Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LOKALE SKATTER OG GEBYRER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Lokale skatter og gebyrer på biludlejning

  Hos Auto Europe er vores kunders tilfredshed afgørende. Ikke kun fordi vi vil beholde dig som kunde i fremtiden, men fordi vi tror på det positive og elsker at hjælpe kunder med den bedste service. Af denne grund forsøger vi altid at holde de oplysninger, vi giver dig, så opdaterede og nye som mulige. Gebyrer, der opkræves af den lokale udlejer, er normalt et problem for kunden, hvis de ikke ved, hvorfor de bliver opkrævet.

  Derfor ønsker vi at sikre, at du som vores kunde er velinformeret, før du beslutter dig for et udlejningsbilfirma. Auto Europe, som udlejningsbureau, har ingen kontrol over størrelsen af gebyrer, som udlejerne opkræver. Vi opgiver disse gebyrer så detaljeret som muligt i vores vilkår og betingelser inden booking på internettet og på den endelige voucher, som du modtager ved afslutningen af reservationen. De oftest beregnede ekstraomkostninger og gebyrer, er nedenfor beskrevet meget detaljeret.

  Brændstof

  Der er to muligheder for brændstofpolitikken, ved leje af bil. Kort fortalt: "fuld til fuld" og "fuld til tom". Fuld fuld betyder, at bilen lejes med en fuld tank og skal aflveres med en fyldt tank igen. Herved er det kun brændstoffet, der skal betales. Med muligheden fuld til tom vil man som kunde også modtage et køretøj med fyldt brændstof. Dog skal man købe dette brændstof og betale for et vis gebyr, da udlejren tanker køretøjet for dig. Ved dette valg, skal køretøjet afleveres så tomt som mulig. Der er ingen refusion for det resterende brændstof. Det skal også bemærkes, at prisen pr. liter ofte beregnes lidt dyrere end annonceret på de lokale tankstationer. Denne ydelse er normalt standard for lavprisleverandører i Spanien og Portugal, men også i andre lande. Der er undtagelser, hvor selskabet fastsætter vilkårene i henhold til lejeperioden. For eksempel under en lejeperiode på 1-2 dage anses det ikke som realistisk, at køretøjet bliver kørt tomt. Se vores gennemførende guide til brændstofpolitik her.

  Ekstra gebyrer for unge eller ældre

  Personer under eller over en vis alder (nøjagtig aldersinformation afhænger af udlejer, lejeland og køretøjskategori) skal betale et tillæg ved overtagelse af køretøjet. Opgørelsen af disse gebyrer opstår, fordi forsikringsselskaber opkræver højere gebyrer i sådanne tilfælde, som skal bæres af udlejeren. Du undgår de ekstra gebyrer ved at tjekke med de leverandører, du overvejer at leje med, om de har en såkaldt førerpolitik. Nogle udlejere kan opkræve et ekstra chaufførgebyr, mens andre tillader dig at medtage en gratis ekstra chauffør i lejekontrakten.

  Kørselsgebyrer: Aldersgrænserne, der ligger til grund for ungfører og ældre-tillægget, varierer også af de forskellige udbydere; For eksempel kan der opkræves et ekstra gebyr for hver fører under 26 år, mens en anden udbyder kun opkræver et ekstra gebyr for chauffører under 19 år. Læs vilkårene omhyggeligt for at være på forkant med eventuelle gældende chaufførgebyrer, når du henter din udlejningsbil! Læs mere her for en dybere beskrivelse.

  Envejsleje og gebyrer

  Hvis afhentning- og afleveringsdestination ikke stemmer overens, når du lejer en bil i og ønsker at aflevere den ved et andet område, er det meget sandsynligt, at udlejeren vil opkræve et engangsgebyr. Da denne proces er et problem for mange leverandører med hensyn til deres bilkategorier og samtidig med at de skal bruge ekstra omkostninger på at bringe det nævnte køretøj tilbage til det oprindelige udlejningssted, kræver udlejeren et såkaldt "envejsgebyr". Dette skal man som kunde betale. I nogle få ekstraordinære tilfælde kan gebyret forsvinde. Dette afhænger imidlertid af udlejeren og udlejningslandet. Når du bestiller online, bliver du informeret om, at der kan komme ekstraomkostninger på din envejsleje. Den nøjagtige pris af omkostningerne vil være beskrevet på din endelige voucher, som vi sender dig efter bekræftelse fra udlejeren.

  Ydeligere tjenester

  Disse vises på din kontrakt og voucher som følgende: Lufthavnsafgift, stations-tillæg, premium location tillægsgebyr, parkeringsafgift, gebyrer uden for åbningstider, gebyrer for sen aflevering. Omkostninger er normalt omkring 30 € til 50 €. Når du henter din udlejningsbil hos større lokationer i hele Europa, som f.eks. lufthavne og togstationer vil disse steder normalt opkræve et esktra tillæg. Standardgebyret for afhentning af et køretøj på en af disse lokationer er 40 €, men gebyret kan variere mellem 20 € og 80 €. Afhængigt af placeringen kan der forekomme yderligere lokale gebyrer, som for eksempel "parkeringsafgifter" ved steder som Venedig, hvor parkering er meget begrænset. Sørg for at kontrollere stationens åbningstider, hvor du vil afhente og aflevere køretøjet og de nøjagtige tider, som du har booket din biludlejning på. Hvis du returnerer din bil til udlejeren senere end den aftalte tid, skal du sandsynligvis betale et gebyr for "sen returnering" og afhængigt af tidspunktet du afhenter bilen på, vil der blive tilføjet en ekstra dag til din samlede lejepris.

  Undgå ekstra gebyrer ved særlige stationer: Afhentning af din udlejningsbil på en station i midtbyen er ofte billigere end lufthavne og togstationer, da du kan undgå yderligere omkostninger ved placeringen. Bemærk dog, at du skal betale for en taxa eller rejse med offentlig transport fra dit ankomststed til et kontor i byen. For dem, der ankommer til en lufthavn eller ankommer med tog, er ekstra tillægsafgifter ofte værd at betale, da man føler en højere komfort. De fleste vil have bilen klar ved ankomsten snarere end at skulle transportere bagage til et kontor i byen. Lejestationerne i lufthavnen og på banegårde har også længere åbningstider, så du ikke behøver at betale "out of hours" afgifter, hvis du vil hente din bil meget sent om aftenen eller meget tidligt om morgenen. Som altid opfordrer vi dig til omhyggeligt at gennemlæse din biludlejningskontrakt eller undersøge, hvilke ekstra gebyrer du vil blive opkrævet for at leje bilen. Det bedste er altid at få den billigste leje, men ofte anbefales det at betale et tillægsgebyr, da det gør alt nemmere og man kan få køretøjet hurtigere.

  Grænsegebyr

  Enhver, der ønsker at rejse til et andet land end udlejningslandet, skal opgive disse informationer til udlejeren på forhånd. Dette er også vigtigt selvom man han har til hensigt at returnere lejebilen til det oprindelige udlejningssted. I sådanne tilfælde kan der opstå yderligere afgifter, da grænsekrydsningen kræver yderligere forsikring. Hvis du overskrider en grænse med din udlejningsbil uden at have oplyst dette til udlejeren, er hele forsikringsdækningen udeladt og gerningen er klassificeret som ulovlig. For at forså disse regler i dybden og ved eventuelle rejser til Østeuropa, kan du klikke her og læse meget mere.

  Forsikringer

  Alle biler hos vores samarbejdspartnere er obligatorisk forsikret med den nødvendige forsikring, for at få lov til at køre i det pågældende land. Som kunde skal du imidlertid være opmærksom på, at der næsten altid er en selvrisiko, der kan opkræves, hvis køretøjet er beskadiget. Indbetalingsbeløbet af dig, også kaldet depositum, er blokeret på din konto i hele lejeperioden. Du vil ikke have adgang til det blokerede beløb. Efter korrekt aflevering af køretøjet frigives beløbet igen af udlejeren.

  Ved afhentning har du mulighed for at vælge ekstra forsikringer, for at udelukke den overskydende selvrisiko i tilfælde af skade eller tyveri. I de fleste tilfælde er dæk, ruder, undervogn og tag på køretøjet ikke dækket. Disse oplysninger er også anført i ens voucher. Konklusionen af en tillægsforsikring er ikke obligatorisk, selvom der i nogle tilfælde ved afhentningstudspunktet beskrives denne som uundværlig. Under alle omstændigheder skal du være opmærksom på, at det er din egen beslutning om du vil benytte dig af en supplerende forsikring eller ej.

  Vinterdæk

  Der er mange lande, hvor vinterdæk er obligatoriske i vintermånederne. Hos nogle udbydere er vinterdækene allerede inkluderet i den endelige pris og andre beregner dette som en ekstra service og vil derfor oprkæve et gebyr. For at vide om de er inkluderet eller ej i dit lejemål, kan du læse regler og betingelser inden booking, eller læse den endelige voucher, . Er du stadig i tvivl, kan du selvfølgelig ringe til os på 80 82 02 78. Vi sidder klar alle ugens dage og glæder os til at tale med dig.

  Tillægsfører

  Alle chauffører skal være opført i lejekontrakten, da de skal dækkes af forsikringen. Nogle gange er der tilbud, som er specielle kampagner, der tillader ekstra chauffører at blive tilføjet gratis i lejemålet. Det kunne fx være vores "Gold Rate Pakke" i USA. Normalt når man tilføjer en ekstra fører i lejemålet, blvier der opkrævet et gebyr. Gebyret svinger meget fra land til land og de forskellige selskaber. Her kan du læse alle vores kampagner, hvor ekstra fører er inkluderet gratis i lejemålet.

  Lokale gebyrer

  Alle ekstra ydelser såsom skiholdere, navigationssystemer, børnesæder osv. betales direkte til det lokale udlejningsfirma. Det er bedst at forespørge disse tjenester på forhånd via Auto Europe, så vi kan arrangere at give udlejningsselskabet besked. På den måde kan du være sikker på, at de ønskede varer vil være klar til afhentning. Udgifterne til at leje disse ekstra tjenester vil være nævnt i din voucher. Du har altid mulighed for at tilføje ekstra udstyr til din billeje afhængigt af dine individuelle behov eller præferencer. Det mest almindelige og tilgængelige tilbehør omfatter GPS, børnesæder, snekæder, skiholdere og WiFi. Dog kan forskellige muligheder tilbydes på de forskellige steder. Ekstra udstyr opkræves normalt pr. dag og priserne er bestemt af det lokale udlejningsfirma. Udvidelser til din lejeaftale skal altid betales ekstra. Man betaler ved disken og ofte skal moms også betales ekstra til produkterne, medmindre det udtrykkeligt er angivet i dit tilbud eller kontrakt som "inklusiv".

  Vær også opmærksom på de ekstra ting, du bestiller, fordi du skal betale et erstatningsgebyr for tab, tyveri eller skade på denne vare. Det er vigtigt at bemærke, at ekstraudstyr er valgfrit og du beslutter selv, om du vil betale for sådanne ydelser til din lejeaftale. Husk dog på at mange lande i Europa har regler om børnesæder, så børnene er underlagt et specifikt lovkrav. At kende de lokale love i udlejningslandet, kan hjælpe dig med at undgå bøder, men vigtigst af alt er det naturligt, at dine børn er sikkert fastspændt, når du rejser i udlandet. Få mere at vide om det hele på vores side om tilbehør

  Hvordan undgår jeg ekstra udstyrsudgifter: Du skal næsten altid betale ekstra for udstyr, men tjek gerne specielle tilbud og rejsetilbud, der kan hjælpe dig med at spare penge på dette. Download et offlinekort til destinationen, for at få adgang til kort og ressourcer på din smartphone eller tablet. Du kan selvfølgelig også overveje at medbringe din egen GPS hjemmefra. Du kan også medbringe dine egne børnesæder til din udlejningsbil, men det meste af tiden er gebyret for at medbringe dette sæde højere og kan derfor ikke opveje prisen på stedet.

  Du bør altid læse vilkårene og betingelserne, når du foretager din online booking. Voucheren indeholder alle lejebetingelser og ekstraomkostninger. Læs omhyggeligt kolonnerne "Inkluderet i lejeprisen" og "Ikke inkluderet i lejeprisen". Hvis du er i tvivl, eller hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores kyndige medarbejdere syv dage om ugen ved at ringe til vores telefonnummer: +45 78 75 53 06.