Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TIPS TIL BRÆNDSTOFREGLER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Dame står og tanker bil

  Tips om brændstofpolitik

  Vi har samlet de mest almindelige brændstofregler, som man finder ved udlejningsfirmaerne, og vi giver her tips og uddybende forklarering. Det varierer hvilke regler der er gældende ved de forskellige forhandlere. På vores hjemmeside bliver der sammen med de forskellige tilbud på billeje angivet, hvorvidt billejen inkluderer "Fuld - Fuld" eller "Fuld - Tom" brændstofpoltik. Man kan vælge mellem følgende brændstofløsninger:

  Betal for brændstof ved afhentning og aflever bilen med mindst muligt brændstof eller den mængde du ønsker

  Brændstofpolitikken "Fuld - Tom" er oftest brugt af lokale udbydere i Sydeuropa. Ved afhentning af billejen betales der ved underskrivelse af lejeaftalen for den første tank brændstof. Vær opmærksom på at der kan forekomme tillægsservicegebyrer og at brændstofpriserne overstiger normale tankstationspriser. Ved aflevering af billejen skal man være opmærksom på, at der i nogle tilfælde ikke refunderes overskydende brændstof og det anbefales derfor at aflevere billejen med en så tom tank som muligt. Ved billeje 3 dage eller mindre vil overskydende brændstof blive refunderet ved de fleste forhandlere. Dette er dog ikke en regel. Oftest benyttes denne brændstofløsning ved forhandlere, hvor lejeprisen i sig selv er meget lav.

  I vores søgesystem kan I ud for tilbuddene se, hvilken brændstofregel der er gyldig ved den specifikke billeje og til højre kan i filtrere uønskede brændstofregler fra.

  Afhent og aflever billejen med en fuld tank

  Når man lejer bil med "Fuld - Fuld" brændstofpolitikken er tanken fyldt op ved afhentning. Tjek altid om tanken er fuld inden man forlader stationen. Er tanken ikke fuld, skal dette noteres på lejekontrakten. Ved aflevering skal billejen afleveres med en fuld tank. Besværligheden ved denne regel kan være, at man er nødsaget til at finde en tankstation i nærheden af udlejningskontoret. Skulle I komme til at aflevere bilen uden fyldt tank vil I blive opkrævet differencen samt et servicegebyr, hvilket kan være dyrt. "Fuld - Fuld"-reglen har generelt været gældende ved de fleste forhandlere.

  Auto Europe anbefaler jer, at tjekke de gældende brændstofregler ved booking. Tip: Generelt kan det godt betale sig, at betale lidt mere for billejen og derved undlade at skulle betale brændstofgebyr lokalt.