Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILUDLEJNINGSTIPS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Sparetips på biludlejning med Auto Europe

  Engang var det anset som luksus, hvis man havde en bil til rådighed, men det hører heldigvis fortiden til. I dag er det næsten umuligt at gå igennem dagligdagen uden en bil. Efter at have vænnet sig til det en komfortbil giver os, ønsker vi ikke at undvære den under i vores ferier. Heldigvis kan vi bruge biludlejningsservicen og leje en bil ved næsten alle destinationer i hele verden. Billeje giver os frihed til at rejse hvorhen vi vil, uden at skulle give afkald på komforten og fleksibiliteten, vi har vænnet sig til. And, in the end, when you choose to book your car hire with Auto Europehar siden 1954 tilbudt sine kunder gode biludlejningstjenester ved de mest populære destinationer til konkurrencedygtige priser

  Vi har udarbejdet nogle tips til dig, så du kan spare penge på din næste biludlejning, hvilket vil gøre, at du har flere penge til rådighed på ferien.

  Vores første tip - afhent bilen ved et bykontor i stedet for i lufthavnen.
  Ved at afhente lejebilen ved et bykontor kan man hurtigt spare op til 30% og som regel kan man nemt finde vej til byens centrum fra lufthavnen.

  Andet tip: bestil med manuel gear i stedet for automatisk.
  Mange kunder foretrækker at bestille en bil med automatgear "just in case", når du kører i et fremmed land. Hvis du kan køre en bil med manuel gear derhjemme, så giv ikke op kun fordi du er i et fremmed land. Prisen for en udlejningsbil med manuel gear i de europæiske lande er normalt billigere og antallet af sådanne biler er også meget større.

  Næste tip: Gør brug af vores opgraderinger.
  Auto Europe tilbyder et stort udvalg af opgraderinger. Før du bestiller en stor bil, så tag et kig på vores opgraderinger og gør brug af dem. En anden fordel ved en mindre bil er, at den kræver mindre brændstof.

  Vores tip: Vær opmærksom på brændstofpolitikken og hvis det er muligt, så book med fuld til fuld tank.
  Apropos brændstof, under bestillingen skal man være opmærksom på brændstofpolitikken. Normalt er det bedre at betale lidt mere for en pakke med fuld til fuld tank, som du i sidste ende vil spare penge på, da du kun betaler for det brændstof du har brugt.

  Så vores tip: Prøv at undgå ekstraudstyr lokalt.
  Ekstraudstyr medfører yderligere omkostninger. Hvorfor betale for en GPS, hvis din mobiltelefon har den samme funktion? Og at købe en selepude er normalt billigere end den daglige lejepris.

  Vores tip: Bestil altid i god tid
  Vi planlægger normalt vores ferier og bestiller flybilletter og hoteller måneder i forvejen, men vi venter med biludlejning til sidste øjeblik. Det er en fejltagelse. Ved booking i sidste øjeblik er antallet af tilgængelige biler lavere, hvilket ikke kan siges prisen, som vil være højere, jo tættere på afhentningsdatoen.

  Infografik - Tips til at spare på biludlejning