Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I REUNION

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde og muligheder i Reunion

  Reunion er meget mere end upåklagelige strande, turkisvand og pulserende natteliv. Det fantastiske land er fyldt med arv og fransk historie. Rejs Reunion rundt med Auto Europe og lær mere om dette franske territoruim på egen hånd. På din tur i Reunion kan Auto Europe hjælpe med billig biludlejning og prisvindende kundeservice. Få en bedre ide om hvilke typer af køretøjer der kan lejes i Reunion i vores guide nedenfor.

  Hvorfor leje en minibil i Reunion?

  Lej bil i miniklassenHvis din ferieplan ikke indebærer mere end strandbesøg, og hvis du også er på et budget, anbefaler vi at du lejer en minibil. Ideel til to passagerer med to tasker eller højst fire personer uden bagage, er minibiler det mest overkommelige transportmiddel i Reunion.
  Populære modeller i miniklassen: Citroen C1, Renault Twingo og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Reunion?

  Lej bil i økonomiklassenDen næste kategori er økonomiklassen, og den har små køretøjer, men stadig lidt større end i minikategorien. Generelt store nok til at rumme op til fire personer, er en økonomibil en praktisk og økonomisk måde at komme rundt på. Takket være deres størrelser er disse køretøjer let at manøvrere og parkere. Hvis du rejser som et par eller en lille gruppe, skal du overveje en økonomibil for at udforske Reunion.
  Populære modeller i økonomiklassen: Renault Clio, Citroen C3 eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Reunion?

  Lej bil i kompaktklassenVi anbefaler at reservere en kompaktbiler som minimum til lidt længere rejser uden for den Reunionske hovedstad og mellem kystområder. Med mere benplads og bagagerum end de tidligere nævnte kategorier, er kompaktbiler et godt valg for højst fem passagerer med en stor og en mellemstor kuffert.
  Populære modeller i kompaktklassen: Renault Megane eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Reunion?

  Lej bil i mellemklassenVores mellemstore køretøjer kommer med masser af komfort og er mere rummelige end de tidligere beskrevne bilklasser. Udforsk Reunion i en mellemklassebil og rejs komfortabelt rundt for at få forskellige indtryk af landets smukke naturomgivelser.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Hyundai iX35.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.