Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  PERFEKT AUTOCAMPER FERIE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Den bedste autocamper ferie

  Ved sommerens start begynder mange af os at planlægge ferie. Nogle begynder at sammenligne priser for "all-inclusive" tilbud, eller kigger efter komfortabel indkvartering for hele familien. Auto Europe giver dig mulighed for at opdage en ny måde at rejse med en autocamper leje.

  Autocamper udlejning i Europa er den perfekte løsning for dem, der elsker at rejse med hele familien i deres eget tempo, og føle sig hjemme væk fra hjemmet. Først og fremmest er det meget billigere end at bestille dyre indkvarteringer og flyvninger for en større gruppe. Når du rejser med en autocamper giver det dig samtidig mulighed for at lære om kulturen og det virkelige liv i det land du besøger. Nu behøver du ikke at vælge mellem badeferie og byture, da en autocamper ferie vil give dig ubegrænsede fritidsmuligheder.

  På Auto Europe's hjemmeside vil du finde den perfekte autocamper leje til Tyskland, Schweiz, Italien, USA og mange andre lande rundt om i verden. For at få tilbuddet skal du bare gå til vores hjemmeside og klikke på "Autocamper leje" linket i toppen. I det nye vidue vil du have mulighed for at finde den perfekte autocamper til din næste ferie!

  Autocamper ferie har mange fordele, de største kan du finde i vores infografik. Du kan også læse om hvordan du forbereder dig bedste muligt til din autocamper ferie samt hvilke destinationer der er bedste for naturelskere og strandferier. Så vælg din perfekte autocamper og bliv klar til din næste uforglemmelige eventyr!

  1. Billigt!
   Du vil have store besparelser ved at leje en autocamper, da det i sidste ende er meget billigere end at booke hoteller, fly og transport til en større gruppe
  2. Fleksibilitet
   Autocamper leje vil samtidig give dig den fulde frihed i alle lande du kører.
  3. Vær sammen
   Mulighed for at rejse med hele familen eller en stor gruppe venner.
  4. Variationer
   Unikke muligheder for at besøge flere byer og selv forskellige lande på din ferie.
  5. Kultur og natur!
   Vær tæt på naturen og bliv klogere på livet og kulteren i landet.
  6. Aktiv ferie!
   Stort udvalg af aktiviteter i løbet af ferien: kombinerer byture og shopping med afslappede aftener i bjergene, i det fri eller på stranden.

  For at gøre din autocamper ferie så bekvennelig som muligt bør du:

  1. Planlægge lidt på forhånd
  2. Prøv at planlæg ruten på en sådan måde, at du ikke kører mere end 3-4 timer om dagen.
  3. Prøv også at book campingplads på forhånd. Det vil spare dig tid og du vil være sikker på at få en plads selvom det er i løbet af højsæsonen.
  4. Sørg for at ingen af de rejsende keder sig under kørslen. Især når du rejser med børn er det vigtigt at finde underholdelse til dem, mens du kører. Tag evt. nogle dvd'er med tegnefilm eller nogle brætspil med.

  Perfekte destinationer for din autocamper ferie

  • Hvis du elsker solen og havet, så skal du tænke på at leje en autocamper i Frankrig, Italien, Spanien eller USA.
  • Drømmer du om en afslappet ferie i det fri omgivet af uberørt natur? Så vil du med garanti nyde en autocamper ferie i de nordiske lande: Danmark, Finland, Norge, Island og Sverige.
  • Hvis du kan lide bjergrigt landskab, krystalklare bjergsøer og sportsaktiviteter, vil du elske en autocamper ferie i Tyskland, Østrig og Schweiz.

  Infografik: Den perfekte autocamper