Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA CHANIA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Chania Lufthavn med Auto Europe

  Hvis du planlægger at besøge den græske ø Kreta, så er det nemmeste at afhente sin biludlejning fra Chania Lufthavn. Chania er Kretas næststørste by ved bugten Souda. Det er et flot syn, at se byen placeret ud til kysten og de mange smukke strande vil være let tilgængelige. Efter en hel dag på stranden kan man udforske den gamle bydel og spise en typisk græsk middag på en af de mange lokale restauranter. Der vil også være mulighed for, at opleve det arkæologiske museum i byen, eller at gå langs den eneste ferskvandssø på Kreta. Søen går under navnet "Kournas Søen" og den vil give dig mulighed, for at opleve mange spændende dyr. Spild ikke tiden med offentlig transport, det hele bliver meget nemmere med en billeje fra Kreta Lufthavn. Bilen vil gøre, at man oplever frihed, hvilket betyder, at der vil være rig mulighed for at opleve hele øen i eget tempo. Auto Europe tilbyder de bedste priser samt prisvindende kundeservice. Brug vores søgemaskine, eller ring til os og få et super tilbud.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser Chania.

  Lufthavnen

  Chania Lufthavn (CHQ)
  Officielt navn: Chania International Airport også kendt som: Ioannis Daskalogiannis
  Adresse: I. Daskalogiannis, 73 100, Chania Kreta, Grækenland
  Flyselskaber: Chania kan nås året rundt med indenrigsfly. I sommermånederne (april - oktober) tilbyder mange europæiske lufthavne afgange til den græske ø. Fra Danmark er der rig mulighed, for at flyve til øen. Både København, Billund og Aalborg Lufthavn tilbyder direkte afgange til øen.

  Terminaler

  Lufthavnen består af en passagerterminal.

  Aflevering og afhentning

  Biludlejningsselskaberne befinder sig i afgangshallen. Efter at have afhentet sin bagage vil der derfor være nemt at finde det korrekte kontor.

  Leverandører Åbningstider
  Avis Man-Søn: 07:00 til 22:00
  Enterprise Man-Søn: 08:00 til 21:00
  Hertz Man-Søn: 08:00 til 21:00

  Faciliteter

  Mens man venter på sit fly, kan man besøge de mange souvenirbutikker i lufthavnen. Forkæl dig selv med noget godt at spise og drikke i en af barerne eller restauranter. Der er både en bank, et postkontor og et turistkontor. For dem, der ønsker mere luksus kan man anvende lufthavnens VIP område.

  Transport

  Alt afhængig af trafikken er gennemsnitstiden ca. 20 minutter fra lufthavnen til centrum. Ruten er i alt 14 kilometer. Man kan også anvende bussen til Chania på følgende tidspunkter: 05:45, 08:30, 09:30, 13:00, 16:30, 17:00 og 20:30. Turen vil tage 30 minutter. Taxaer er til rådighed direkte uden for terminalbygningen.

  Parkering

  I forstæderne til Chania vil man helt sikkert lettere kunne finde en ledig parkeringsplads. En bevogtet parkeringsplads kan findes i Chania, hvilket vil være godt, for at sikre bilen mod eventuelle tyveknægte. Ved nogle områder kræves der, at man har en parkeringsbillet. Disse kan købes i byens mange kiosker og kaldes "peiptero". Vær opmærksom på de lokale regler for at undgå en eventuel parkeringsbøde. Anvender man en biludlejning fra Chania Lufthavn, er vi sikre på, at du får en god ferie - Nyd den!

  Nyttige lins

  Chania Lufthavn