Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BEDSTE JULEMARKEDER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  De bedste julemarkeder i Europa

  Tiden inden juleaften er perfekt til at rejse ud og opleve et julemarked i Europa. De fleste steder har centralt beliggende julemarkeder med farverige lys og udsmykkede gader om aftenen. Lad os tage dig til en ny og spændende verden, som vil vise dig en ukendt side af julen!

  Takket være vores samarbejder med internationale og lokale leverandører er vi i stand til at tilbyde biludlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Om du besøger et europæisk land eller et andet kontinent vil du med sikkerhed kunne finde den perfekte bil kategori til dine behov. Fejre og nyd denne jul som du aldrig har gjort før med en biludlejning i Europa!

  København, Danmark

  Tivoli
  At fejre julen i Tivoli er en tradition blandt københavnere. Markedets højdepunkt er den årlige fyrværkerifestival som holdes mellem jul og nytår, hvor man kan beundre Tivoli oplyst af eksplotioner fra himlen!

  Wien, Østrig

  Christkindlmarkt 
  Foran rådhuset er opsat det store Christkindlmarkt, som er kendt for dets mange aktiviteter for alle aldre: julekage bagning og lysstøbning er nogle af mulighederne for børn, mens vokse kan nyde de forskellige kor optrædninger ganske gratis.

  Prag, Tjekkiet

  Markedet på det gamle torv & Wenzelspladsen 
  Sprædt ud over den gamle bydel ligger dette charmerende julemarked, som kaster lys over byen med dets tusinde lys. Det mest kende symbol er det strålende juletræ, som står på det gamle torv. December er den bedste tid på året at smage den delikate trdelnik: traditionelt bagværk toppet med sukker og valnødder.

  London, England

  Hyde Park
  I den kendte Hyde Park kan man hvert år opleve et fantastisk julemarked, hvor besøgende kan købe unikke gaver eller smage en varm drink. Indgangen er gratis. I parke findes også et cirkus, et stort pariserhjul og Londons største isskøjtebane. Du kan også lade dig blive forundret over den smukke attraktion Magical Ice Kingdom!

  Zurich, Schweiz

  Zürich Christmas Market 
  Zürichs banegård forvandles til et gigantisk julemarked med mere end 160 boder. Det er Europas største overdækkede julemarked. Det 15 meter høje juletræ er dekoreret med krystaller fra Swarovski.

  Nürnberg, Tyskland

  Christkindlesmarkt 
  Dette julemarked er kendt som det første og originale julemarked i Tyskland. Nürnberg Christkindlmarkt er også landets største med mere end to millioner besøgende fra hele verden. Foruden det traditionelle juleshopping, kan man smage på en varm Glühwein (glögg) sammen med en traditionel Nürnberger Würstl (typisk pølse fra byen).

  Rom, Italien

  Piazza Navona 
  Dette er Italiens mest kendte julemarked. I midten af markedet kan man se figuren Befana: en heks som uddeler gaver til børnene i hele Italien natten til d. 5. januar. Du kan også købe Befana dukker i boderne rundt på markedet.

  Bruxelles, Belgien

  Winter Wonders/Plaisirs 
  Mere end 250 stande optager Grand-Place torv i det indre Bruxelles. Udover isskøjtebanen er der en stor variation af forestillinger og aktiviteter, som koncerter og musikparader såsom gade optrædender og religiøse optog.

  Strasbourg, Frankrig

  Christkindelmärik 
  Dette julemarked er det ældste i Frankrig og er blevet afholdt omkring Strasbourg domkirke siden 1570. Foruden opvarmet vin og krydderier kan man også prøve de Alsaciske kiks og kager, basseret på tysk kulinariske traditioner.

  Göteborg, Sverige

  Lisebergs julemarked 
  Julemarkedet i Lisebjergs forlystelsespark er Sveriges største. Her kan man gå og nyde julestemningen og den flotte julebelysning. Shoppe lidt i markedsstandene og smage på de svenske delikatesser som glögg og pebernødder.

  Infografik: Julemarkeder i Europa