Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  VANCOUVER

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Vancouver

  Nyd friheden i at udforske øvrige byer som Toronto, Montreal eller Calgary med en autocamper leje i Vancouver. En autocamperferie er ledsaget af ubegrænset frihed og maksimal komfort. I mere end 60 år har Auto Europe været i spidsen for biludlejning. Vi har de bedste biludlejningstilbud samt tilbud på leje af autocampere og luksus biler. Vores reservationsagenter står til rådighed med formålet om at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller tvivl, du måtte have. Spild ikke mere tid og start med at planlægge din mindeværdige rejse gennem Canada i din firhjulede bolig.

  Campingpladser i og omkring Vancouver

  Dette lille udvalg af campingpladser vil hjælpe dig med at få et indblik i, hvad Vancouver har at tilbyde. Du kan få flere oplysninger på deres respektive hjemmesider. Campingpladser er meget eftertragtede i sommermånederne. Det anbefales derfor at starte planlægningen for sin ferie i en autocamper leje i Vancouver tidligt.

  Capilano River RV Park Sammen med dets krystalklare vand og gamle majestætiske skove, der ligger lige nord for byen, finder du Capilano River RV Park. Det er den eneste campingplads med en central beliggenhed i Vancouver, med nærhed til mange turistattraktioner, såsom Stanley Park, Capilano Suspension Bridge, Grouse Mountain, strande osv. Oplev Whistler Blackcomb, kystøerne og alt hvad British Columbia kan tilbyde.
  Burnaby Cariboo RV Park Burnaby Cariboo RV Park er et ideelt sted hvis man vil udforske Vancouvers omgivelser. Inden for parkens nærhed har du adgang til offentlige transportsmuligheder. Det betyder, at du sikkert kan forlade din lejebil på campingpladsen og tage en tur via det lokale transportsystem. Du kan besøge Lougheed Mall Shopping Centre (Skytrain Lougheed Station). Efter kun 10 minutters gang finder du Production/University Skytrain Station. Toget kommer hvert 6. minut og tager dig til Vancouver centrum eller ind til Metrotown Shopping Center, som har over 400 butikker.
  Anmore Camping & RV Park Anmore Camping & RV Park er det ideelle sted for en kort rejse. Campingpladsen ligger ved indgangen til Buntzen Lake og kun 15 minutter fra Coquitlam Shopping Center.
  Dogwood RV Park & Campground Denne plads tilbyder uforlignelig naturlig skønhed sammen med alle de moderne bekvemmeligheder, der er afgørende for det daglige liv. Denne campingplads råder over vand, toiletter, brusere, el, kabel-tv og internetadgang. Der tilbydes en onsitevask og swimmingpool. En swimmingpool med varmt tilbydes også, som er perfekt til efterår og vintermåneder. Der er en legeplads på stedet, som er ideel til underholdning af børnene, mens de voksne forbereder middag.
  Pacific Border RV Park Pacific Border RV Park er placeret på Stillehavskrydset, sydøst for White Rock, British Columbia, Canada. Selve campingpladsen er et smukt sted med faciliteter af høj kvalitet, tæt på seks golfbaner, smukke strande, butikker og ikke langt fra grænsen mellem USA og Canada.

  Ledige autocampere i Vancouver

  Her er en liste over et par campingvogne, som du kan finde i Vancouver. Med næsten 5 meter i længden tilbyder Truck Camper dig 3 sovepladser sammen med et køkken, brusebad og badeværelse. Disse nye modeller er fra 2017. C19 Compact autocampermodel tilbyder også 3 sovepladser, hvoraf den ene er en dobbeltseng, en enkeltseng, køkken, badeværelse og bruser. Derudover er den udstyret med varme og air-condition. Vores tredje mulighed er C25 Standard - denne autocamper tilbyder 5 sovepladser, med samme faciliteter som de ovennævnte. Denne model er dog lidt større, med 7,6 meter i længden. C30-modellen er den største autocamper som tilbydes i Vancouver. Inden for dette 9,1 meter lange køretøj finder du alt hvad du behøver for en behagelig rejse. Med tre dobbeltsenge og en enkeltseng, køkken, bruser, badeværelse, vand depositum, resterende vandindskud, klimaanlæg, varme, generator osv., har du alt hvad du behøver. Under alle omstændigheder kan du tilkøbe alt andet udstyr, du måtte have brug for, for eksempelvis bord og campingstole.

  C19 Compact T17 Truck Camper

  C19 Compact

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 19 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Truck Camper

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: Truck
  Længde: 16 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  C25 Standard C30 Large

  C25 Standard

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 25 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C30 Large

  Sovepladser: 7 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 30 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Værd at vide om Vancouver

  Lej autocamper i Vancouver og oplev den maleriske udsigt, milde klima og venlige indbyggere er Vancouver kendt som en turistby over hele verden som én af de bedste byer at bosætte sig i, og den har du muligheden for at opleve til sit yperste. Vancouver er én af verdens byer med størst sproglige og etniske mangfoldighed, i det 52% af befolkningen har engelsk som sit modersmål. Vancouver har gennem årene været vært for forskellige begivenheder og internationale konferencer, herunder Vinter-OL samt Paralympiske Lege i 2010.

  Arkæologiske fund tyder på, at en aboriginal stamme, der hedder Xwméthkwyiem (Musqueam, et navn der stammer fra Masqui, et spiseligt græs fundet i havet), levede tæt på Fraser-floden. Under den første kontakt med europæere i slutningen af det 18. århundrede, levede musqueam- og squamish-stammerne i et område, der svarer til dagens Burrard-zone i Vancouver, herunder de landsbyer, der er stiplede omkring Vancouver selv. Disse stammer var de første, der var kendt som "Coast Salish", indiske stammer, der levede langs kysten, og som delte sprog og kultur med indbyggerne i Vale Frasere og i det nordlige Washington.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper leje
  Barbara med Escape Campervans
  24 Juli 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  " Nemt og problemfri bestilling, samarbejde , udlevering samt aflevering af bilen."