Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ISTANBUL LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Istanbul lufthavn til de bedste priser

  Få byer fanger hjertet og fantasien som Istanbul, en enorm storby med ca. 15 millioner mennesker, velsignet med utallige eksotiske lækkerier og en helt egen smag. Den har været beboet i tusinder af år, og er den eneste by beliggende i to kontinenter, Europa og Asien. Her får besøgende, der har reserveret biludlejning i Istanbul lufthavn, chancen for at køre over Bosphorus-strædet og fordybe sig i de kontrasterende kulturer og atmosfærer på begge sider af byen.

  Istanbul var tidligere hovedstad i de mægtige Byzantinske og Ottomanske riger, og det urbane vidunder som Istanbul repræsenterer idag, er et pulserende, energisk og blomstrende turistmål, der markerer en lang og fascinerende periode på over femogtyve århundreder. Sammen med snesevis af minareter, der står som silhuetter mod en ofte dybblå himmel, fortsætter byen med at begejstre besøgende med sin potpourri af paladser, moskeer og palæer.

  For at opleve indbegrebet af Istanbul kan du tage en tur ned ad den meget livlige og elegante gågade Istiklal Caddesi, der ligger i byens gamle Beyoglu kvarter. Gaden er ca. 1,4km lang,og fyldt med lokkende butikker, stilfulde gallerier, biblioteker, caféer, restauranter og en række live musik spillesteder.

  Tæt ved står Istanbuls (og Tyrkiets) største skat af alle, Aya Sofya (Hagia Sophia) fra det 6. århundrede. En tidligere græsk-ortodoks kristen patriarkalsk katedral, der senere blev omdannet til en osmannisk kejserlig moske, og som nu er et museum. Med sin skyhøje kuppel og det imponerende interiør, for ikke at nævne en fantastisk samling byzantinske mosaikker, omfatter den to trosretninger og er uden tvivl en af verdens mest fantastiske basilikaer.

  Historien resonerer også på det nærliggende Topkapi-palads, en helt fantastisk bygning i hjertet af byen. Ejendommen ligger i udkanten af Istanbuls gamle kvarter og er velsignet med al den pragt, man kunne forvente af en kongelig bopæl - (paladset var centrum af det osmanniske imperium, der varede i over 400 år) - inklusive de enorme rigdomme i det kejserlige skattekammer og Rådets kammer.

  Med sit ikoniske ydre ligger den blå moske i nærheden af byens andre stjerneattraktioner. Den kaldes den blå moske på grund af sine dejlige blå fliser (over 24.000 i alt) og omkring 200 farvede glasvinduer, der pryder det udsøgte interiør. Dette arkitektoniske mesterværk,kendt lokalt som Sultan Ahmet Camii, blev konstrueret mellem 1609 og 1616 under Ahmed I, hvis mausoleum også findes i lokalerne.

  Forlad ikke byen uden at se Basilica Cistern fra det 6. århundrede, den største af flere hundrede gamle cisterner beliggende under Istanbul. Denne struktur på størrelse med en katedral, findes dybt under byens centrum og er et storslået bysantinsk monument, der omfatter 336 markante, høje marmorsøjler arrangeret i 12 rækker med 28 søjler hver.

  For den ultimative indendørs shoppingoplevelse, kan du besøge Grande Bazaar, et af verdens ældste og mest stemningsfyldte shoppingområder med over 4.000 forretninger, der sælger alt fra tæpper og tøj til smykker og keramik. Udover alle dens topklasse turistattraktioner har Istanbul også en overflod af tehaver, tagterrasser og århundreder gamle kaffehuse, hvor besøgende kan slappe af med en forfriskende drink, før de ser resten af byens museer og monumenter.

  Auto Europe er en international biludlejningsmægler, der opererer på mere end 24.000 steder i 180 lande over hele verden. Takket være vores mange års erfaring med at håndtere alle de globale og lokale biludlejningsfirmaer, kan vi garantere de billigste priser på det globale marked, hvis du planlægger at leje bil i Istanbul lufthavn. For at booke din bil hurtigt og nemt skal du bruge vores avancerede reservationsside for at opnå de bedste priser, der er tilgængelige online i dag, eller ringe til vores prisbelønnede lejespecialister, der er der for at hjælpe dig 7 dage om ugen på +4578755306.

  For mere information om kørsel i Istanbul og andre fantastiske steder rundt omkring i landet, såsom Izmir (480km) og hovedstaden Ankara (450km), kan du se vores guide til kørsel i Tyrkiet med tip til betaling af vejafgift, finde benzinstationer, alders begrænsninger, kørselsafstande osv. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Istanbul du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Istanbul lufthavn blev åbnet i april 2019 og er et af verdens største og mest moderne lufttransportknudepunkter. Den er beliggende på den europæiske side af byen, og blev bygget for at erstatte byens eksisterende Atatürk lufthavn, derhavde nået sin grænse for kapacitet, og ikke havde plads til udvidelse. Når den nye Lufthavn er fuldstændig færdiggjort i 2027, har den seks landingsbaner og fire terminaler, der kan betjene op til 200 millioner passagerer om året.

  Istanbul lufthavn (IST)
  Officielle navn: İstanbul Havalimanı
  Adresse: Tayakadın District Terminal Street No.1 Arnavutköy / Istanbul
  Beliggenhed:Istanbul lufthavn ligger ca. en times kørsel nord for Istanbul centrum, imellem byerne Yeniköy, Tayakadın og Akpınar.
  Flyselskaber som opererer fra Istanbul lufthavn: Lufthavnen betjener nogle af verdens største flyselskaber såsom Lufthansa, SAS og Aeroflot.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Istanbul lufthavn?

  For at gøre biludlejning i Istanbul lufthavn enkelt, er alle de vigtigste biludlejerers skranke placeret i den store ankomsthal mellem de internationale og indenlandske ankomster. Biler hentes fra den turkise parkeringsplads overfor terminalen.

  Avis billeje i Istanbul lufthavn Avis i Istanbul lufthavn
  Tayakadın Mah. Terminal Cad. 1,
  Arnavutköy, Tyrkiet 34277

  ++90 549 827 11 10
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: Åben 24 timer
  Hertz billeje i Istanbul lufthavn Hertz i Istanbul lufthavn
  Tayakaddin Mahallesi,
  Bakırköy, Tyrkiet 34149

  +90 212 465 59 99
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: Åben 24 timer
  Thrifty billeje i Istanbul lufthavn Thrifty i Istanbul lufthavn
  Tayakadın Mah. Terminal Cad. 1
  Bakırköy, Tyrkiet 34149

  +90 212 465 59 99
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: Åben 24 timer.
  Europcar billeje i Istanbul lufthavn Europcar i Istanbul lufthavn
  Tayakadın Mah. Terminal Cad. 1
  Bakırköy, Tyrkiet 34149

  +90 533 760 84 98
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: Åben 24 timer

  Terminaler

  Istanbul Lufthavn har en meget stor og moderne terminal, der består af et afgangshal og et ankomsthal. En anden mindre terminal forventes at blive tilføjet i 2025. Afgangshallen nås gennem syv indgangsdøre, 1 og 2 til indenrigsflyvninger og 3, 4, 5, 6 og 7 for internationale flyvninger. Hvis du flyver med Turkish Airlines, skal du bruge indgang 3, 4 eller 5. Indtjekning for alle andre internationale luftfartsselskaber er bedst tilgængelige gennem dør 6 og 7. Den 1,4 millioner kvadratmeter store terminalbygning indeholder et stort toldfrit område, en stor restaurant, snackbar og café område, butikker, flyselskabs lounges, vekselbureauer, bederum og en legeplads.

  Lufthavnens faciliteter

  I kraft af lufthavnens størrelse, er der ingen mangel på faciliteter på stedet hverken for passagerer der ankommer eller rejser. Faktisk tilbyder Istanbul Lufthavn en ganske unik shoppingoplevelse med mange specielt udvalgte mærker og et moderne detailkoncepter, der indeholder et fint udvalg af tyrkiske og internationale produkter.

  Mad- og drikkevaredelen omfatter flere forskellige stilarter af caféer og restauranter, der repræsenterer adskillige koncepter og tilbyder innovative måltider fra Tyrkiet, Mellemøsten og mange andre dele af verden, herunder bagerier, konditorier, kaffehuse, barer, restauranter, fastfoodkæder og de populære grab-and-go-buffeter.

  Shoppingområdet er lige så omfattende med et stort udvalg af lokale og internationale modebutikker til stede i Istanbul lufthavn, der sælger alle slags tilbehør, smykker, ure, børnetøj, legetøj, tekstiler og elektronik.

  For at nå Turkish Airlines lounge skal du tage rulletrappen modsat boardingport E1 i den internationale afgangshal.

  Hvordan kommer jeg til og fra Istanbul lufthavn?

  Byen er let tilgængelig i bil, når du har afhentet din billeje i Istanbul lufthavn. Du kan blandt andet køre til lufthavnen ved hjælp af den berømte North Marmara Highway, der passerer over Yavuz Sultan Selim Bridge. På den europæisk side er afstandene til de vigtigste seværdigheder meget overkommelige, herunder Avcılar (55km), Gayrettepe (40km), Taksim (65km), Levent (35km) og Maslak (35km). For et asiatisk eventyr, der starter fra Istanbul lufthavn, vil vi foreslå Kavacık (40km), Üsküdar (45km), Kadıköy (50km) og Pendik (70km).

  Det tager cirka 50 til 60 minutter at komme til byens centrum i bil fra Istanbul lufthavn, og med hovedvej D020 så tæt på, er det nemt at komme til og fra lufthavnen.

  Lufthavnsbusserne har omkring 150 daglige ture mellem Istanbul lufthavn og både den europæiske og asiatiske sider af byen med rejsetider mellem 30 og 90 minutter, afhængigt af din endelige destination. Der er også regelmæssige busforbindelser mellem lufthavnen og Besiktas, Mecidiyeköy og Taksim hvert 15. minut.

  Den nye M11-metrolinje, der åbner i 2020, kører fra lufthavnen til İhsaniye, Işıklar Otogar, Göktürk, Kemerburgaz, Kağıthane og Gayrettepe metrostation i Şişli-distriktet, og forbindes der med M2-linjen til destinationer i byens centrum.

  Fra Gayrettepe er det hurtigt og nemt at komme til de vigtigste turistområder i Taksim og Sultanahmet ved hjælp af M2-linjen, med afstigning på Taksim og Şişhane metrostationer. Fremtidige planer inkluderer også en højhastighedstogforbindelse mellem Istanbul lufthavn og byens centrum via Yavuz Sultan Selim-broen, så folk hurtigt kan rejse mellem de europæiske og asiatiske dele af byen.

  Parkerings tips

  Hvis du benytter billeje i Istanbul lufthavn, og ankommer til Istanbul i bil uden at kende gaderne, er det bedre at parkere din bil på et sikkert sted og benytte offentlig transport til at komme rundt, i det mindste i starten.

  Der er parkeringspladser kaldet IsParks i næsten alle dele af byen, men pladserne er meget begrænsede i morgen- og aften- travlheden. Parkeringspladser i Istanbul varierer ganske betydeligt fra overdækkede parkeringsbygninger til friluft parkeringspladser og parkeringspladser langs med gaderne. I populære turistområder som Sultanahmet kan parkeringspladser være vanskelige at finde, mens der i forretnings- og underholdningsdistrikterne Taksim, Beşiktaş, Nişantaşı og Mecidiyeköy er mange forskellige muligheder til forskellige priser. Prisen på parkering i Istanbul er betydeligt lavere end i mange andre europæiske byer, med yderligere reduceret pris for længere ophold.

  Istanbul Lufthavn har godt med parkeringspladser, både udendørs og i de fem parkeringshuse, en med 3 etager og 4 med 7 etager, alt i alt 40.000 pladser. Faciliteter og tjenester på stedet inkluderer en grundig bilvask (indvendigt og udvendigt), reparation og udskiftning af dæk og en bekvem tankningsservice. Ankomst og afgang er hurtig og nem med 23 indgange og 20 udgange til rådighed, mens chauffører med begrænset mobilitet har over 900 parkeringspladser til rådighed lige ved siden af elevatorerne.

  Nyttige link

  Istanbul lufthavns hjemmeside


  Yderligere information om Istanbul lufthavn

  Istanbul lufthavn
  Tayakadın District Terminal Street No.1
  Arnavutköy, Tyrkiet, 34149

  IATA code: IST
  ICAO code: LTFM
  Wikipedia
  Breddegrader: 41.262222
  Længdegrader: 28.727778

  Generel Information: Istanbul lufthavn ligger nord-vest for Istanbul, i Arnavutköy kvarteret.