Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  CALGARY

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Calgary

  Calgary er beliggende i Alberta provinsen i det vestlige Canada. Albertas spektakulære bjerge finder du med en times kørsel vest fra Calgary. Planlægger du en tur til USA, kan du forvente en køretid på ca. 3 timer til grænsen. Beliggende tæt ved Rivers Bow og Elbow, er Calgary netop det perfekte sted at have autocamper. Besøgende til Calgary kan drage fordel af de to store vejsystemer, nemlig TransCanada og CANAMEX Corridor. Dette gør det overskueligt for udefrakommende at besøge Calgary.

  Auto Europe blev grundlagt for over 60 år siden, og vores virksomhed har siden hen vokset til at være en af verdens førende bilformidlere. Idag vil du ikke kun finde fremragende biludlejningner til fornuftige priser, men også luksus billeje og leje af autocampere.

  Udforsk Calgary med en billig autocamper leje fra Calgary. Nyd komforten og fleksibiliteten i en autocamper, mens du opdager alt, hvad vidunderlige Canada har at byde på. Nemt og bekvemt kan du ligeledes besøge Edmonton og Vancouver, som er de 'tættest' ;beliggende storbyer. Skulle du sidde inde med eventuelle spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os online eller telefonisk på +49 (0) 89 412 072 98, hvor vores autocamper specialister sidder klar til at hjælpe dig.

  Campingpladser i og omkring Calgary

  Calgary (og dens omgivelser) har et stort udvalg af campingpladser, hvorfra du kan vælge dit rigtige overnatningssted. Hver campingsplads tilbyder et omfattende udvalg af faciliteter og behageligheder.

  Calgary West Campground Calgary West Campground er en fredsfyldt campingplads, som er beliggende på en bjergskråning ved siden af motorvejen TransCanada. Campingspladsen tilbyder forskellige underholdningsoplevelser såsom pool-område, minigolf, internet og naturrige gåture. Er du til afslapning, frisk luft og engang imellem fysiske aktiviter? Så er denne plads den rette for dig.
  Beaver Flats Campground Vest for Calgary finder du denne fremragende campingplads, som er beliggende ved River Elbow, som er en flod vest for Calgary. Ud over campingpladsens kvalitestfyldte faciliteter, fryder området med fantastisk natur og spændende udendørs aktiviteter, som blandt andet inkluderer mountain bike og hesteridning.
  Spring Hill RV Park Tæt ved Calgary finder du Spring Hill RV Park Close, som er en 'klassisk' kanadisk campingplads, som er beliggende ved skovlige omgivelser. Pladsen byder på friluftsaktiviteter i form af ørredfiskeri og forskellige golfbaner. Pladsen tilbyder ligeledes en tankstation og vinbutik.
  Aspen Crossing Campground The Aspen Crossing Campground er blot en af en lang række turistattraktioner, som er at finde i Calgary-regionen. På pladsen kan du finde et vaskeri, sanitetsafdeling og legeplads til børnene. Campingpladsens fritidsaktiviteter omfatter blandt andet en kro, havecenter og den verdenskendte attraktion Polar-express.
  Dinosaur Campground Øst for Calgary finder du Dinosauer Campground, som er beliggende i provinsparken. Campingpladsen er omgivet er smukke åer og et generelt fantastisk landskab. Tidligere har man fundet dinosaueriske relikvier i området, derfor er området døbt efter dinosauertiden. Uden for pladsen finder du kaffeforretninger, koncerter, film og finuerlige dinosauercentre.

  Tilgængelige autocampere i Calgary

  Nedenstående kan du se eksempler på forskellige autocampere, som er tilgængelige i Calgary. Den 23 fods lange og populære Maxi Travel tilbyder sovepladser op til tre personer, køkken, bad og toilet. Mere kraftfuld og rummelig er Winnebago, som kan rumme 5 sovepladser, siddeområde, køjeseng til udvidet sovekapacitet. Den familievenlige C30 autocamper (ca. 30 fod lang) er designet for syv personer og råder over udstyr som mikrobølgeovn og affaldskværn. Generelt ekstraudstyr er campingbord og stole, som kan tilføjes ved din booking.

  Roadtrek Van Maxi Travel

  Roadtrek

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Autocamper
  Længde: 21 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Maxi Travel

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: Truck Camper
  Længde: 23 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin/Diesel
  Winnebago C30 Large

  Winnebago

  Soverpladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 24 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C30 Large

  Soverpladser: 7 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 30 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Mere information om Calgary

  I Canada er rejse i autocamper utrolig populært, dels fordi du kan sammensætte og kombinere din rejse på mange måder. Ferie i en autocamper fra Auto Europe er nemt, bekvemt og billig måde at holde ferie på. Generelt set kan du med en autocamper få mest ud af at udforske Calgary, og det smukke fascinerende område. Med en autocamper bestemmer du selv farten. Calgarys tætte beliggenhed på Rocky Mountains og adskillige nationalparker, er med til at give dig en perfekt start på din ferie. Gå endelig ikke glip af Calgary Zoo, hvor du ialt kan se omtrent 1000 dyr. Du må heller ikke snyde dig selv for Calgary Tower, som giver dig en spektakulær 360 graders udsigt over byen.

  En autocamper leje i Calgary spare dig ikke kun penge, den giver dig også en fleksibilitet til at rejse hvor du vil i dit eget tempo. Calgary er en kosmopolitisk by med utallige højhuse, som blandt andet skyldes Canadas olie industri. Byen bære præg af den vestlige kultur, ment på den måde at den også går under navnet Cowtown, som har sammenhæng med den årlige rodeo festival i juli.

  Smukt beliggende nær Canadas bjerge kan du finde de bedste udendørs aktiviteter. Byen kombinerer de fantastiske udendørs aktiviteter med alt det bedste inden for kunst, kultur, fine restauranter, musik og ekslusive shoppemuligheder. Glenbow museet og den olympiske park er begge steder, som du bare skal se. Den olympiske park var vært for de vinter olympiske lege i 1988, som bragte berømmelse over Eddie the Eagle.

  Lej autocamper i Calgary og start med at planlægge din tur idag, for at finde de bedste priser på campingpladser. Autocamper er en overkommelig og bekvemmelig måde at holde ferie på, og spare dig for dyre hotel besøg i Nordamerika. Ønsker du at opleve en større by, vil Toronto være den rette for dig