Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA FIUMICINO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Rom Fiumicino Lufthavn til den bedste pris

  Book en biludlejning fra Rom Fiumicino Lufthavn for at opleve den skønne italienske hovedstad, som er Rom. Byen er nemlig fyldt med historie, som gør den fantastisk at gå rundt i. Der er nemlig mange kirker, statuer og meget andet, som gør, at hver gang du kommer rundt om et hjørne, så er der noget nyt fantastisk at se på. Herudover er byen også kendt for at være hjem til paven, så dermed er det også meget populært at tage til hans hjem, altså St. Peterskirken. Udover det så kan man også komme udenfor byen, når man har en bil. Herude er der nemlig også massere af ting at opleve såsom gamle byer og enestående italiensk natur.

  Hvis du allerede nu tænker, at du gerne vil leje en bil, så lej den med os, Auto Europe, og drag fordel af vores særlige tilbud i Italien. Takket være vores partnerskab med mange biludlejningsfirmaer over hele verden, er vi nemlig i stand til at tilbyde vores kunder et kæmpe udvalg af bilkategorier til de bedste priser. Hvis du dermed er på udkig efter en luksus eller sportsvogn, så kan du blot besøge vores luksus biludlejningsside. Derudover er Fiumicino Lufthavn også et godt sted at starte en road trip fra, så tag et kig på vores Lazio Sabina road trip og book din billeje i dag!

  Læs mere om vore kunders oplevelser med Auto Europe ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Rom.

  Information om Lufthavnen

  Rom Fiumicino Lufthavn, også kendt som Leonardo da Vinci lufthavn, er en af to lufthavne i Rom. Den anden lufthavn hedder Ciampino Lufthavn og bliver for det meste kun brugt af lavpris flyselskaber. Rom Fiumicino Lufthavn ligger dog cirka 35 sydvest fra Roms centrum og er en international lufthavn. Den er endda den største i hele Italien og en af de travleste lufthavne i hele Europa. Hermed er der mange flyselskaber, som der flyver fra og til lufthavnen, hvor det er et hovedkontor for Vueling og Italiens største flyselskab Alitalia. Hvis man søger en måde at komme derned fra Danmark, så kan man flyve direkte til lufthavnen med Norwegian og SAS fra København.

  Rom - Fiumicino Lufthavn (FCO)
  Officielt navn: Rome Fiumicino - Leonardo da Vinci International Airport eller Rome Fiumicino International Airport
  Adresse: Via Dell'Aeroporto, 320, 00054 Fiumicino Rom, Italien
  Lokation: 35 kilometer sydvest fra selve Rom centrum
  Flyselskaber i lufthavnen: Over 100 flyselskaber har flyruter til mere end 150 destinationer verden over.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Rom Fiumicino Lufthavn?

  Når du skal til at afhente din billeje i Rom Fiumicino Lufthavn, så er det virkelig nemt at finde biludlejningskontorene. Rigtige mange af udlejere ligger nemlig i lufthavnen, hvor de ligger lige efter ankomsthallerne. Dermed skal man blot gå hen til den udlejer, som man har lejet med, hvor man så får udleveret bilen. Dog er der nogle af biludlejerne, der ligger lidt fra lufthavnen. Når man skal hen til dem, så er der en shuttelbus, som man skal med. Når man vil finde ud af, hvor den udlejer, man kigger på, er, så kan man se dette i lejebetingelserne, når man er i gang med at leje bilen. Hvis man allerede har lejet bilen, så kan man læse på voucheren, som er blevet sendt til en, hvor udlejeren er. Udover hvor udlejeren er, så anbefaler vi også, at man læser alle de andre vigtige informationer på voucheren igennem.

  Avis Biludlejning ved Rom Fiumicino Lufthavn Avis ved Fiumicino Lufthavn
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Rom, Italien 00050

  +39 066 5011586
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 7:00 - kl. 23:59
  Budget Biludlejning ved Rom Fiumicino Lufthavn Budget ved Fiumicino Lufthavn
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Rom, Italien 00050

  +39 066 5011586
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 7:00 - kl. 23:59
  Europcar Biludlejning ved Rom Fiumicino Lufthavn Europcar ved Fiumicino Lufthavn
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Rom, Italien 00054

  +39 06 65954557
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 7:00 - kl. 23:59
  Firefly Biludlejning ved Rom Fiumicino Lufthavn Firefly ved Fiumicino Lufthavn
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Rom, Italien 00054

  +39 342 613 4586
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 7:00 - kl. 23:59
  Hertz Biludlejning ved Rom Fiumicino Lufthavn Hertz ved Fiumicino Lufthavn
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Rom, Italien 00054

  +39 06 6529119
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 7:00 - kl. 23:59

  Terminaler

  Fiumicino består af fem terminaler, altså terminal 1, 2, 3, 4 og 5. Terminal 1 er til indenlandske ruter og bliver for eksempel brugt af Air France, Croatia Airways og KLM. Terminal 2 bliver brugt både til indenlandske og internationale flyruter. Den tredje terminal bliver for det meste kun brugt til flyruter over atlanten og er dermed et hovedkontor for Vueling og Atlitalia. Den fjerde terminal bliver kun brugt til fragt og terminal 5 bliver kun brugt til flyruter til USA og til Israel. Dermed på grund af de mange terminaler, så er det en god at tjekke op på hvilken en, man skal flyve fra, før at man tager til lufthavnen.

  Lufthavnens Faciliteter

  Lufthavnen har alle de faciliteter, som du vil tro, en morderne international lufthavn vil have. Hermed er der massere af check in skranke og sikkerhedskontrol steder, så man hurtigt kan komme igennem det. Når man så kommer ind i selve lufthavnen er der behagelige lounges, man kan købe sig adgang til, informationscentre, restauranter, butikker og meget, meget andet. Dermed er der også gratis wifi, så det er ikke noget problem at få tiden til at gå i denne lufthavn.

  Hvordan kommer jeg til og fra Rom Fiumicino Lufthavn?

  Når man har booket en biludlejning fra Rom Fiumicino Lufthavn, så er det nemt at komme fra og til lufthavnen. Hvis man kommer fra Rom af, så skal man nemlig bare tage fra motorvejen Grande Raccordo Anulare til motorvejen A91. Derfra kommer man så til lufthavnen, hvor man bare skal følge skiltene til de forskellige terminaler. Hvis man dog kommer fra Givitavecchia af, så skal man blot tage på motorvejen mod Rom, hvor du så vil komme til lufthavnen.

  Hvis man allerede har afleveret bilen eller bare ikke har en bil, så kan man også tage busserne eller toget. I forhold til busserne er der massere af busser, man kan tage, som tager en til forskellige steder i Rom. Dermed er der mange forskellige busselskaber, man kan tage med såsom Cotral, SIT Bus Shuttle og T.A.M Srl. Derfor vil det være en god ide at tjekke op på, hvilken bus man skal med, før man ankommer. Derudover er der også toget, som er den hurtigste måde at komme til Rom. Den afgår nemlig fra lufthavnen hvert 15. minut og kører helt ind til Roms hovedbanegård.

  Parkeringstips

  Der er rigelig af parkeringsmuligheder ved lufthavnen, hvor både kort- og langtidsparkering er muligt. Korttidsparkering er placeret tæt på check-in, hvor langtidsparkeringspladserne findes lidt længere væk. Der er en shuttle-bus, der ofte kører rundt og samler folk op.

  Når man har afhentet sin billeje fra Rom Fiumicino Lufthavn og man er kommet til selve Rom, så bliver man naturligvis nød til at parkere bilen på et eller andet tidspunkt. Dog kan det være svært at finde en parkeringsplads på gaden. Specielt i den historiske del af byen er det meget svært. Gadeparkering er her ofte tidsbegrænset og i nogle områder er det kun tilladt for beboerne at parkere. Hvide linjer signalerer gratis parkering, blå linjer signalerer betalt parkering og gule linjer er til handicapparkering. For at være sikker på, at reglerne overholdes, anbefales det at anvende et af de mange parkeringshuse i byen. Dermed er det også sikrere at parkere i et parkeringshus i forhold til tyveri. Udlejningsbiler er nemlig hvad biltyve tit går efter, så når den er parkeret i et parkeringshus, så er det sværere for dem.

  Nyttige Links

  Rom Fiumicino Lufthavns hjemmeside


  Yderligere information om Rom Fiumicino lufthavn

  Rom Fiumicino Lufthavn
  Via Dell'Aeroporto, 320
  Rom, Italien, 00054

  IATA Code: FCO
  ICAO Code: LIRF
  Wikipedia
  Breddegrad: 41.8026
  Længdegrad: 12.2551

  Generel information: Lufthavnen er den primære lufthavn ved Rom og er opkaldt efter Leonardo da Vinci. Fiumicino varetager de fleste afgange og tilbyder indenrigs samt udenrigs flyruter. Ciampino Lufthavn anvendes mere til lavpris selskaber og indenrigsafgange.