal. Det er beliggende i St-Mathieu-de-Beloeil, Montrégie, Quebec. Der er en velholdt pool og en metroforbindelse til Montréal; 1-dages eller 3-dages rejse kort er særligt gunstige.
  Camping Koa Montréal Sud Dette roligt beliggende kompleks har 214 parkeringspladser, stort terræn og en bålplads. Sportsaktiviteter såsom minigolf, basketball, badminton eller ridning i det nærliggende område giver rig mulighed for at underholde hele familien.
  Alfred - Cedar Shade Campground Denne campingplads ligger mellem Montréal og Ottawa, og byder gæsterne velkommen fra midten af maj til slutningen af september. Alt hvad en autocamperlejers hjerte begærer, er tilgængelig, hvilket indebærer alt fra opvarmede pools til shopping, legepladser for børn til brændeforsyningsservice. Badefaciliteter betales for og vaskerum er til afbenytning.
  Camping du Village Bromont Beliggende i Quebec, er dette et andet sted i KOA-kæden. Det er et særligt familievenligt kompleks med et gode tilbud for de små: opvarmede pools med store vandrutschebaner og en børnepark. De otte golfbaner i nærheden og et spaområde bidrager til en afslappende stund.
  Camping Junot Chalets Denne 4-stjernede campingplads ligger på bredden af Lac Saint-Augustin. Den gamle bydel i Quebec kan hurtigt nås herfra. Hvis du er til udendørs aktiviteter på campingpladsen, kan du leje cykler, kanoer eller kajakker. Der er også gratis trådløs internetadgang.

  Ledige autocampere i Montréal

  Vi har samlet et mindre udvalg af ledige autocampere til leje i Montréal. C19 Compact autocamper er det ideelle køretøj til to personer eller en lille familie, da der er tre sovepladser (hvoraf den ene er en dobbeltseng). Med sit lille køkken giver denne model dig mulighed for selvforplejning i hele Canada. Run of Fleet for fire personer, er et state-of-the-art 7,3m - 10m langt køretøj med alt hvad du behøver. Børnesæder er monterbare. Den kan rumme fem personer; har to dobbeltsenge og en enkeltseng. Den komfortable opholdsstue indeholder køkkenet. C30 Large autocamper er tilgængelig for en syv personers rejse gruppe. Her har du tre dobbeltsenge og en enkeltseng til udforskningen af de endeløse veje i Canada.

  C19 Compact Run of Fleet 4

  C19 Compact

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 19 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Run of Fleet 4

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,3 - 10 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  C25 Standard C30 Large

  C25 Standard

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 25 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C30 Large

  Sovepladser: 7 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 30 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Værd at vide om Montréal

  I et land så stort som Canada vil en autocamper give de store kørselsafstande en komfortabel og fordelagtig oplevelse. Med en autocamper leje i Montréal er afstanden til Vancouver rejse af fire dages varighed ingen årsag, når du med dit firhjulede hjem kan strække dine ben eller tage et hvil, når og hvor som helst. Den irriterende hotel søgning er ikke længere nødvendig, og du vil opleve ferien på en ny måde. Fransk er hovedsproget i Quebec, og Montréal er den største by i provinsen. Quebec afspejler fransk flair; små cafeer i gamle snoede gyder inviterer dig til at blive. Siden 1985 har den gamle bydel i Quebec været UNESCOs verdens kulturarvested. Nord for Montréal kommer du på tværs af forskellige naturreservater, hvor du kan genoplade batterierne. Hvis du vil opleve den indiske sommer i New England, anbefaler vi, at du lejer en autocamper i Boston, da priserne i efteråret (september, oktober) ofte er meget billigere i USA end i Canada.

  I anledningen af det 150. uafhængighedsjubilæum opstår forskellige festligheder over hele landet. Canada er et inspirerende land hele året rundt, og byder på fantastiske naturlige vidundere. Kultur og ren natur beskriver Canada på den bedste måde. Sørg for at du har tid nok til din rejse, for der er meget at se og opleve i verdens næststørste land. Kun 33 millioner mennesker er bosat i Canadas store områder med en koncentration i større storbyområder som Vancouver, Calgary, Halifax, Toronto og Winnipeg.

  Lej autocamper i Montréal og oplev uafhængigheden og friheden ved denne rejseform. Campingferie er et glimrende alternativ til den sædvanlige indkvartering på hoteller, især om sommeren. Campingpladser findes ofte i naturrige områder. Butikker på campingpladserne tilbyder alt fra brænde, mad, campingartikler, toiletartikler til noget at læse.