Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BERGAMO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Bergamo Lufthavn med Auto Europe

  Ved afhentning af sin biludlejning fra Bergamo Lufthavn, får man mulighed for at opleve Norditalien og det omkringliggende område. Bergamo samt Italiens modeby Milan ligger kun en kort køretur væk. Det samme er gældende for de italienske alper. Udforks alle de skarpe tilbud, som tilbydes af Auto Europe og find den perfekte pakke til din ferie! Gode priser, et stort udvalg og et team, som venter på at hjælpe dig med alle spørgsmål, giver en service ud over det sædvanlige. Vi hjælper med ønskelejen!

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Bergamo.

  Lufthavn information

  Bergamo Airport (BGY)
  Officielt navn: Il Caravaggio International Airport, italiensk: Aeroporto di Bergamo-Orio al Serio. Lufthavnen er for mange også kendt som Bergamo Orio al Serio Airport.
  Adresse: Via Aeroporto, 13, 24050 Orio Al Serio Bergamo, Italien
  Placering: Lufthavnen ligger ca. 5 kilometer fra Bergamo. Specielt varetager lufthavnen mange lavprisflyselskaber. Lufthavnen er relativt tæt placeret på Milan, da den kun er placeret ca. 50 kilometer fra byen.
  Flyselskaber, som betjener lufthavnen: Ryanair, Alitalia og SAS har direkte fly til Bergamo fra Danmark. Ryanair flyver fra Billund og de to andre selskaber tjener Københavns Lufthavn. Flere mindre samt lavprisselskaber som Wizz Air og Mistral Air tilbyder også fly fra lufthavnen i Bergamo.

  Terminaler

  Trods sin størrelse, så har lufthavnen kun en terminal, hvilket gør det utrolig nemt at navigere rundt på stedet. Lufthavnen er den fjerde travleste i Italien. Check-in deske samt ankomst er placeret på grundetagen og afgange/departures befinder sig på første sal. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du kontakte helpdesk i ankomsthallen.

  Billeje afhentning og aflevering

  Alle biludlejningskontorerne er placeret i ankomsthallen. Efter at man har afhentet sin bagage kan man gå til venstre, for at finde de mange biludlejningsselskaber. Nogle leverandører har ikke kontor inde i lufthavnen, men tilbyder derimod en gratis shuttle-bus, der tager dig fra lufthavnen til deres nærliggende kontor. En af disse leverandører er Goldcar. Tjek derfor venligst navnet på dit udlejningsfirma og læs eventuelle instruktioner, for at finde selskabet. Alle informationer står også beskrevet før bestillingen online i vores regler og betingelser. Den store parkeringsplads uden for lufthavnen, hvor mange kontorer er placeret kan som sagt nås via shuttle-bus, eller på gåben hvis man ikke har for meget bagage med.

  Auto Europe er en mægler, hvilket også betyder formidler. Derfor har virksomheden ikke noget fysisk biludlejningskontor, men en masse partnere rundt over hele verden. Leverandøren er kontoret, hvor du afhenter bilen. Det kan for eksempel være Europcar, Hertz, AVIS samt mange flere.

  Leverandører Åbningstider
  Avis Mandag-Fredag 08:00 til 22:00
  Lørdag-Søndag 08:00 til 20:00
  Budget Mandag-Fredag 08:00 til 22:00
  Lørdag-Søndag 08:00 til 20:00
  Maggiore Mandag-Fredag 08:00 til 22:00
  Lørdag-Søndag 08:00 til 20:00
  Sixt Mandag-Fredag 08:00 til 22:00
  Lørdag-Søndag 09:00 til 00:30
  Hertz 00:01 til 00.30
  og 07:30 til 23:59
  Europcar 08:00 til 23:00
  Interrent 08:00 til 22:00
  Thrifty 08:til to 23:00

  Lufthavns faciliteter

  De fleste faciliteter i Bergamo Lufthavn er placeret på første sal. Du vil finde spisemuligheder som snackbarer og en juice bar og en række butikker, der sælger fine italienske varer samt toldfrie produkter. To banker ligger i lufthavnen og tilbyder hæveautomater. Har man brug for en anden valuta, kan det også klares. Der er også et enkelt apotek samt et turistkontor.

  Transport

  Køreturen fra lufthavnen til Bergamo tager ikke lang tid. Faktisk kan man nå byen på kun 15 minutter via SS591. Milano er også kun en times kørsel derfra via A4 motorvejen mod vest. Kører man i stedet mod øst på A4 vil man på den anden side finde Verona. Byen hvor historien om Romeo og Julie stammer fra er ca. 120 kilometer fra Bergamo. Uden alt for meget trafik vil turen tage ca. en time og 20 minutter.

  Hvis du ikke afhenter din biludlejning fra Bergamo Lufthavn, så er det utrolig nemt at komme til de omkringliggende områder med offentlig transport. For at ankomme til Bergamo kan man anvende en shuttle-bus, der kører hver halve time og vil føre dig hen til banegården i byen. Der findes i øvrigt flere firmaer, der kører rundt til forskellige destinationer fra lufthavnen. Er du på vej mod Milan så kan Terravision, Autostradale og Orio Shuttle tage dig til modebyen. Autostradale kan også tage dig til Brescia og Terravision kan kører dig til Bolzano. Alle de forskellige selskaber har deres platforme uden for ankomsthallen. Billetterne til selskaberne kan købes i terminalen, fra turistkontoret eller fra billetautomaterne udenfor.

  Parkering tips

  Anvender du en billeje fra Bergamo Lufthavn til at udforske selve byen, anbefales det at parkere bilen i Città Bassa. Derefter kan man enten gå eller anvende offentlig transport til at besøge Città Alta. Der er både gratis parkeringspladser på gaden, men også flere, hvor man skal betale. Så sørg derfor for at læse alle skiltene omhyggeligt og betal gebyret, hvis det er relevant. Kunne du tænke dig at vide mere om kørsel i Italien samt deres færdselsregler, så læs mere her.

  Nyttige links

  Lufthavnens hjemmeside