Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CALGARY

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Calgary – Book og spar

  Kendt for sine udsøgte vintersports faciliteter, lokker Calgary sportsfans fra hele verden. Det blev den første canadiske by til at være vært for De Olympiske Lege i 1988. Calgary tilbyder dog meget mere end drømmelignende skiløjper. Du kan opleve lokal kunst, kultur og arkitektur. En biludlejning i Calgary vil hjælpe dig med at finde rundt i byen, og gøre det muligt for dig at rejse ud og udforske landet.

  Auto Europe giver dig muligheden for at rejse i dit eget tempo til en konkurrencedygtig pris, så du kan spare mere på dit ophold i Calgary. Klik dig i gennem talrige køretøjskategorier, leverandører og biludlejnings muligheder for at finde den perfekte løsning til din fremtidige biludlejning i Calgary. Derudover er vores telefonlinje tilgængelig syv dage om ugen, således du kan få svar på eventuelle spørgsmål.

  Trafik

  Calgary ligger ved krydset mellem Trans-Canada Highway og QE2 Highway. Banff, et berømt vintersportssted i Banff Nationalpark, ligger langs Trans-Canada Highway, ca. 80 miles vest for Calgary. Edmonton, Alberts hovedstad, kan nås inden for en 3 timers kørsel nord for Calgary via QE2 Highway. Vejenei Calgary ligger på et slags gitter, hvor veje løber øst-vest og gader nord-syd. Se vores guide til færdselsreglerne i Canada her!

  Parkering

  Parkering på gaden i byen betales mandag-lørdag fra 9:00 til 18:00. Parkering på søndage og helligdage er gratis. Parkeringsmålere accepterer mønter og kreditkort. Det er også muligt at betale for din parkering online. Udover parkering på gaden, kan besøgende parkere deres billeje i Calgary i diverse p-huse rundt omkring i byen.

  Geografisk information

  Calgary, den største by i provinsen Alberta, ligger mellem Canadian Rockiess og de Canadiske Prærier. To floder flyder gennem byen, Bow og Elbow floderne, der skaber nogle maleriske urbane udsigter. Calgary har et fugtigt kontinentalt klima med varme somre og kolde vintre. Det lokale vejr kan til tider være lunefuld på grund af vindene der kommer fra bjergene.

  Calgarys lufthavn

  Calgary International Airport ligger 11 miles nordøst for centrum.

  Calgary Airport (YYC)
  Hjemmeside: www.yyc.com
  Telefon: +1 403-735-1200

  Offentlig transport

  Offentlig transport i Calgary leveres af Calgary Transit. Dens tjenester omfatter bybusser og en letbane, kaldet C-Train. The Canadian Pacific Railway hovedlinje går gennem Calgary og sikrer gode forbindelser til andre byer i Canada som f.eks. Toronto eller Vancouver.

  Autocamper leje i Calgary

  Ønsker du at opleve Calgary på egen hånd, kan du med autocamper i Calgary rejse rundt med alle tingene i nærheden. Du kan rejse med familien i eget tempo, hvor du har rig mulighed for at udforske områdets fascinerende landskab. Canadas størrelse egner sig perfekt til autocamper, og er et ideelt land at køre selv i.

  Nyttige links

  Turistinformation Calgary