Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  GRATIS VINTERDÆK

  Fås på udvalgte lokationer med udvalgte leverandører
  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Biludlejningspakke med gratis vinterdæk

  Biludlejningspakke med gratis vinterdæk

  Auto Europe tilbyder biludlejningspakke med gratis vinterdæk til mange destinationer verden over. Hvis du bestiller en bil til vores specielle vinterpriser, er der ingen ekstra omkostninger for disse lokalt, hvilket gør dig godt rustet til vinterforholdene på vejene. Nedenfor kan du finde listen over de lande, hvor udstyret er inkluderet i prisen.

  ØstrigØstrig HvideruslandHviderusland BosnienBosnien
  EstlandEstland FinlandFinland TysklandTyskland
  IslandIsland KosovoKosovo LetlandLetland
  LitaunLitaun MakedonienMakedonien SlovakietSlovakiet
  PolenPolen TjekkietTjekkiet RumænienRumænien
  SlovenienSlovenien UngarnUngarn SlovakietSlovakiet

  Vores specielle pakker vises som "Vinterdæk Inkluderet", når du bestiller din biludlejning online. Vi har udarbejdet et resumé af regler for vinterudstyr i de forskellige lande. Da vinterprisen ikke er tilgængelig hos alle leverandører i nedenstående lande, skal du sørge for at vælge vores specielle sæsonpakke, når du bestiller din bil online. Som følge heraf, vil du ikke kun spare tid og penge, men du vil også være godt rustet til en sikker rejse.

  Schweiz

  Der er ingen specifikke love om vinterudstyr i Schweiz. Vejrskilte angiver de områder hvor vinterudstyr er obligatorisk, og det er derfor tilrådeligt at justere din bil til vejrforholdende i disse kolde måneder. Mange leverandører i Schweiz udstyrer deres biler med vinterdæk og opkræver ingen ekstragebyrer for udstyret.

  Italien

  Selvom der ikke er nogen generel regulering i Italien, er vinterdæk eller snekæder obligatoriske i nogle regioner fra d. 15. november til 15. april. Vejskilte angiver, hvor og hvornår det er obligatorisk. For eksempel skal køretøjerne i Aostadalen være udstyret med vinterdæk eller snekæder fra d. 15. oktober til 15. april. Ved at bestille til vores specielle vinterpriser, kan du være sikker på at din biludlejning i Italien, vil være udstyret med snekæder.

  Østeuropa

  I de fleste østeuropæiske lande leverer leverandører vinterudstyr for at sikre en sikker rejse. Du kan finde den fulde liste over lande, hvor leverandører ikke opkræver ekstra gebyrer i tabellen ovenfor. De fleste biludlejningsfirmaer i Bulgarien og Kroatien, hvor det anbefales at udstyre biler til vintervejrsforhold fra november til april, inkluderer også vintergebyret i deres udlejningstilbud.

  Nordamerika

  Hvis du har brug for en biludlejning til din vinterferie i USA, så bare vær rolig! Mange virksomheder udstyrer deres køretøjer med helårs dæk, og opkræver derfor ingen ekstra gebyrer. I Canada tilbyder udlejerne kun vinterdæk til udlejning i Montreal og Quebec City. Vi anbefaler dig at kontrollere vilkårerne og betingelserne, før du booker, ved at gennemlæse leverandørens udlejningspolitik.

  Balkanhalvøen

  I Makedonien er vinterdæk obligatorisk fra november til marts, og alle vores leverandører inkluderer dette i deres udlejningstilbud, mens der i Bulgarien og Monetenegro i nogle tilfælde kan blive opkrævet ekstra gebyrer. Se efter vores særlige sæsontilbud for at spare disse ekstra gebyrer.