Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ROM CIAMPINO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Rom Ciampino Lufthavn – Udforsk Italien

  Når du booker en biludlejning fra Rom Ciampino Lufthavn, så er du sikker på at have den mest praktiske måde at komme rundt på. Du kan nemlig altid bare køre derhen, hvor du gerne vil, hvornår du gerne vil derhen. Især i Rom er det en god ting at have, da der er massere, man skal nå. Der er for eksempel Colusseum, Skt. Peters Kirken, kirken Pantheon og en hel del mere. Derudover hvis det usandsynlige skulle ske, at du bliver træt af Rom, så kan du også tage udenfor byen. Her er der nemlig små byer, natur og meget mere, som man også burde opleve. Derudover er det også bare dejligt ikke at være afhængig af en bus eller et tog, når man er på ferie, så man kan gøre alt i sit eget tempo.

  Når du så skal til at leje din bil, så lad os, Auto Europe, hjælpe dig. Vi har nemlig været på markedet i over 60 år, som gør, at vi har en masse erfaringer. Disse erfaringer er vi klar til at dele med dig, så du får det bedste tilbud, og så du ikke har nogle bekymringer i forhold til at leje en bil. Derudover tilbyder vi også autocamper leje og luksus udleje, så hvis det er det, du søger, så kan vi også hjælpe med det. Tag dermed kontakt til os i dag, så vi sammen kan finde det bedste tilbud til netop din ferie!

  Læs mere om vore kunders oplevelser med Auto Europe ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Rom.

  Information om lufthavnen

  Rom har to lufthavne, hvor den ene er Rom Fiumicino Lufhavn og den anden er Rom Ciampino Lufthavn. Rom Fiumicino Lufthavn er betragtet som hovedlufthavnen, da de fleste fly går til denne lufthavn. Dermed er Ciampino Lufthavn den sekundære lufthavn, og den bliver brugt mest af lav pris firmaer. Dog kan det være, at du kommer til denne lufthavn, da nogle flyselskaber flyver direkte til denne lufthavn både fra København og Billund i stedet for fra Fiumicino lufthavnen.

  Rom Ciampino Airport (CIA)
  Officielt navn: Ciampino-G. B. Pastine International Airport eller Rome Ciampino Airport
  Adresse: Via Appia Nuova, 1651, 00040 Ciampino, Rom, Italien
  Flyselskaber i lufthavnen: Der findes utrolig mange selskaber, der flyver til Ciampino. For Danmark er de nævneværdige Allitalia, SAS, Norwegian, Vueling, Iberia og Ryanair.
  Tlf.: +39 06 65951

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Rom Ciampino Lufthavn?

  Det er ganske simpelt at afhente en billeje fra Rom Ciampino lufthavn, da de fleste udlejere såsom Avis, Hertz og Europcar ligger lige efter ankomsthallen. Dermed skal man bare gå hen til den udlejer, som man har lejet bilen med og få bilen udleveret. Dog er der nogle af udlejerne, der ikke ligger lige efter ankomsthallen, hvor man skal med en shuttelbus. Dog er alle informationerne for, hvordan man kommer hen til denne shuttelbus, og hvor kontoret egentlig ligger, på voucheren. Herunder kan du se nogle af udlejerne, der er i lufthavnen, og hvad deres åbningstider er. Dermed er det muligt med nogle udlejere, at man kommer udenfor åbningstiderne for at hente bilen, dog er der et gebyr for dette. Hvis du er interreseret i dette, så vil vores reservationsagenter med glæde hjælpe dig på tlf. +45 78 75 53 06.

  Avis Biludlejning ved Rom Ciampino Lufthavn Avis ved Ciampino Lufthavn
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rom, Italien 00040

  +39 0679 340 195
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 8:00 - kl. 21:30
  Budget Biludlejning ved Rom Ciampino Lufthavn Budget ved Ciampino Lufthavn
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rom, Italien 00040

  +39 0679 340 195
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 8:00 - kl. 21:30
  Dollar Biludlejning ved Rom Ciampino Lufthavn Dollar ved Ciampino Lufthavn
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rom, Italien 00040

  +39 06 79341693
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 8:00 - kl. 23:59
  Europcar Biludlejning ved Rom Ciampino Lufthavn Europcar ved Ciampino Lufthavn
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rom, Italien 00040

  +39 06 79340544
  Åbningstider:
  Man-Lør kl. 8:00 - kl. 21:00
  Søn - kl. 8:00 - kl. 20:00
  Keddy Biludlejning ved Rom Ciampino Lufthavn Keddy ved Ciampino Lufthavn
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rom, Italien 00040

  +39 06 79340544
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 8:00 - kl. 20:00

  Terminalen

  Lufthavnen består kun af en terminal, som er nem og praktisk at komme igennem. Der er nemlig først 31 tjek ind skranke, hvor du hurtigt kan tjekke ind og få afleveret din baggage. Derefter er der også rigeligt med sikkerhedskontrol steder, så du også kan komme hurtigt igennem dette. Derfra er der så 16 gates, man kan flyve fra. Når man venter på, man skal til at boarde fra en af disse gates, så er der massere af faciliteter, man kan gøre brug af. Dermed går tiden hurtigt, så man skal ikke være bekymret om noget, hvis man skal flyve fra denne lufthavn i stedet for Rom Fiumicino lufthavn.

  Lufthavnens Faciliteter

  Lufthavnen har en masse faciliteter, hvor der for eksempel er fremragende restauranter, cafeer og barer overalt i lufthavnen. Derudover er der også en hel del tøj, souvenir og duty free butikker, som man også kan nyde godt af. Hvis man dermed har brug for at hæve nogle penge, så er der også massere af hæveautomater rundt om i lufthavnen. Dog inden du hæver pengene, så vil vi råde dig til at tjekke, hvor meget de tager i provision, så du ikke bliver overrasket bagefter. Hermed kan du også veksle penge både ved ankomsthallen og indeni selve lufthavnen. Hvis du rejser med små børn, så er det heller ikke noget problem, da der for eksempel er små legepladser i lufthavnen og mange af toiletterne har faciliteter til dem. Dog skal du vide, at nærmest alt i lufthavnen er lukket fra midnat til kl. 6:00, så hvis du skal flyve tidligt, så skal du regne ikke med at kunne købe noget.

  Hvordan kommer jeg til og fra Rom Ciampino Lufthavn?

  Ciampino lufthavn ligger cirka 13 kilometer sydøst fra Rom, så dermed tager det ikke særlig lang tid at komme til byen, når du har afhentet din biludlejning fra Rom Ciampino Lufthavn. Den hurtigste måde at komme til byen på er dermed ved at tage motorvejen SS7. Hermed er det også et fantastisk sted at starte en roadtrip. Hvis det er det, du er på udkig efter, så tag et kig på vores Lazio roadtrip, som netop starter i Rom.

  Hvis du dog ikke har en bil for eksempel på grund af, at du har lejet den indeni byen, så er der også andre måder at komme indtil Rom på. Der er nemlig både busser og toge, der tager til forskellige steder i Rom. Dog ender nærmest alle busserne og togene inde ved den centrale togstation. Derudover er der naturligvis også taxaer, man kan tage med. Dette er dog en væsentlig dyrere måde til byen på.

  Parkeringstips

  Når man har booket en billeje fra Rom Ciampino Lufthavn, skal man huske på, at hvis man parkerer på gaden, skal man anvende deres parkometer og herefter placere billetten i bilens forrude. Blå linjer på gaden signalerer, at der skal betales for at parkere, gule linjer er til handicappede og hvide linjer betyder, at parkering er ganske gratis. Husk at være opmærksom på tidsbegrænsningerne i området, og at nogle parkeringspladser kun er forbeholdt beboerne. Derfor er det et oplagt valg for mange, at anvende et af byens mange offentlige parkeringshuse.

  Nyttige Links

  Lufthavnens officielle hjemmeside


  Yderligere information om Rome Ciampino lufthavn

  Ciampino Lufthavn
  Via Appia Nuova, 1651
  Rom, Italien, 00040

  IATA Code: CIA
  ICAO Code: LIRA
  Wikipedia
  Breddegrad: 41.8004
  Længdegrad: 12.5908

  Generel information: Lufthavnen er placeret forholdsvis tæt på landets hovedstad. Lufthavnen betjener op imod 5 millioner passagerer og har ca. 50.000 afgange og landinger årligt.