Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MIN FØRSTE BILLEJE SOM UNGFØRER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning som ungfører

  Endelig er teori og køreprøven bag dig og du er nu en lykkelig indehaver af et kørekort og kan ikke vente med at tage det i brug. Biludlejning som ungfører er nu pludseligt et emne, der kunne have interesse. Ferierne venter med vennerne eller kæreste. Som ungfører med et års erfaring, har man nu grønt lys til den første biludlejning i Danmark eller udlandet. Auto Europe tilbyder unge bilister mulighed, for at leje bil med forskellige leverandører i hele verden. Bilerne, der er tilgængelige for udlejning til unge mennesker er typisk kategorierne: mini og økonomi-klassen. Nogle gange tilbyder udlejningsfirmaet at opgradere køretøjet til kompakt. Som ung fører skal man dog opfylde nogle grundlæggende krav og lære nogle fakta omkring lejen.

  Minimumsalder

  Minimumsalder Biludlejningsfirmaerne betragter personer i alderen 19 (nogle gange 18) til 26 som unge bilister. Dog afhænger det ofte af landet. Klik her for at lære mere om den korrekte minimumsalder.

  Regler om ID og kørekort

  Ved afhentning af køretøjet er man forpligtet til at vise ID eller pas afhængigt af landet, hvor lejen skal foregå. I de fleste tilfælde skal man have haft sit kørekort i minimum 1 år.

  Hvilket kreditkort skal anvendes?

  Det er obligatorisk at have et gyldigt kreditkort i navnet på hovedføreren, for at være i stand til at afhente bilen. Dette skal bruges til at aflægge depositum. Uanset, hvordan billejen er betalt online, kræves det altid at aflægge depositum. Depositummet er typisk (selvrisikoen+benzin+skat), hvilket bliver et beløb, der bliver blokeret på hovedførerens internationale kreditkort. Kontanter, Maestro, Visa Dankort, Pre Paid kreditkort og alle typer af debetkort accepteres ikke. Har dine forældre et kreditkort, kan det ikke anvendes. Kortet skal have førerens fornavn samt efternavn. Det blokerede depositum vil returneres tilbage i slutningen af lejeperioden, forudsat at køretøjet leveres tilbage i samme stand, som ved afhentning. Nogle gange tilbyder leverandørerne ekstra forsikring til at fjerne eller sænke depositummet på et debetkort. Dette skal dog kontrolleres før booking af køretøjet. Ring venligst til vores team på vores telefonnummer +45 78 75 53 06 for at finde den bedste løsning.

  Ekstra gebyrer

  Alle unge bilister skal betale det såkaldte ungfører gebyr. Priserne varierer fra alle udlejningsselskaber og ligger typisk mellem 5 - 30 EUR i det kontinentale Europa og melle 30 - 40 Pund i Storbritannien. Bemærk at dette gebyr er et gebyr, der skalb betales per dag.

  Tilføj en ekstra fører

  Hvis en anden fører vil køre bilen, er det også muligt. Dog skal man betale et ekstra gebyr, der kommer oveni i ungfører gebyret, hvis den ekstra fører er 26 år eller yngre.