Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  VIGTIG VIDEN INDEN AFHENTNING

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Hvad du bør vide, når du bestiller en biludlejning

  Vidunderligt - du har ferie og har besluttet, at anvende en biludlejning fra Auto Europe. Hos Auto Europe giver vi vores kunder så mange oplysninger som muligt, så de altid kan træffe en velinformeret beslutning. For at hjælpe dig med at få det bedste ud af din udlejningsbil, er her nogle af de vigtigste ting, du bør vide inden bestilling af billeje.

  Billeje mægler

  Først og fremmest skal du vide, at Auto Europe er en mægler. Med andre ord samarbejder vi med en række internationale og lokale biludlejningsfirmaer for at tilbyde dig det billigste køretøj overalt i verden. Af denne grund bør du ikke kigge efter Auto Europe, når du henter din udlejningsbil, men efter den lokale udlejer angivet på din voucher.

  Betingelser

  Bookingsystemet vil også vise dig de vilkår og betingelser, der gælder for det køretøj, du leder efter samt eventuelle ekstra gebyrer, der måtte opstå lokalt. Nogen påpegede engang, at den største løgn spredt på internettet er "Jeg læser og accepterer vilkårene", men i dit og vores tilfælde anbefaler vi stærkt, at du læser vilkårene, som beskriver præcis hvad reservationen koster og inkluderer og (lige så vigtigt) ikke inkluderer.

  Dokumenter

  Det beskriver også de dokumenter, du har brug for, når du skal afhente dit køretøj. Kort sagt kan vi nævne, at du skal præsentere et gyldigt kørekort. Derudover er et kreditkort (ikke VisaDankort) i hovedførerens navn obligatorisk. Kortet er påkrævet til at blokere depositumet. Sørg også for at have en kopi af din voucher med dig. Lejlighedsvis har udlejningsselskaberne også brug for at du kan fremlægge et bevis på din hjemmeadresse i form af en nuværende el- eller telefonregning.

  Særtilbud til din billeje

  For nylig har vi også tilføjet lokale afgifter, som beregnes ved det lokale kontor. Disse lokale gebyrer henviser til yderligere tjenester såsom ungfører-tillæg, ekstra chauffør, ekstraudstyr som GPS eller barnesæder. Vi har et tip til dig! Vær opmærksom på vores kampagner, fordi hvis du er heldig, kan du leje bil og få en gratis en opgradering eller en GPS! Du kan se alle vores tilbud her.

  Tankregler

  Mange kunder er i tvivl om den gældende tankregulering. Ved nogle udbydere skal kunden returnere bilen med samme mængde brændstof som ved starten af rejsen. Det betyder, at hvis bilen leveres med en fuld tank, skal kunden fylde tanken, inden bilen returneres. Andre udlejere opkræver kunden en fuld tank på forhånd (på stedet), og kunden skal returnere bilen med tanken så tom som muligt, da ubrugt brændstof ikke refunderes. Vi vil gerne understrege, at den type brændstoftankregulering, der gælder for det valgte køretøj, findes i vores vilkår og betingelser eller på den endelige voucher.

  Til sidst

  Hvad angår den nøjagtige placering af afhentningsstedet, vil dette være beskrevet klart på din voucher ud fra biludlejningsselskabets specifikation. Du skal være opmærksom på, at lufthavnssteder måske ikke altid er direkte i eller ved terminalen. I dette tilfælde vil der normalt være en bus klar til at føre dig til stationen. Nogle steder er så populære i højsæsonen, at du skal påregne en betydelig ventetid, der desværre skal forventes ved afhentning af køretøjet. Et ekstra tip - hvis du er fleksibel, anbefales afhentning af køretøjet i byens centrum, fordi det kan være op til 30% billigere!

  Endelig bør du også kigge på vores ofte stillede spørgsmål (FAQ), fordi de indeholder nyttige oplysninger om de dokumenter, du har brug for, når du afhenter din biludlejning samt om emnet omkring annullering eller ombooking. Vi håber, at du får en fantastisk ferie fyldt med fantastiske eventyr og muligheder for flotte feriebilleder!