Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE MED KEY'N GO

  • 8.1
  • 8.6
  • 8.3
  • 9.1
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  November 28
  Det fungerer bare med keyngo!
  August 23
  Lidt uhøflig personale og ikke tydeligt for priser ved at køre over landegrænser.
  August 09
  Super med key to go , så man ikke skal bruge tid på kø til skranken, hvor man skal udfylde alt de papir og svar på spørgsmål ,jeg har aldrig fået bil nøgle så hurtig før , super ide
  Læs mere

  Biludlejning med Key'n Go og Auto Europe

  Key'n Go er en ny biludlejningstjeneste, der er tilgængelig på et voksende antal europæiske nøgledestinationer, hvor du som kunde ikke længere skal stå i lange køer for at hente dit lejebil. Med Key'n Go er afhentningsproceduren enkel, da du kun behøver at downloade en app, indtaste dine oplysninger og derefter hente bilnøglerne fra en udpeget maskine før du går afsted. Ideen med det innovative Key'n Go-system er at gøre din rejseoplevelse så hurtig og stressfri som muligt. Bestilling af biludlejning med Key'n Go sikrer, at du ikke skal vente i lange køer efter for eksempel en lang og trættende flyvetur og desuden er der ingen forvirrende kontrakter og vilkår og betingelser at læse og underskrive, når du ankommer til leverandørens skranke.

  Du kan nemt booke din lejebil med Key'n Go gennem Auto Europe og vores bookingsystem på et bredt udvalg af populære steder, herunder London (Heathrow og Gatwick), Paris (Charles de Gaulle), Rom (Fiumicino), Milano (Bergamo), Lissabon, Madrid og Barcelona. Auto Europe blev grundlagt for næsten 70 år siden og er et websted til sammenligning af biludlejningspriser med et af verdens mest pålidelige online bookingsystemer. Udover Key'n Go samarbejder vi med førende biludlejningsudbydere, herunder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National og Sixt, hvilket garanterer de billigste priser og det bredeste udvalg af køretøjer i hele verden.


  Billeje med Key'n Go: Hvad er denne Key'n Go serivce?

  Biludlejningstjenesten, meget passende navngivet Key'n Go, kunne umuligt være nemmere eller mere bekvem at bruge, simpelthen fordi der ikke er nogen ventetid, intet papirarbejde og ingen uventede overraskelser i sidste øjeblik! Key'n Go opfylder vores kunders ønske om at kunne afhente deres lejebil hurtigt og bekvemt med minimalt besvær, når de ankommer til deres destination, takket være det innovative biludlejningssystem.

  For at fuldføre din reservation skal du vælge din destination og ønskede datoer i Auto Europe booking-motoren øverst på denne side, før du klikker på din valgte Key'n Go-biludlejningskategori, dvs. Mini, Økonomi, Mellmstor, Stor, Stationcar/SUV osv. Dette vil producere en liste over tilgængelige bilmodeller og deres relaterede specifikationer, som du kan vælge imellem afhængigt af hvilken type bil du leder efter. Til sidst skal du klikke på den gule BOOK NU-knap, og Auto Europe sender dig en bekræftelse på din reservation via e-mail, inklusive alle de nødvendige oplysninger om din Key'n Go-reservation.

  Den sidste del af processen er at afhente din bil, når du når din destination, hvilket kan gøres i et par enkle trin ved hjælp af den dedikerede app, som du downloader til din mobilenhed. Når du har valgt dit foretrukne sprog, skal du blot scanne den kode, vi sendte dig på Key'n Go-maskinen, eller alternativt kan du indtaste dit reservationsbekræftelsesnummer manuelt. Herefter skal du blot vælge din bil blandt dem, der er tilgængelige i den valgte kategori du har reserveret, og nøglerne dukker op med det samme, så enkelt er det!


  Lej din bil uden at skulle vente

  For at kunne bruge denne service, skal du forregistrere dig ved at kopiere det følgende link ind i en browser på din smartphone. Derefter skal du indtaste din e-mail adresse og dit reservationsnummer, som er i det højre hjørne på din Auto Europe voucher. Derudover skal du også have et valid ID kort såsom et pas, et kørekort og et kredit kort på hånden. Når du har indtastet det, så er du registreret.

  Voucher reservationsnummer

  Når du dermed kommer til Key'n Go Maskinen, så skal du blot følge disse trin:

  1. Vælg det ønskede sprog
  2. Indtast enten dit reservationsnummer eller brug din smartphone til at scanne koden, der er sendt til din enhed
  3. Vælg den ønskede bil fra den køretøjskategori, du har valgt
  4. Få dine bilnøgler af maskinen
  5. Start din rejse


  Key'n Go fordele

  ✔ Ingen ventetider

  Denne Key'n Go service er uden tvivl den hurtigste måde at komme i gang med din billeje på. Den er især ideel, hvis du har en travl tidsplan og ikke ønsker at vente på, at alle dokumenterne bliver checket af receptionen, og at alt papirarbejdet bliver gjort. Der er nemlig ikke engang et behov for at gå til receptionen. Du skal blot vælge dit køretøj ved hjælp af maskinen fra en lang række modeller, hvor du dermed får dine nøgler, også er du afsted.

  ✔ Intet med småt

  Det er ekstremt vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du handler med os. Med Key'n Go-tjenesten kan du dermed være helt afslappet, da du er i sikre hænder. Den maksimale dækning med ingen selvrisiko er altid med tilbudene med denne Key'n Go-service, og der er derfor du kun behøver efterlade et lavt depositum, når du henter bilen!

  ✔ Hjælpsomt personale

  Det er ikke nødvendigt at gå til receptionen for at hente din biludlejning med Key'n Go. Men hvis du har spørgsmål eller støder på problemer, er en medarbejder altid klar til at hjælpe. Hvis du har brug for noget ekstra udstyr, skal du kontakte personalet, hvor de vil hjælpe dig med alt det, du har brug for, hvis det er muligt.

  ✔ Sikkerhed inden noget andet

  Din online sikkerhed er vores største prioritet, når du lejer igennem os. Den online valideringsproces for dine dokumenter er sikker og nem at bruge, som fjerner behovet for at skulle gå til receptionen. Når du tilmelder dig, skal du tage et billede af dit kørekort og dine andre dokumenter. Det gemmes derefter sikkert til fremtidige bookinger, hvilket fjerner behovet for at gentage processen. Denne forfriskende måde at gøre tingene på gør, at du slipper for at besværet, du ellers vil have.


  Ofte stillede spørgsmål om Key'n Go-tjenesten


  Hvad nu hvis jeg ikke kan digitalisere mine dokumenter?

  Du skal forregistrere dig ved at kopiere følgende link ind i en browser på din smartphone, inden du ankommer. Hvis du ikke kan digitalisere dine dokumenter på denne måde, skal du gå til udlejningskontoret, der er angivet på din voucher, og personalet vil hjælpe dig med at registrere dine dokumenter manuelt.

   

  Der skete en fejl, mens jeg prøvede at forregistrere mig, er min booking stadig gyldig?

  Ja, din reservation forbliver gyldig. Hvis der opstår fejl under digitaliseringen af dine dokumenter, skal du gå til udlejningskontoret, som vil hjælpe dig med at verificere dokumenterne manuelt.

   

  Er en medarbejder tilgængelig, når jeg henter min udlejningsbil?

  Ja. Denne proces er designet til at få dig i gang med din billeje så hurtigt som muligt og med mindst mulig besvær. En af fordelene er, at man ikke skal til receptionen, hvor der normalvist er kø. Dog hvis du har brug for at tale med nogen, har spørgsmål eller har brug for hjælp, er en medarbejder naturligvis altid der til at hjælpe.

   

  Hvad er inkluderet i denne Key'n Go service?

  Key'n Go-servicen, som er en af vores mest omfattende servicer, inkluderer følgende:

  • Ingen selvrisiko
  • Fuld omfattende Super Relax-dækning
  • Vejhjælp
  • Fuld til fuld brændstofspolitik
  • Intet med småt eller andre overraskelser
   

  Hvilke destinationer tilbyder denne Key'n Go service?

  De følgende kontorer tilbyder Key'n Go servicen:

  • Frankrig - Paris CDG, Toulouse, Nice, Bordeaux og Lyon
  • Italien - Milan Bergamo og Rom Fiumicino
  • Spanien - Alicante, Malaga, Barcelona, Barcalona Sants, Madrid, Mallorca, Tenerife North lufthavn, Tenerife South lufthavn, Lanzarote og Las Palmas
  • Portugal - Faro, Porto og Lissabon

  Den gode nyhed er at Key'n Go-tjenesten bliver udvidet til mange andre populære lokationer på vigtige destinationer i Europa og resten af verden, så vi anbefaler, at du kontakter vores reservationsspecialister, så de kan fortælle dig mere om Key'n Go eller nogen af vores andre globale biludlejningsprodukter under følgende telefonnummer +45 78 75 53 06.

   

  Hvor er Key'n Go maskinerne placeret?

  Din reservationsbekræftelse vil indeholde specifikke oplysninger om, hvor afhentningsautomaterne er placeret. Hvis du har brug for hjælp til at finde en automat på din valgte destination, kan du gå til det lokale udlejningskontor, der er angivet på din voucher, og personalet der kan hjælpe dig med at udpege, hvor automaterne er placeret.

   

  Hvor finder jeg bilen, når jeg har fået nøglerne?

  Skærmen på Key'n Go-maskinen viser, hvor din bil er placeret. På kontrakten fra maskinen står der også, hvor udlejningsbilen er placeret.

   

  Hvor skal jeg aflevere nøglerne, når min billeje er færdig?

  Aflever nøglerne i en af afleveringsboksene udenfor parkeringskontorerne.